miss i mister kwietnia wyniki s. 31

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Jaką proponujecie kolejną kategorię wyborów na miss i mistera maja?

Ankieta wygasła Pon kwi 30, 2012 22:53

burasy i "whiskasy"
29
34%
pingwinki i krówki
8
9%
ogólna (tak jak podczas pierwszej edycji)
6
7%
rude, biszkopty i szylkretki
19
22%
koty przewlekle chore (FIV. FelV itp)
24
28%

Liczba głosów : 86

Post » Pt kwi 06, 2012 21:04 miss i mister kwietnia wyniki s. 31

Obrazek

Po sukcesach poprzednich edycji tego konkursu tym razem postanowiłam zrobić takowy z kotem wielkanocnym - zdjęcia lub filmiki w otoczeniu wielkanocnych dekoracji, koty "pomagające" w przygotowaniach do świąt oraz kot priaaprilisowy czyli zdjęcia lub filmiki w śmiesznych pozach lub sytuacjach ... Również kot wiosenny :)

W tej edycji więc startować będą koty w otoczeniu wielkanocnym lub w śmiesznych sytuacjach - bez szczególnych preferencji co do koloru futerka, a także kot wiosenny-czyli fotki w klimacie wiosny np: wiosenne spacery z kotem :mrgreen:

Regulamin i pozostałe zasady gry w następnych postach...
Ostatnio edytowano Wto maja 01, 2012 16:27 przez Kociara82, łącznie edytowano 6 razy

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 06, 2012 21:04 Re: Wybory

Obrazek

Zasady bazarku:
1. Każda fotka kandydata to koszt 5 pln.

2. Można prezentować też filmiki z kandydatami. Cena 1 filmiku=10 zł

3. Kandydatów można prezentować bez limitu :) (Mile widziane krótkie bio o kocie)

4. Kandydatów podajemy od 7 do 22 kwietnia włącznie do północy.

5. Wybór Miau Najpiękniejsi będzie trwał od 24 kwietnia do 29 kwietnia włącznie do północy.
muszę mieć jeden dzień na ew.poprawkę błędów przed głosowaniem
Ostatniego dnia zgłaszania i ostatniego dnia głosowania o zaliczeniu głosu będzie decydowała godzina wysłania postu. Dopuszczam granicę +5 min dla osób o wolnych łączach.

6. Link do zdjęć/filmików należy przesłać do mnie na prv a ja zdjęcia zamieszczę :)

7. Mogą być zdjęcia archiwalne, pod warunkiem, by były to fotki kota żyjącego. Dopuszczalne są fotki z okresu kocięctwa kandydata.

8. Beneficjentów bazarku będzie dwóch- 1 wskazany przez Mistera i 1 wskazany przez Miss :) (wpływy bazarkowe podzielimy na pół, chyba, że strony dogadają się między sobą i wspólnie ustalą jednego beneficjenta).

9. Beneficjentem może być kot biorący udział w konkursie, ale nie może być to nasze własne kotomstwo.
Np. Jeśli wygra kot z DT u państwa X, może on jako beneficjenta wskazać innego kota biorącego udział w konkursie, ale nie może wskazać sam siebie czy też innego kota z tego samego DT, niezależnie, czy ten bierze udział w konkursie czy nie.

10. Nie dopuszcza się przerabianie fotek w programach do obróbki zdjęć-tzn.nie dopuszcza się dorabiania elementów wielkanocnych, nakładania jednego zdjęcia na drugie w celu uzyskania np kota z zającem, barankiem lub innym zwierzem... Wszelkie takie fotki będą dyskwalifikowane.

Bardzo też proszę o pisanie numerów kandydatów podczas typowania, to ułatwi mi znacznie odszukanie kandydata na liście oraz w przypadku zbieżności imion

Obrazek

ZASADY GŁOSOWANIA

1. Głosować może każdy. Nie dopuszczalne jest zakładanie drugiego konta, by ponownie zagłosować na swoich faworytów. W razie moich wątpliwości będę prosiła adminów o sprawdzanie IP. Z jednego IP można głosować tylko raz.

2.Nie głosujemy na własne "kotomstwo"

3. Aby zagłosować, należy w swoim poście wpisać nr kandydata i kandydatki :)

4. Głosujemy przyznając punkty od 1 do 3 na 3 wybranych kandydatów i 3 wybrane kandydatki.(przyznajemy punkty, nie miejsca!)

5. Bardzo proszę o podawanie WSZYSTKICH wytypowanych w 1 poście pisząc:
KANDYDATKI:
1.
2.
3.
KANDYDACI:
1.
2.
3.

gdzie każda cyfra odpowiada ilości przyznanym punktom.

6. Jeśli ktoś nie jest do końca zdecydowany, ma np.obstawione kandydatki a kandydatów jeszcze nie-proszę nie głosować cząstkowo, dopóki nie będziecie pewni również co do kandydatów.

7. Cząstkowego głosowania: tzn. kandydatki dziś podam a kandydatów za tydzień jak się zdecyduję na kogo stawiam-nie będę traktowała poważnie, nie będę wliczać tych głośów.

8. Zabrania się głosowania w inny sposób, np: 1 punkt: on i ona, 2 punkty: on i ona 3 punkty: on i ona. To utrudni mi bardzo podliczanie głosów.

9. Podczas głosowania proszę podawać numery kandydatów lub pisać od kogo jest. Jeśli np. kandydat nr.1 i kandydat nr.25 będą imiennikami-nie wpisanie przy głosowaniu na nich numeru im przyporządkowanego lub podania od kogo są-będzie dyskwalifikowało WSZYSTKIE głosy osoby, która się do tego nie dostosuje.

10. Głosujemy tylko raz.

11. Agitowanie nawątkach i wysyłanie pw z prośbą o oddanie głosu na swojego faworyta będzie karane.
pierwsza kara-nie zaliczenie głosów osoby agitującej
druga kara-wykluczenie wszystkich kandydatów agitującego.
Wszelkie sytuacje związane z agitowaniem, tak jak to miało miejsce między innymi podczas poprzedniego konkursu-jest spamowaniem, będzie zgłaszane do moderatorów i traktowane jako próba kupienia głosów.

12. Dopuszcza się jedynie agitowanie zapraszające do wzięcia udziału w konkursie i zagłosowania wg własnego sumienia. Ale nie na konkretnych kandydatów. Wyłącznie na wątku kandydującego np w postaci zdjęcia kandydata z napisem: kandydat na mistera miau i banerku w podpisie

Obrazek

Uwaga!!!
Jeżeli do dnia rozstrzygnięcia konkursu nie wpłynie na konto skarbnika przelew od Dużej/go Miss lub Mistera-tytuł ten przejdzie na następnego kandydata, który w kolejności zdobył największą ilość waszych głosów a wpłata za jego zgłoszenie została uiszczona w terminie.

Obrazek

W tytule przelewu tak jak poprzednio bardzo, bardzo proszę, byście wpisywali: swój nick-bazarek kwietniowy. Tylko w ten sposób będzie wiadomo, od kogo jest dana wpłata, a kogo mamy "ścigać z odsetkami za opóźnienia" :ryk: :mrgreen: :wink:
Ostatnio edytowano Pt kwi 06, 2012 22:01 przez Kociara82, łącznie edytowano 3 razy

Kociara82

Post » Pt kwi 06, 2012 21:05 Re: Wybory

Obrazek
NAGRODY:

Obrazek
za pierwsze miejsce dla Dużych miss i mister cioteczka Szura-najmysi mama ufundowała obrazki własnego autorstwa :1luvu:
dla MISS i MISTERA cioteczka ciotka59 ufundowała poddupniki :mrgreen: własnej produkcji :1luvu:

Obrazek
za drugie miejsce dla Dużych V-ce ciotka isabell36 jak zwykle funduje biżuteryjny drobiazg swojego autorstwa :1luvu:

Obrazek
cioteczka juana funduje zabawki dla kociastych za trzecie miejsce :1luvu: +
Obrazek
małą niespodziankę dla tych z najmniejszą liczbą punktów :1luvu: .

cioteczka jasdor zadeklarowała jak w poprzednich edycjach:
komplecik zabawek dla zwycięzców ( I II i III miejsce miss/mister) z lekkim opóźnieniem, ale będą :kotek:
Ostatnio edytowano Nie kwi 22, 2012 11:44 przez Kociara82, łącznie edytowano 6 razy

Kociara82

miejsce na banerki

Obrazek

oto kod do banerka, który specjalnie dla nas zrobił Wieloryb - mister marca :1luvu:

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/hp565][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/2589/missb.jpg[/IMG][/URL]
Ostatnio edytowano Pt kwi 13, 2012 18:51 przez Kociara82, łącznie edytowano 3 razy

Kociara82

Obrazek
KANDYDATKI

1. Kicia.Yoda od kociamysza

zdjęcia wiosenno-minkowe:
Zdziwko, czyli Kicia.Yoda spotyka kwiatek
Obrazek

Yoda Klown
Obrazek

Bleee, co te pandy widza w tych bambusach, fuj, obrzydlistwo
Obrazek

Ej, te baran, jestem Kicia, Kicia.Yoda i to ja tu rzadze! Ustap po dobroci, bo jak nie...
Obrazek

Jestem wielkanocnym barankiem, tylko koszyczek mam za maly
Obrazek

Kicia.Yoda jest z nami juz cztery lata. Znaleziona przy drodze jako kupka kociego nieszczescia, brudnego, zapchlonego, zakleszczonego, z zaropialymi, nic nie widzacymi oczetami. Najwyrazniej zostala wyslana przez Naczelna Kocia Organizcje na Misje i to byl jej kamulfaz. Misja zostala spelniona, zostalam przeciagnieta calkowicie i nie odwolalnie na Kocia Strone Mocy, ja bo moich kuzynow przeciagac nie trza bylo :). A Kicia mogla porzucic swoj niewyjsciowy kamuflaz i objawic sie w swoje prawdziwej skorze czyli Kota Idealnego.

2. Ryfon od _namida_

kot wielkanocny:
Obrazek

kot primaaprilisowy:
Obrazek

Obrazek

Ryfon przyjechał z obozu koncentracyjnego w Oświęcimiu i ma tak naprawdę na imię Ryfka. Kiedyś chudy i słabo karmiony, dziś kształem przypomina parówkę i ma w zwyczaju wybrzydzać. Przez dwa lata szukał własnego miejsca na ziemi, przebywając w różnych domach tymczasowych, aż w końcu ostał się w jednym z nich - czyli u mnie. Brzydzi się innymi kotami, gardzi psami, próbuje dyktować warunki człowiekowi, lubi chodzić na smyczy, zabierać głos w dyskusjach, puszczać oczko i wygrzewać jajka. Ot, Ryfon.

3. Sibel od Gibutkowa
jak to napisała Duża: kot ciumkający 8O

z serii "kot wielkanocny"
Obrazek

z serii "kot wielkanocny"
Obrazek

No coo? Cza być zawsze świeżym
Obrazek
sama wlazła i nie chciała wyjść :mrgreen:

Obrus ci ładnie ułożę
Obrazek
też sama 8)

4. Szura od Szura-najmysi mama

Obrazek[/url]

Przedstawiam Szurkę. :1luvu: Moją największą kocia milość! :D Teraz ma 6 lat. Miała 3 mioty przepięknych kociąt , a od miesiąca jest kastratką.

5. Misia od Małgocha Pe

Obrazek

Misia to Beata Tyszkiewicz w kocim wydaniu :wink:
Miała być damą do towarzystwa ,stała się prawdziwą damą.
Uwielbia klepidoopki czyli klepanie dłonią jej zacnego kociego tyłeczka.Jest wtedy wniebowzięta :wink:

6. Rysia od isabell36

chodzenie po ścianach jest cool 8)
Obrazek

No kiedy kupisz większe biurko :twisted:
Obrazek

7. Bella od isabell36

No co się gapisz Duża jest moja nie widziałam jej dwa tygodnie
Obrazek
to było po moim powrocie z gór, jak na mnie siadła to nawet nie dałam rady się ogarnąć :oops:

jeszcze raz skubniesz mojej rzeżuchy to ci ....
Obrazek

8. Karmen od Aaaśka

kot wielkanocny
Obrazek

po co baranek kot nie może być ???
Obrazek

ciekawe czy doskoczę do tamtego kwiatka ???
Obrazek

Karmen - dwuletnia buraska, konkursowa debiutantka.
Przygarnięta jako płochliwy pół-dzik, obecnie dałaby się nawet poświęcić, byle tylko być w centrum zainteresowania.

9. Delta od mavi

To ja - trójłapka Delta z Krakowa. Jaja se ze mnie robią czy co? Kazali mi wysiadywać zające! Zgodziłam się tylko dlatego, że podobno w tym konkursie dają fajowe zabawki za zajęcie ostatniego miejsca... Może mi się uda..?
Delta

Obrazek

Obrazek

10. Kosia od jasdor

Lewa nóżka - hooop
Obrazek

Prawa nóżka - hooop
Obrazek

...nieee, to jednak nie dla mnie...chyba jestem za stara...
Obrazek

11. Nina od JaEwka

Tu byłam młoda i chuda:
Obrazek

Tu troszkę starsza i ciut grubsza - ale wciąż wspaniała :mrgreen:
Obrazek

A tu na coś pacze:
Obrazek[/quote]

Nina ma 2,5 roku została przez nas znaleziona .... hmmm, no może sama z siebie się znalazła na parkingu pod blokiem 17 kwietnia dwa lata temu :wink: Miała iść do adopcji ale tż się zakochał i została :mrgreen:

12. Lajla od welina

idzie lato muszę opalić brzuszek ....
Obrazek

Siedziała na wysokim drzewie na ruchliwej ulicy jako ok. 8 tygodniowe kocię ( uciekła strażakom ) Na drugi dzień znaleziona przez welinę i jej sąsiadkę. Leczona nieprawidłowo i kosztownie przez weta, przez co pozostała jej niepełnosprawna łapka ma DS u swojej wybawicielki.
Teraz już 11 miesięczna elegantka, która musi przygotować się do lata :D
jej wątek: viewtopic.php?f=1&t=130683

13. Babunia od ilgatto

Obrazek[/url] Obrazek Obrazek

Babcia to koteczka, która przyszła na moją działkę 5 lat temu. Do tamtej pory trzymała się innej działki...nie była stamtąd goniona, spała w kurniku na słomie, nawet dostawała coś do jedzenia (kawałek naleśnika, kluski, skórkę od kiełbasy, czasem kawałeczek kiełbasy). Chodziła po działkach...latem łapała myszy, nornice, itp. ...jesienią i zimą liczyła na upolowanie ptaszka lub przychodzących ludzi. Trzeba przyznać,że właściciel działki, starszy już pan przychodził codziennie...jedzenie nadal było w swoistym stylu. Kiedy zajrzała do mnie i dostała saszetkę kociego jedzenia była mocno zdziwiona. Od tamtej pory przychodziła codziennie, a kiedy urodziła kolejne dzieci przyniosła je do mnie. Dzieci pojechały do Poznania a Babusia do weterynarza :). Została u mnie na działce, jako rezydentka działkowa. To ona rządzi kto ma prawo być na działce a kto nie. Jest koteczką wolnożyjącą, nie znosi zamkniętych pomieszczeń, nie posiedzi w altance 5 minut, jeśli mnie tam nie ma. Jednak z czasem nabrała do mnie zaufania i wchodzi mi na kolana, gdzie przewraca się z boczku na boczek, udeptując i ugniatając mnie, robiąc mi w ten sposób akupunkturę. Babunia ma ok.10-11 lat, co na koteczkę działkową jest solidnym wiekiem. Jej imię wzięło się z jej niezwykłego opiekuńczego stosunku do małych kotów...potrafiła opiekować swoimi dziećmi i dziećmi swojej córki, a tej zimy zajmowała się dziećmi innej koteńki.
Ostatnio edytowano Wto kwi 24, 2012 17:48 przez Kociara82, łącznie edytowano 15 razy

Kociara82

Obrazek
KANDYDACI

1. Mjeczysław Naczelnik od Gibutkowa
jego chyba nie trzeba przedstawiać :mrgreen:

Jestem rybką?
Obrazek

Ratunku! Jestem rybką!!!
Obrazek

2. Lesio od Szura-najmysi mama

Obrazek

Obrazek

Ten kocio to Lesio. Urodził sie u nas, a teraz mieszka u forumowej Moniki53.
Lesio nie boi sie niczego i nikogo :D Nowe miejsca i ludzie nie stresują go. Wyrósł na ogromnego, najłagodniejszego na świecie kocura. Kocha dzieci tak bardzo, że jego właścicielka zastanawiała się czy koty mogą być terapeutami w szpitalach dziecięcych.

3. Szymek od Małgocha Pe

Obrazek

Na pozór kocur z pazurem w rzeczywistości boidoopka.
Uwielbia ciumkać swoją dużą po szyi ,więcej do szczęścia mu nie trzeba :wink:

4. Kacper od EVA2406

Kacperek wielkanocny ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Właśnie mija 3 lata jak KACPEREK trafił do mnie w stanie krytycznym. Wet nie dawał szans na przeżycie......ale wola walki w tym maleńkim ciałku ( 80 dkg wagi w wieku 8 miesięcy), zaangażowanie wetki i moje prośby do Stwórcy oraz kilkumiesięczne intensywne leczenie przyniosły wreszcie pozytywny skutek.
Kacperek zwany pieszczotliwie Pudzianem jest zrównoważony, przytulaśny i bardzo lubi towarzystwo innych psów i kotów, ale nade wszystko uwielbia mruczeć w uszko swojej pańci i nadstawiać łepek do głaskania i drapania.

5. Doudou vel Dudek od Bianka 4

Obrazek

Obrazek

kociak przygarnięty jako 5-cio tygodniowe dziecię. Chodzi za mną krok w krok jak psiak. W sierpniu skończy 10 lat, a w dalszym ciągu ssie i ugniata moją rękę. Rządzi całą kociarnią i uwielbia sok pomidorowy (koniecznie z kartonika) właśnie się po nim oblizuje.

6. Filemon od Bianka 4

Obrazek

Obrazek

Filemon - mój pierwszy kot i spełnienie marzeń o rudzielcu. Przyszedł do mojej koleżanki za jej psem. Cudowny, wyrozumiały kot. Jest ze mną już 13 cudownych lat.

7. Zyga vel Fibi od Bianka 4

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zyga (tak ma w rodowodzie) vel Fibi - mój wspaniały, ufny, ciekawski MCO. Przez niego nie mogę się wyspać, bo uwielbia spać na mnie. Straszna gaduła...

8. Kropek - Miszcz Demolki od Katarzyna 1207

No i gdzie są moje jajka ....wielkanocne ... :mrgreen:
Obrazek

Kropek - Miszcz Demolki wyciągnięty ze schroniska we Wrocławiu ponad 2 lata temu ... Od tamtej pory radośnie demoluje :twisted: najpierw mieszkanie moich rodziców, teraz moje ...

9. Misiaczek od Katarzyna 1207

Misiaczek ... teraz już wielki, dorosły kocur, bez pomponików ... i wyjątkowa "pierdoła" :twisted: , dostaje bęcki nawet od kociaków ... Straszny pieszczoch ...
Obrazek

Obrazek

Młody "erotoman" w wieku 8 - 9 tygodni ... 8O ... sądzę, że dalszy komentarz jest zbędny ... :mrgreen: :mrgreen:

10. Cezary Grzybowski od ewa_mrau

... no się tak gapisz, Jogę sobie ćwiczę!
Obrazek

Cezary Grzybowski, czyli 5,5 kg syndromu urologicznego i 3 lata
parę słów od kandydata: Kosiu, wiesz co? masz fajne łapy!

11. Maciej Kręciproch od ewa_mrau

... też tak potrafię, a co!
Obrazek

... i ja też kiedyś byłem malutki!
... o taki malutki byłem, jak mnie Duża znalazła
... i mijauł'em jeszcze pępowinkę
... i leżałem sobie na chodniku i płakałem
... a w domu to mijauł'em mamkę i Duża mnie karmiła smoczkiem
... i to było już bardzo, bardzo dawno temu

Obrazek

Maciej Kręciproch, 12 lat
Ostatnio edytowano Wto kwi 24, 2012 17:51 przez Kociara82, łącznie edytowano 11 razy

Kociara82

Post » Pt kwi 06, 2012 21:06 Re: Wybory

Obrazek
SPIS KANDYDATEK I KANDYDATÓW
ORAZ LICZBA ZDOBYTYCH GŁOSÓW

KANDYDATKI

1. Kicia.Yoda od kociamysza 91 p. pierwsza VICEMISS

2. Ryfon od _namida_ 54p. druga VICEMISS

3. Sibel od Gibutkowa 25 p.

4. Szura od Szura-najmysi mama 23 p.

5. Misia od Małgocha Pe 18 p.

6. Rysia od isabell36 8 p.

7. Bella od isabell36 18 p.

8. Karmen od Aaaśka 32 p.

9. Delta od mavi 39 p.

10. Kosia od jasdor 92 p. MISS KWIETNIA

11. Nina od JaEwka 34 p.

12. Lajla od welina 18 p.

13. Babunia od ilgatto 21 p.

KANDYDACI

1. Mjeczysław Naczelnik od Gibutkowa 27 p.

2. Lesio od Szura-najmysi mama 109 p. MISTER KWIETNIA

3. Szymek od Małgocha Pe 17 p.

4. Kacper od EVA2406 76 p. pierwszy VICEMISTER

5. Doudou vel Dudek od Bianka 4 14 p.

6. Filemon od Bianka 4 36 p.

7. Zyga vel Fibi od Bianka 4 34 p.

8. Kropek - Miszcz Demolki od Katarzyna 1207 43 p.

9. Misiaczek od Katarzyna 1207 35 p.

10. Cezary Grzybowski od ewa_mrau 20 p.

11. Maciej Kręciproch od ewa_mrau 62 p. drugi VICEMISTER
Ostatnio edytowano Wto maja 01, 2012 16:33 przez Kociara82, łącznie edytowano 3 razy

Kociara82

Obrazek
POST ROZLICZENIOWY:

1. _namida_ - 15 zł :1luvu:
2. Małgocha Pe - 10 zł :1luvu:
3. isabell36 - 20 zł :1luvu:
4. Aaaśka - 15 zł :1luvu:
5. Gibutkowa - 30 zł :1luvu: jeszcze raz nie napiszesz nick-u w tytule przelewu to Cię isabell zabije :twisted:
6. Szura-najmysi Mama - 15 zł :1luvu:
7. Kociamysza - 25 zł :1luvu:
8. Bianka 4 - 35 zł :1luvu: nasza rekordzistka :1luvu:
9. Katarzyna1207 - 10 zł :1luvu: zdjęcia sponsorowane przez Bianka 4 :1luvu:
10. mavi - 10 zł :1luvu:
11. jasdor - 15 zł :1luvu:
12. welina - 5 zł :1luvu:
13. ilgatto - 15 zł :1luvu:
14. Katarzyna1207 - 5 zł :1luvu:
15. Eva2406 - 15 zł :1luvu:
16. JaEwka - 15 zł :1luvu:
17. ewa_mrau - 15 zł :1luvu:

:dance2: :dance2: :dance2: UZBIERALIŚMY 270 zł :dance2: :dance2: :dance2:
Ostatnio edytowano Wto maja 01, 2012 16:35 przez Kociara82, łącznie edytowano 9 razy

Kociara82

Obrazek

skarbnik:

isabell36

po wysłaniu zdjęć do MNIE proszę o PW do SKARBNIKA z informacją żeby podała konto
Ostatnio edytowano Pt kwi 06, 2012 21:33 przez Kociara82, łącznie edytowano 1 raz

Kociara82

Post » Pt kwi 06, 2012 21:07 Re: Wybory

zapraszamy

Kociara82

Post » Pt kwi 06, 2012 21:38 Re: miss i mister kwietnia kot wielkanocny i śmieszne sytuac

zapraszam - jutro mamy wspaniałą okazję żeby zrobić fotki kotów "pomagających" w przygotowaniach do świąt :mrgreen:

wyprzedziłam cioteczki :dance: :dance2:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob kwi 07, 2012 12:31 Re: miss i mister kwietnia kot wielkanocny i śmieszne sytuac

moze byc kot w koszyczku ze swieconka ;)

ZAPRASZAMY :))

Kociara82

Post » Sob kwi 07, 2012 14:14 Re: miss i mister kwietnia kot wielkanocny i śmieszne sytuac

Trzymam :ok: za powodzenie kolejnego bazarku :D
Z pewnością będzie obfitował w cudne focie!

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Sob kwi 07, 2012 18:41 Re: miss i mister kwietnia kot wielkanocny i śmieszne sytuac

chyba dzisiaj pieczenie bab jest na pierwszym miejscu :mrgreen:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob kwi 07, 2012 21:38 Re: miss i mister kwietnia kot wielkanocny i śmieszne sytuac

:ok: na pewno coś da się sfocić... jeśli nie mnie to innym kociom.. :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

[następna]