Enedue & Diuk- cwaniakujemy trochę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 03, 2012 11:38 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

hello! bilans na dziś:
- 1 siku w jednej kuwecie
- 1 kupa w drugiej kuwecie stan płynny

Jaaa już nie wiem. najlepiej byłoby pobrać chyba wszystko i kupę i mocz i wszystko centralnie. kot ma dobry humor biega łasi się ma apetyt dużo pije. Może o po prostu przejdzie.

enedue

Od: Pon paź 10, 2011 17:41

Post » Wto kwi 03, 2012 11:50 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

Przebadanie wszystkiego na pewno nie zaszkodzi ;)

tillibulek pisze:niech wet sie zajmie pobieraniem moczu, bo Ty autentycznie nie masz jak...

To jest kocurek, nie ma tak hop-siup jak z kotką, wyciskanie może zaszkodzić, zwłaszcza jeśli faktycznie coś się dzieje :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto kwi 03, 2012 12:01 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

a wczoraj to juz na ręce pozwolił się wziąć. pomizialismy się trochę do momentu aż się zorientował, ze jest na rękach heheh. najbezpieczniejszy do miziania jest dywan :D WODA ULTENIONA rządzi!!!!!!!!! fotel nie śmierdzi nic a nic!!!!

enedue

Post » Wto kwi 03, 2012 16:36 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

enedue pisze:a wczoraj to juz na ręce pozwolił się wziąć. pomizialismy się trochę do momentu aż się zorientował, ze jest na rękach heheh. najbezpieczniejszy do miziania jest dywan :D WODA ULTENIONA rządzi!!!!!!!!! fotel nie śmierdzi nic a nic!!!!

:piwa: :ok: :ok:

Fajnie się o Was czyta :D Trzymam kciuki za normalne siusianie kuwetowe :ok:
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Wto kwi 03, 2012 17:17 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

olusiak81 pisze:
enedue pisze:a wczoraj to juz na ręce pozwolił się wziąć. pomizialismy się trochę do momentu aż się zorientował, ze jest na rękach heheh. najbezpieczniejszy do miziania jest dywan :D WODA ULTENIONA rządzi!!!!!!!!! fotel nie śmierdzi nic a nic!!!!

:piwa: :ok: :ok:

Fajnie się o Was czyta :D Trzymam kciuki za normalne siusianie kuwetowe :ok:

Hehe dziękuję!!! jest mi bardzo miło. jakoś nie mogę się powstrzymać by wszystko tu napisać :D pozdrawiam

enedue

Post » Wto kwi 03, 2012 18:01 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

Potrzebuję Kochanej Osoby, która zechciałaby się zająć moim tymczasem przez tydzień. Warszawa. Ja wyjeżdżam na święta do domu (pomorze) a Diuk nie może zostać sam na noc- bo w dzień i tak śpi. karma i żwirek będzie zapewniony przez fundację. Napisałam jeszcze do fundacji, może oni mi kogoś dadzą na tydzień, ale na wszelki wypadek tutaj tez napisałam. Pomyślcie i dajcie znać

enedue

Post » Śro kwi 04, 2012 12:10 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

ok. kupa w kuwecie stanu jeszcze nie sprawdzałam ;) ale juz mnie cieszy, że w kuwecie. w fundacji podali mi alternatywę, gdzie może zostać diuk na kilka dni- biuro fundacji- pewnie klatka. dlatego zakupię folię, obłożę kanapę i fotel i Diuk zostanie w domu, ktoś będzie tu wpadał go nakarmić codziennie i tyle. lepsze to niż klatka. wyjeżdżam od piątku rano do wtorku wieczorem.czyli na 5 dni.

enedue

Post » Śro kwi 04, 2012 19:03 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

niestety nie mam jak pomoc, ale folia to dobry pomysl...

OKI, dzieki za wyjasnienie :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro kwi 04, 2012 19:34 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

sytuacja z moim wyjazdem opanowana ;) +nie było na razie niespodzianek szczochowo-kałowych ;)

enedue

Post » Śro kwi 04, 2012 22:12 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

HURRRRRRRRRA! mamy najprawdziwsze twarde normalne bobki! juhuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! a jaka zabawa tu się teraz dzieje hoho:> szkoda, że nie widzicie

enedue

Post » Czw kwi 05, 2012 9:15 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

enedue, a gdzie Ty konkretnie mieszkasz? Czy to już nieaktualne, bo "sytuacja opanowana"
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Czw kwi 05, 2012 13:15 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

spinca pisze:enedue, a gdzie Ty konkretnie mieszkasz? Czy to już nieaktualne, bo "sytuacja opanowana"

mokotów. no opanowana w sensie, że jest juz plan. Diuk zostanie w domu, żeby zmiana miejsca stresu nie pogłębiła.Zostaje z nim mój chłopak, tylko sam będzie niedziela/poniedziałek bo on tez na święta musi pojechać do rodziny.

enedue

Post » Czw kwi 05, 2012 14:18 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

A! No to super.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Czw kwi 05, 2012 18:24 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

enedue pisze:
spinca pisze:enedue, a gdzie Ty konkretnie mieszkasz? Czy to już nieaktualne, bo "sytuacja opanowana"

mokotów. no opanowana w sensie, że jest juz plan. Diuk zostanie w domu, żeby zmiana miejsca stresu nie pogłębiła.Zostaje z nim mój chłopak, tylko sam będzie niedziela/poniedziałek bo on tez na święta musi pojechać do rodziny.

extra :D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob kwi 07, 2012 18:53 Re: Enedue & Diuk- nowy tymczasowicz sparaliżowany strachem

zapomniałam napisać przedwczoraj Diuki spał pierwszy raz z nami w łóżku na mojej poduszce heheheh ;P łazi po domu za nami krok w krok. Koci przylepek się z niego robi.. Wesołych Kochane! :1luvu:

enedue

[poprzednia][następna]