The Szops pisze:Pojedziemy z Cekinkiem na 9.00 do Almavetu
Super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Pojedziemy z Cekinkiem na 9.00 do Almavetu
Dorota Wojciechowska pisze:The Szops pisze:Pojedziemy z Cekinkiem na 9.00 do Almavetu
Superbo ja jestem rano na dyzurze i musiala bym jezdzic taksowkami,a i zrobic jeszcze dyzur to bym chyba polegla
Iwona11 pisze:Klaudynka ma rzadką kupkę, cały boks i posłanko były wymazane. Poza tym kicia ma apetyt i chęć do zabawy. Leki przyjęła, choć i tu nie było łatwo.
U Lolka w kuwecie była tylko jedna luźna kupa, więc dużego rozwolnienia nie ma. Lepiej mu podawać najpierw te leki ze strzykawek a potem tabletkę. Po tabletce pluje się tak, że trudno podać mu cokolwiek dalej.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 09.04.-15.04.2012 r.
09.04. pon. rano brak wie. CatAngel
10.04. wt. rano brak wie. Teresa
11.04. śr. rano brak wie brak
12.04. czw.rano brak wie. brak
13.04. piat rano brak wie. brak
14.04. sob. rano brak wie. brak
15.04. niedz. rano Dorotka wie. brak
Mara S pisze:Próbowałam podać Czarnemu Duzemu leki (w dwie osoby) i nawet w wersji strzykawkowej zjadł może najwyżej 1/3 całościwięc nie zaznaczyłam nawet w karcie. SORY ALE NIE WIDZĘ DAWANIU MU TABLETEK.
Ze śliniącym się Lolkiem też poszło mi tak sobie :/
Kurczaka rozłożyłam a to, co zostało z tego najbardziej zmiksowanego jest w lodówce. Słoiki wywaliłam - jak miały być do zrotu to przepraszam.
Rudy i Bury ze zdrowej cały czas siedziały w domku pod strzechą i nie tknęły karmy; podobnie Kalinka, która nie wyszła w ogóle z kuwety.
Klaudynka mocno rzęzi - na szczęście jej idzie leki podać bez problemu.
Lundek kiepsko wyglądai też tylko leżał w kuwecie. Czy jemu już wcześniej tak języczek wystawał?
Włączyłam na noc trochę grzejniki więc rano koniecznie trzeba wyłączyć.
Prawie nie ma ręczników papierowych
Mara S pisze:Próbowałam podać Czarnemu Duzemu leki (w dwie osoby) i nawet w wersji strzykawkowej zjadł może najwyżej 1/3 całościwięc nie zaznaczyłam nawet w karcie. SORY ALE NIE WIDZĘ DAWANIU MU TABLETEK.
Kropeczka13 pisze:Józiu ma opiekuna wirtualnegoJest nim Kropka 2310 z forum Mru Mru
CatAngel pisze:czy ranny dyżur może podawac Lundkowi pól antybiotyku w tabletce oraz syrop doustnie po jedzeniu. drugie pól antybiotyku bede mu podawac wieczorem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 54 gości