OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 07, 2012 15:38 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Asiu spokojnych ,zdrowych Świąt i dużo miłość dla Ciebie i rodziny . :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob kwi 07, 2012 15:44 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Mały źle się czuje.Wróciły ekstra świąteczne :roll: ozdoby tzn prześcieradłowe przykrycia.Dobrze,że poszliśmy bo widać,że choroba rozwija się.Zwymiotował. Płakał,bo brzunio go boli.Dostał leki i poszedł spać. TŻ sprawdzał czy...bo tak spokojnie leżał.Tak już się wszystko pięknie kupkowo-jedzeniowo układało. Wydawało się,że opanowane zostało wszystko jako tako.Zdawało się. A teraz nie możemy sobie poradzić by go uregulować.Byle katarek, byle nie takie jedzenie...Wiem,że TŻ ma znów wątpliwości czy dobrze robimy walcząc o niego. Nie, nie chce problemu się pozbyć. Ale jak on cierpi to nie da rady nie myśleć o tym.Ja też mam.

Wiem, to nie jest świąteczny nastrój.Przepraszam Was :cry:

Basiu dziękuję. Weszłam do netu by zobaczyć co z malcami i mamą .No i poużalać się nad sobą w doborowym gronie :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob kwi 07, 2012 15:52 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Mało kto ma świąteczny nastrój chyba. Jestem przy Tobie, Asiu. Całym sercem...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob kwi 07, 2012 18:37 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

ASK@ pisze:Mały źle się czuje.Wróciły ekstra świąteczne :roll: ozdoby tzn prześcieradłowe przykrycia.Dobrze,że poszliśmy bo widać,że choroba rozwija się.Zwymiotował. Płakał,bo brzunio go boli.Dostał leki i poszedł spać. TŻ sprawdzał czy...bo tak spokojnie leżał.Tak już się wszystko pięknie kupkowo-jedzeniowo układało. Wydawało się,że opanowane zostało wszystko jako tako.Zdawało się. A teraz nie możemy sobie poradzić by go uregulować.Byle katarek, byle nie takie jedzenie...Wiem,że TŻ ma znów wątpliwości czy dobrze robimy walcząc o niego. Nie, nie chce problemu się pozbyć. Ale jak on cierpi to nie da rady nie myśleć o tym.Ja też mam.

Wiem, to nie jest świąteczny nastrój.Przepraszam Was :cry:

Basiu dziękuję. Weszłam do netu by zobaczyć co z malcami i mamą .No i poużalać się nad sobą w doborowym gronie :cry:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
przytulam!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Sob kwi 07, 2012 19:57 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Obrazek

Asiu z rodziną i kociastymi!!!! Oby świeta były dla was czasem prawdziwego spokoju!!!!
szczególne uściski i kciuki dla Żunia :ok: :ok: :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob kwi 07, 2012 20:40 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Dużo zdrówka :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 07, 2012 21:08 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Obrazek
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Nie kwi 08, 2012 5:19 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Dzięki za pamięć i życzenia. My już po karmieniu swoich i dzikunków.Poszłam wcześniej bo zaraz zaczną się wiwaty.Biedne koty nie zjedzą nawet.
Żuk też już po pierwszych lekach i zastrzykach. Ma problemy z załatwieniem się choć przetoka pięknie się goi. Ale leniwe jelitka nie chcą przesuwać pokarmu. U niego tak na bakier.jak nie jeden otwór ma problem to drugi.Że też kot musi mieć dwa końce.
Wróciła z obchodu a tu szara świąteczna rzeczywistość.Nie można zziębniętych gnacików pogrzać pod prysznicem, nie można garów po dzikach zmyć bo...gaz się nie zapala :mrgreen: Ciśnienie wody małe bo ludziska ablucje poranne uskuteczniają by pięknym być w ten pierwszy dzień Świąt.A ja wracam zmechrana i ubrudzona żarciem.Bo jakiś palant znów samochód blisko parkanu postawił. Dziś jak mało kiedy czułam się mocno dziwnie. Inni piękni i pachnący.A ja na czarno z brzęczącymi garami.
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 08, 2012 5:46 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

U mnie też codzienność, dziś w tej roli zepsuta winda. Schodami szła pięknie pachnąca pani sąsiadka. A ja, wiadomo :wink:
Jakie wiwaty 8O
czy każde święto musi być koszmarem dla zwierząt :evil:
Asiu, załóż może nowy wątek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie kwi 08, 2012 8:15 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Asiu-ja nie "brzęczę" garami ...ja noszę w plastikach :lol:
ja tez tak dziwnie dziś się czułam :? choć nie "brzęczałam"....baby odpierniczone zasuwały już po godz.5 aby zająć miejsca w kościele a ja w walonkach i waciaku 8) ...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie kwi 08, 2012 9:48 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Moje Drogie, prawdziwe kobiety to rowniez w walonkach i waciakach nosza sie z klasa. :-) Pozdrawiam Was serdecznie, swiatecznie i zycze samych zdrowych wokol Was.
Dla Zunia specjalne cieple mysli.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie kwi 08, 2012 11:17 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

J.D. pisze:Asiu-ja nie "brzęczę" garami ...ja noszę w plastikach :lol:
ja tez tak dziwnie dziś się czułam :? choć nie "brzęczałam"....baby odpierniczone zasuwały już po godz.5 aby zająć miejsca w kościele a ja w walonkach i waciaku 8) ...

Też nosze w plasitkach .Można by było mnie śmiało podać do programu zbieraczy opakowań różnych. Bo patrząc nawet w sklepie na opakowany towar, myślę czy ew kotom sie nada :mrgreen: Mam jedno duże opakowanie szklane .Bardzo dobre na wsypywanie suchego bo jako jedyne mieści się między prętami.I dwa małe słoiczki dla posesjowej i pod blokowego. No nie,skłamałam :oops: .Nosze jeszcze ze 2 puszki.Tak na nie przewidzianą okoliczność jak jakiegoś gada w futrze niespodziewanie spotkam.Więc brzęczę.Dziś mocno świątecznie bo gary się po przesuwały :mrgreen:

Agnieszka ma rację. Ładnemu we wszystkim ładnie. Lustro co dzień mi to mówi. I oczy bezdomniaków.Tylko dlaczego dziś tego nie widziałam w oczach mijających ludziów. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 08, 2012 12:10 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Bo te „ludziów” się nie znają. Ot.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon kwi 09, 2012 5:35 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Dziś zobaczyłam kotkę, seniorkę rodu.Sekutnicę.Przerażenie mnie wzięło.Mało ja widzę a jeśli to jak jest ciemno. Chuda, zaśliniona, nie mogąca jeść.Dawałam jej swego czasu przez 3 tygodnie antybiotyk na zęby i była poprawa.Potem poszła do piwnicy i zaprzestała karmicielka dawać. A teraz szok.Kot umiera wg mnie z głodu.Do mnie nie wychodzi wcale tylko do karmicielki po południu.Narobiłam trochę rabanu rano chcąc coś sie dowiedzieć i prosić o nie karmienie wieczorem (jutro łapię ciężarówkę ).
Już jakiś czas słyszę o koci łapaniu i ciągle nic się nie robi. Jeszcze latem przychodziła jeść pod mój blok ale nie wlazła do łapki. Potem wyniosła sie i znikła zrażona moim nachalstwem.W piwnicy też nic nie zrobiono choć dostępność była lepsza. Szlag mnie trafia bo słyszę ,że jak się ją złapie to uśpią.A umierać z głodu to fajnie,pytam? Niech złapią ja będę wozić i decydować (tzn TZ będzie wozić) .Tylko niech cos sie zrobi w tym kierunku.
Żunia zatoka ładnie się goi.Dzis rano ma nawet humorek.Ale problem kuwetkowy jest.Nie może sie załatwić.Na prawdę nasze mieszkanie mało fajnie wygląda.Ale co zrobić.W środę jedzie do dr.Ani wiec ta oceni fachowo co i jak. Jakby mniej flukał i czasem pomrukuje.

Julinka własnie robi przegląd chrupek.Zagląda do każdego wora robiąc przy tym wiele rabanu.A dla niektórych to srodek nocy jeszcze.Nie tylko dla ludzi.Angel jest mocno zdegustowany gówniarą.
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 09, 2012 5:38 Re: OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Komuś się nie chciało jej łapać? :( :( :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]