Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olafen pisze:Ja też tak próbuję, niby nic i wracam do łóżka, ale jednak dla Sary to zwykle sygnał, czas na zabawę
Zgłosiła się do mnie pani z Zawiercia o Sarę. Pani mieszka w domku jednorodzinnym w bezpiecznej okolicy w Zawierciu. Chce tylko Sarunię. Nie ma innych kotów, 3 kotki umarły ze starości. Jest pies, ale na podwórku i w sobotę umówiłam się, że Sarenkę tam zawieziemy. Będę widziała warunki.
olafen pisze:Namawiam Panią na dwa kotki, tym bardziej, że w domku jednorodzinnym jest na pewno więcej miejsca, ale zobaczymy.
Oruś dogaduje się jako nieliczny kot z Citką
"Błogosławiony niech będzie Bóg i Ojciec Pana naszego Jezusa Chrystusa, który według wielkiego miłosierdzia swego odrodził nas ku nadziei żywej przez zmartwychwstanie Jezusa Chrystusa, ku dziedzictwu nieznikomemu i nieskalanemu, i niezwiędłemu, jakie zachowane jest w niebie dla was, którzy mocą Bożą strzeżeni jesteście przez wiarę w zbawienie, przygotowane do objawienia się w czasie ostatecznym.” 1Piotra 1:2-5
Życzę zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości