Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie Krakvet!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 07, 2012 20:41 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

jopop pisze:no i Zwisłouchą, poddaję się z wymyślaniem imienia :roll:

Zwinka?

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Sob kwi 07, 2012 21:10 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

jopop pisze:

no i Zwisłouchą, poddaję się z wymyślaniem imienia :roll:

Może Nelly?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob kwi 07, 2012 23:25 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

salvadoredali67 pisze:A swoją droga przerywanie w trakcie podlega pod ustawę o ochronie? :mrgreen:

Powinno :roll:

Ja bym radziła na przyszłość nie straszyć parki kotów "w trakcie", bo mogą sobie coś uszkodzić... przynajmniej w teorii. Znając budowę "kocurzego narządu", nie byłoby to takie dziwne, gdyby se pouszkadzały coś uciekając...
Ciąża i tak będzie, więc jedynie ciach-ciach pomoże 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie kwi 08, 2012 11:17 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

Ciekawy wykład wielkanocny o kocich wydmuszkach.........

:ryk: :ryk: :ryk:

Wesołego Alleluja.!!!!!!

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Nie kwi 08, 2012 11:32 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

Dzięki nadzwyczajnej czujności Szalonego Kota i jej nocnym łapankom na fejsbuku :mrgreen: mój Faxe i cała masa JoKotowych kociastych mają wyróżnione ogłoszenia na Gumtree :1luvu:
Dzięki Martyna :1luvu:

Wesołych Świąt :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie kwi 08, 2012 13:52 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

OKI pisze:Dzięki nadzwyczajnej czujności Szalonego Kota i jej nocnym łapankom na fejsbuku :mrgreen: mój Faxe i cała masa JoKotowych kociastych mają wyróżnione ogłoszenia na Gumtree :1luvu:

Jakby co to ja mogę kociastym po ogłoszeniu na tablica.pl i ale.gratka.pl wystawić zwykłe niestety :(
Odeślijcie tylko do odpowiednich kociambrów bo ja nie ogarniam tego podwórka :ryk:
Na całe, pełne pakiety trochę mi czasu brakuje niestety.

_ogonek_

Post » Nie kwi 08, 2012 14:01 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Dzięki nadzwyczajnej czujności Szalonego Kota i jej nocnym łapankom na fejsbuku :mrgreen: mój Faxe i cała masa JoKotowych kociastych mają wyróżnione ogłoszenia na Gumtree :1luvu:

Jakby co to ja mogę kociastym po ogłoszeniu na tablica.pl i ale.gratka.pl wystawić zwykłe niestety :(
Odeślijcie tylko do odpowiednich kociambrów bo ja nie ogarniam tego podwórka :ryk:

Wczoraj była jakaś świąteczna promocja ;) Trzeba było szukać jajek w ogłoszeniach i za znalezione jajko wyróżniali ogłoszenie :lol:
Tyle że jedno na łba, więc Szalona łapała znajomych po FB, żeby jak najwięcej wyróżnić :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie kwi 08, 2012 15:20 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:

Wczoraj była jakaś świąteczna promocja ;) Trzeba było szukać jajek w ogłoszeniach i za znalezione jajko wyróżniali ogłoszenie :lol:
Tyle że jedno na łba, więc Szalona łapała znajomych po FB, żeby jak najwięcej wyróżnić :lol:

kurczę, nawet nie wiedziałam :kotek:
ale z tą tablicą i alegratką to zmojej strony aktualne ;) ;) ;)

_ogonek_

Post » Nie kwi 08, 2012 16:03 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:

Jaś się załapał, widzę :) Dziękujemy!! :1luvu: Nie wiem komu, ale dziękujemy :twisted:

Jaś jest w tym momencie zarezerwowany dla baaaaardzo dobrze zapowiadających się ludzi, poznamy się w środę i zobaczymy co dalej ;) Jednak ja jestem dobrej myśli.

edit: Drogi Jokocie ;) , na maila jokotowego przyszły właśnie 3 linki aktywacyjne do ogłoszeń Wściekłej, Felvika i Pawie Oczko z tablica.pl, kliknijcie w nie, proszę ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie kwi 08, 2012 17:32 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

Ogłoszenia tablicowe aktywowane :ok: Dzięki :D
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Nie kwi 08, 2012 18:19 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

To które kociaki można wrzucić na tablicę?
Bo ja naprawdę się tu gubię :P :oops:

_ogonek_

Post » Nie kwi 08, 2012 18:51 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

a ja ZABIJĘ.

dodatkowa reklama RUDYCH w niedzielę wielkanocną spowodowała lawinę. od SMS z pytaniem czy te rude to za darmo po telefony "o tego na rękach co taki inny jest".

Starałam się być ujmująco grzeczna prosząc o ponowny kontakt PO Świętach. :roll:

A serio - wielka prośba do wszystkich osób ogłaszających koty na mnie - o podawanie tylko adresu mailowego Fundacji, BEZ telefonu. To i tak idzie przez net, czyli kto chce może maila napisać. A ja nie wyrabiam z odbieraniem telefonu w sprawach fundacyjnych...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie kwi 08, 2012 22:44 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

Witam,

Wiem, ze śweta na pólmetku, jednak, chciałabym wszystkim życzyć Wesołych Świąt, radości, spokoju, cierpliwosci:) czasami bardziej do ludzi niż do kotów,i podziękowac, za wszystko a najbadziej...

...chciałabym podziękować za Pelasię, teraz po tygodniu pobytu u nas, śpi z nami w łożku, siedzi juz nie tylko w jednym pokoju ale zawsze tam gdzie my, podgryza nogi nad ranem i wtula sie na fotelu wieczorem, czasami zapomina, ze nie musi sie bać i nieoczekiwany dzwięk potrafi spowodować jej ucieczke i schowanie w tzw"kanały"- pod szafki, ale z kazdym dniem jest lepiej, rozrabia, przytula, i daje nam dużo radości:)

Nieustannie jednak tesknimy za Kicią, ktora odeszła, wiem, ze tak musiało być, jednak ciągle jest tak cieżko, brakuje nam jej bardzo....
chociaz wiem, ze dzieki niej mamy Pelasie to jednak brak jej nadal boli i nadal pusto bez niej w naszym domu....pozostały wspomnienia.

anulalula

Od: Sob mar 24, 2012 7:53

Post » Pon kwi 09, 2012 8:38 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

jopop pisze:a ja ZABIJĘ.

dodatkowa reklama RUDYCH w niedzielę wielkanocną spowodowała lawinę. od SMS z pytaniem czy te rude to za darmo po telefony "o tego na rękach co taki inny jest".

Starałam się być ujmująco grzeczna prosząc o ponowny kontakt PO Świętach. :roll:

A serio - wielka prośba do wszystkich osób ogłaszających koty na mnie - o podawanie tylko adresu mailowego Fundacji, BEZ telefonu. To i tak idzie przez net, czyli kto chce może maila napisać. A ja nie wyrabiam z odbieraniem telefonu w sprawach fundacyjnych...

jopop, ludzie to debile, niestety... Nikt normalny w święta do nikogo nie dzwoni i tyłka nie zawraca...
A jak kotka Zwisłoucha (o ile dobrze pamiętam) ma już imię? :)

_ogonek_

Post » Pon kwi 09, 2012 9:41 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

Szukają małego czarnego.Moze akuratnie.
viewtopic.php?f=13&t=140849
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]