jopop pisze:no i Zwisłouchą, poddaję się z wymyślaniem imienia![]()
Zwinka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:no i Zwisłouchą, poddaję się z wymyślaniem imienia![]()
jopop pisze:
no i Zwisłouchą, poddaję się z wymyślaniem imienia![]()
salvadoredali67 pisze:A swoją droga przerywanie w trakcie podlega pod ustawę o ochronie?
OKI pisze:Dzięki nadzwyczajnej czujności Szalonego Kota i jej nocnym łapankom na fejsbukumój Faxe i cała masa JoKotowych kociastych mają wyróżnione ogłoszenia na Gumtree
![]()
Dzięki Martyna![]()
Wesołych Świąt
_ogonek_ pisze:OKI pisze:Dzięki nadzwyczajnej czujności Szalonego Kota i jej nocnym łapankom na fejsbukumój Faxe i cała masa JoKotowych kociastych mają wyróżnione ogłoszenia na Gumtree
![]()
Dzięki Martyna![]()
Wesołych Świąt
Jakby co to ja mogę kociastym po ogłoszeniu na tablica.pl i ale.gratka.pl wystawić zwykłe niestety
Odeślijcie tylko do odpowiednich kociambrów bo ja nie ogarniam tego podwórka![]()
Na całe, pełne pakiety trochę mi czasu brakuje niestety.
OKI pisze:_ogonek_ pisze:OKI pisze:Dzięki nadzwyczajnej czujności Szalonego Kota i jej nocnym łapankom na fejsbukumój Faxe i cała masa JoKotowych kociastych mają wyróżnione ogłoszenia na Gumtree
![]()
Dzięki Martyna![]()
Wesołych Świąt
Jakby co to ja mogę kociastym po ogłoszeniu na tablica.pl i ale.gratka.pl wystawić zwykłe niestety
Odeślijcie tylko do odpowiednich kociambrów bo ja nie ogarniam tego podwórka![]()
Wczoraj była jakaś świąteczna promocjaTrzeba było szukać jajek w ogłoszeniach i za znalezione jajko wyróżniali ogłoszenie
![]()
Tyle że jedno na łba, więc Szalona łapała znajomych po FB, żeby jak najwięcej wyróżnić
OKI pisze:_ogonek_ pisze:OKI pisze:Dzięki nadzwyczajnej czujności Szalonego Kota i jej nocnym łapankom na fejsbukumój Faxe i cała masa JoKotowych kociastych mają wyróżnione ogłoszenia na Gumtree
![]()
Dzięki Martyna![]()
Wesołych Świąt
Wczoraj była jakaś świąteczna promocjaTrzeba było szukać jajek w ogłoszeniach i za znalezione jajko wyróżniali ogłoszenie
![]()
Tyle że jedno na łba, więc Szalona łapała znajomych po FB, żeby jak najwięcej wyróżnić
jopop pisze:a ja ZABIJĘ.
dodatkowa reklama RUDYCH w niedzielę wielkanocną spowodowała lawinę. od SMS z pytaniem czy te rude to za darmo po telefony "o tego na rękach co taki inny jest".
Starałam się być ujmująco grzeczna prosząc o ponowny kontakt PO Świętach.![]()
A serio - wielka prośba do wszystkich osób ogłaszających koty na mnie - o podawanie tylko adresu mailowego Fundacji, BEZ telefonu. To i tak idzie przez net, czyli kto chce może maila napisać. A ja nie wyrabiam z odbieraniem telefonu w sprawach fundacyjnych...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 98 gości