Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Też się dziwię...Fasolka jedna z pierwszych na forum pisze, a dzisiaj nic.
horacy 7 pisze:iwcia pisze:MalgWroclaw pisze:Przypomniało mi się, jak znajoma na spotkaniu publicznym (bardzo publicznym) opowiadała głośno, czym można się zarazić od kotów. Spojrzała na mnie (mam "plastyczną" twarz, nie potrafię niczego ukryć i każde uczucie widać od razu) i powiedziała, ku mojemu niebotycznemu zaskoczeniu: "wiem, wiem, od ludzi to się można zarazić głupotą".
Małgosiu, mam nadzieję, że się nie zbliżałaś do tej znajomej, jeszcze byś się zaraziła
Bardzo mi się to podoba.
MalgWroclaw pisze:My przepraszamy. Wczoraj wieczorem napisałyśmy i duża zaczęła pisać pw do Cioci mateosi, i światło zgasło. Zaraz się zaświeciło, ale już nie można było pisać.
Fasolka
Światła nie było w całym budynku, jak zwykle oprócz klatki schodowej![]()
krótko, ale za to sieć padła na długo, dopiero dziś rano (ale mnie już nie było w domu) została uruchomiona.
duża
puszatek pisze:cześć Fasolek![]()
widzisz, jesteś bardzo lubianą koteczką i jak cię tylko nie ma to wszyscy się martwią
Figusia teżcięlubiąca
puszatek pisze:ale z Was dużych...panikary![]()
Figusia twardajakbeton
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości