Rudy Leoś, dalszy kuzyn "norwegów" w wymarzonym DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 31, 2012 19:25 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Ja tam nie wiem kogo ma w pradziatku, długowłosy jest... I.... nie ma połowy zębów. Ziewnął przy mnie a mnie zatkało... Ma kły. a potem długo długo nic. Dziąsełka ładne i nie śmierdzi mu z pysia.

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Sob mar 31, 2012 21:33 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Moze to nawet jest Pers Prototyp 8O
Dzisiaj odwiedziła mnie koleżanka, zobaczyła Leosia na pierwszym zdjęciu, pomilczała i rzekła :
"wygląda jak weteran wojny wietnamskiej" :|

A ząbki ? do jedzenia wcele nie są tak potrzebne, w ogóle są przereklamowane :mrgreen:
Obrazek

Mico (*)

wilber

Od: Pt lis 05, 2010 22:47

Post » Sob mar 31, 2012 21:39 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

wilber pisze:Moze to nawet jest Pers Prototyp 8O
Dzisiaj odwiedziła mnie koleżanka, zobaczyła Leosia na pierwszym zdjęciu, pomilczała i rzekła :
"wygląda jak weteran wojny wietnamskiej" :|

A ząbki ? do jedzenia wcele nie są tak potrzebne, w ogóle są przereklamowane :mrgreen:

Weteran wojny wietnamskiej - wiesz że miałam podobne skojarzenia? Tylko mu hełm nieco krzywo założyć i będzie wypisz-wymaluj Chuck Norris w "zaginionym w akcji" :wink:

Mam 11-letniego kota - ma w sumie 3 zęby (kły) i bez problemów sobie radzi z jedzeniem - byle dużo sosu miało lub było pokrojone na odpowiednio małe kawałki i nie ma problema :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 02, 2012 17:11 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Leoś pozdrawia.
Obrazek
Obrazek

Leoś i Lola ( persica, którą mam na Dt)
Obrazek
Obrazek

Z racji tego, że Leosiowi bardzo ciężko przychodzi przybieranie na wadzę, doszliśmy do wniosku, że nie zdecydujemy się na poddanie go narkozie w czwartek. Nie znaczy, nie śmierdzi, więc po prostu nie ma co ryzykować...

OlaLola

Post » Pon kwi 02, 2012 17:45 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

A dlaczego ten pers ma taki dłuuuugi nos??? :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon kwi 02, 2012 18:12 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Bo za dużo kłamał 8)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon kwi 02, 2012 18:16 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Bidulek...jak się kocinę ztuninguje to się o niego pobiją:)

Nowszy typ persa u mnie w domu jest złosliwszy,leniwszy i zazdrośniejszy.Absolutnie boski...boska jest!
Starszy typ z nieznanych przyczyn robi kupki poza kuwetą,jedną dziennie zawsze wtym samym miejscu.Prototypy tak mają.Jest cudowny!

Persy są najwyższym osiągnięciem kociej ewolucji!!!! :mrgreen:

kotkins

Post » Pon kwi 02, 2012 18:18 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

kotkins pisze:Persy są najwyższym osiągnięciem kociej ewolucji!!!! :mrgreen:

Wypada mi tylko potwierdzić te słowa !!!! I Tak pięknie ujęte. Jedno zdanie, a wyraża WSZYSTKO O PERSACH Nie żyja persy i im podobne :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon kwi 02, 2012 20:14 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

jasdor pisze:Bo za dużo kłamał 8)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

OlaLola

Post » Pon kwi 02, 2012 21:00 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Jedyne znane mi istoty podobne do persów to jamniki.........

kotkins

Post » Pon kwi 02, 2012 22:06 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Wreszcie udało mi się złapać cień internetu.
Piekne rude futerka na "L".
Jak nie ma bezwzglednej konieczności, to faktycznie lepiej poczekac z narkozą, aż trochę pewniej "stanie na łapy".
I proszę się nie śmiac z długich nosów ( sama mam taki ), dawniej w artstokratycznych rodach, cecha to była wielce pożądana, od razu było widać : swój - nie swój :mrgreen:
A ogólnie jak sie rudasek czuje, daje się głaskać ?
Obrazek

Mico (*)

wilber

Post » Wto kwi 03, 2012 10:00 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Po głowie, w inne partie ciała to nie chce. Karmimy, karmimy, ale jakoś nie widać żeby na wadzę przybrał.... :(

OlaLola

Post » Wto kwi 03, 2012 12:23 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

To dopiero tydzień, najważniejsze, że je.
Coś mi się wydaje, że on taki najmłodszy nie jest, może ofiara wiosennych porządków. Nowa kanapa, nowy dywan, nowy kot :|
Obrazek

Mico (*)

wilber

Post » Wto kwi 03, 2012 19:59 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Na pewno jest dorosły, starszy... Ale myślę, że i tak znajdzie dom, zwłaszcza jak już wypięknieje :1luvu: w ogóle nie jest kłopotliwy... No i nie znaczy, ani nie śmierdzi :mrgreen:

OlaLola

Post » Wto kwi 03, 2012 21:39 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Piękny będzie, czy chce, czy nie :mrgreen:
A domku poszukamy, najlepszego z najlepszych.
Transport ma u mnie zaklepany, do dobrego domku dowiozę wszędzie.
Obrazek

Mico (*)

wilber

[poprzednia][następna]