Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mgj pisze:Przechodzace za płotem obszczekuje jak wściekła. Z tym , ze jest uległa i posłuszna. Ja tu bardziej boję się o reakcje kota-ze wskoczy na szafe lub wlezie za kanape i nie wylezie
mgj pisze:Przechodzace za płotem obszczekuje jak wściekła. Z tym , ze jest uległa i posłuszna. Ja tu bardziej boję się o reakcje kota-ze wskoczy na szafe lub wlezie za kanape i nie wylezie
anula790820 pisze:mgj pisze:Przechodzace za płotem obszczekuje jak wściekła. Z tym , ze jest uległa i posłuszna. Ja tu bardziej boję się o reakcje kota-ze wskoczy na szafe lub wlezie za kanape i nie wylezie
Nie zebym chciala zniechecic! Ale sadzac po jej reakcjach na osiedlu na psy - istnieje takie ryzyko...
Aczkolwiek, juz sie raz co do niej pomylilam ...
MagdaGdynia pisze:Sabina zostawilam MArii krople do uszu od mgj i kuwete uzywana.
sabina skaza pisze:MagdaGdynia pisze:Sabina zostawilam MArii krople do uszu od mgj i kuwete uzywana.
![]()
![]()
MagdaGdynia pisze:swieta s a po to, zeby wydac duzo pieniedzy na zarcie, obezrec sie, a wlasciwie chlopy sie obezra, bo kobiety sa tak zmeczone gotowaniem, ze nie maja sily jesci zeby miec wyrzuty sumienia
sabina skaza pisze:DRAMAT...
KOTKA BASIA NIE JEDZIE DO ADOPCJIBABA ZREZYGNOWAŁA
NIE PODAJĄC POWODU
![]()
![]()
koszmar- już drugi raz straciła szansę na adopcję w tym tyg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 83 gości