aassiiaa pisze:Bardzo proszę o nie wstawianie w wątek wypowiedzi osoby zbanowanej.
Chyba że jest z tego drugiego forum?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aassiiaa pisze:Bardzo proszę o nie wstawianie w wątek wypowiedzi osoby zbanowanej.
Beliowen pisze:skaskaNH pisze:Skoro przykładowo ja zarejestruję się na danym forum, to w pewnym sensie identyfikuję się z jego "linią programową" - a skoro alix76 rejestruje się tam, to można domniemywać, że również podobną identyfikację/sympatię wykazuje.
Yyyy, nie przesadzasz zbytnio?
gros użytkowników większości forów w sieci to osoby, które przychodzą pogadać, a nie uprawiać propagandę
Taki przykład: zgodnie z linią programowąMiau, uczestnicy powinni popierać kastracje aborcyjne kotek, a mogę z pamięci podać co najmniej kilka linków do wątków, gdzie temperatura dyskusji wskazywała, że niekoniecznie ta "linia" jest taka wyrazista.
Zofia&Sasza pisze:aassiiaa pisze:Bardzo proszę o nie wstawianie w wątek wypowiedzi osoby zbanowanej.
A czy mogłabym prosić o podanie punktu regulaminu, który tego zabrania?
Jana pisze:Beliowen pisze:skaskaNH pisze:Skoro przykładowo ja zarejestruję się na danym forum, to w pewnym sensie identyfikuję się z jego "linią programową" - a skoro alix76 rejestruje się tam, to można domniemywać, że również podobną identyfikację/sympatię wykazuje.
gros użytkowników większości forów w sieci to osoby, które przychodzą pogadać, a nie uprawiać propagandę
Taki przykład: zgodnie z linią programowąMiau, uczestnicy powinni popierać kastracje aborcyjne kotek, a mogę z pamięci podać co najmniej kilka linków do wątków, gdzie temperatura dyskusji wskazywała, że niekoniecznie ta "linia" jest taka wyrazista.
Moim zdaniem uczestnik w rozkroku stać może (jeśli lubi), moderator raczej nie powinien.
edit - linie programowa Miaunie wymusza poparcia dla kastracji aborcyjnej. Przynajmniej ja o tym nic nie wiem, jeśli się mylę, to mnie uświadom proszę.
Beliowen pisze:Jana pisze:Beliowen pisze:skaskaNH pisze:Skoro przykładowo ja zarejestruję się na danym forum, to w pewnym sensie identyfikuję się z jego "linią programową" - a skoro alix76 rejestruje się tam, to można domniemywać, że również podobną identyfikację/sympatię wykazuje.
Moim zdaniem uczestnik w rozkroku stać może (jeśli lubi), moderator raczej nie powinien.
edit - linie programowa Miaunie wymusza poparcia dla kastracji aborcyjnej. Przynajmniej ja o tym nic nie wiem, jeśli się mylę, to mnie uświadom proszę.
O ile pamiętam, wątek o "cudach narodzin" był Twój i postulowałaś w nim nawet zakaz pisania o tym na forum.
Coś się zmieniło?
Beliowen pisze:Nie ma, ja podałam przykład, a Jana się do niego odniosła.
Od kiedy OT-y są na forum zabronione, bo nie jestem na bieżąco?
Beliowen pisze:Nie ma, ja podałam przykład, a Jana się do niego odniosła, stąd moja odpowiedź.
Od kiedy OT-y są na forum zabronione, bo nie jestem na bieżąco?
Zajrzałam do wątku wyłącznie dlatego, że dostałam PW od Marcelibu z linkiem
ale żałuję, było mi się nie mieszać w przepychanki.
Beliowen pisze:Od kiedy OT-y są na forum zabronione, bo nie jestem na bieżąco?
Beliowen pisze:Jana pisze:Beliowen pisze:skaskaNH pisze:Skoro przykładowo ja zarejestruję się na danym forum, to w pewnym sensie identyfikuję się z jego "linią programową" - a skoro alix76 rejestruje się tam, to można domniemywać, że również podobną identyfikację/sympatię wykazuje.
O ile pamiętam, wątek o "cudach narodzin" był Twój i postulowałaś w nim nawet zakaz pisania o tym na forum.
Coś się zmieniło?
Beliowen pisze:dlatego bardzo by mi się nie podobało, gdyby w regulaminie Miau.pl znalazł się zapis zakazujący jednoczesnego uczestniczenia w nim i np. forum Kociego Hospicjum
oczywiście, to tylko mój prywatny głos, jeden z kilkudziesięciu tysięcy, ale póki co zdanie mi wolno wyrazić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek, Nul i 59 gości