Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Zofia&Sasza pisze:I VVU wycięty... A taki był grzeczny...
Wykastrowany??![]()
O nie, w tej sytuacji swego chłopa na miau nie wpuszczę, chocby prosił i błagał.
Zofia&Sasza pisze:VVu pisze:Zofia&Sasza pisze:karolinah pisze:Daję 50 gr na fundusz wsparcia jakichkolwiek ciemiężonych, że zaraz wam tu ktos OT wytnie
Nie.....wie masz rację![]()
A co do przenoszenia między wątkami... Litości! Nawet jak się gdzieś ludzie lekko zetną, to nie jest w końcu trzecia wojna światowa. Nie wszyscy musimy się kochać, wolno nam się kłócić. I pisać o dowolnych sprawach w dowolnych wątkach (o ile nie jest to OT)
Myślę, że wątkiem do przenoszenia spraw powinnien być ten dla wnerwionych. Sam czasem korzystam.
Ale skoro casica nie ma nic przeciwko, a ktoś chce pisać tu... To nie jest żadne faux pas przecież.
VVu pisze:Zofia&Sasza pisze:VVu pisze:Zofia&Sasza pisze:karolinah pisze:Daję 50 gr na fundusz wsparcia jakichkolwiek ciemiężonych, że zaraz wam tu ktos OT wytnie
Nie.....wie masz rację![]()
A co do przenoszenia między wątkami... Litości! Nawet jak się gdzieś ludzie lekko zetną, to nie jest w końcu trzecia wojna światowa. Nie wszyscy musimy się kochać, wolno nam się kłócić. I pisać o dowolnych sprawach w dowolnych wątkach (o ile nie jest to OT)
Myślę, że wątkiem do przenoszenia spraw powinnien być ten dla wnerwionych. Sam czasem korzystam.
Ale skoro casica nie ma nic przeciwko, a ktoś chce pisać tu... To nie jest żadne faux pas przecież.
Widzisz, a ja uważam, że to niegrzecznie. Bo to jest trochę jak obgadywanie za plecami. Ktoś z Tobą dyskutuje w jakimś wątku, dyskusję przegrywa, nie potrafi wywalczyć (dobrego) ostatniego słowa, to przenosi to do innego wątku i dyskutant może to przegapić, nie ma szans na ripostę.
Tu ten schemat nie był aż tak jednoznaczny. Ale w tej "sztuce" celowała pewna użytkowniczka, która teraz udziela się (tutaj) mało.
PS
A wycięto mi chyba "nie wyszło".
Zofia&Sasza pisze:VVU, wątek wnerwionych został zmoderowany. Trudno rozmawiać, skoro znikają wypowiedzi...
casica pisze:[...]
VVu pisze:casica - wrzucaj jakiś post o każdej pełnej godzinie, byśmy wiedzieli, czy jeszcze jesteś!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 20 gości