w białaczkowym domu,foty str75,86,lekko nie jest...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob mar 31, 2012 21:13 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

Jestem naprawdę zbulwersowana i zniesmaczona.
Ja rozumiem, że Bożenka czasem pisze dziwnie i kontrowersyjnie i że nie kazdy musi ją lubić. Ale bierze do siebie koty z wątków " o jezusie maryjo, mam chorego kota i nie mam co z nim zrobić", "ło matko bosko, kot ma białaczkę, weźcie, bo uśpimy".
I co? jest fajnie znaleźć frajera, który się zajmie ciężko chorym kotem. Łatwo się potem zapomina.
Forum jest takie dzielne, kiedy trzeba komuś wcisnąć biedaka. Ale potem wszystkie dobre dusze są mądre. "Trzeba było nie brać" :roll:
Pewnie, nie brać, są tysiące chętnych na chore koty.
Przepraszam, jeszcze można by je uśpić. Wszystkim będzie łatwiej.

Ja bym bardzo chciała, żeby wszystkie krytykujące osoby wykazywały własne osiągnięcia.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob mar 31, 2012 21:17 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

Jak w podstawówce. Kiedyś karą było stanie w kącie.
,,Fajnie'' mieć prawo do subiektywnego oceniania innych i cenzurowania będąc nietykalnym. Zaraz ja dostanę karę za otwartość

Bożenko rób dalej swoje.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Sob mar 31, 2012 21:19 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

to przede wszystkim bardzo przykre...też czytałam tamten wątek :cry:
i o dziwo znalazłam tam same wyważone posty...Bożeny
trzymaj się, Bożenko :ok: głowa do góry :ok:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 Pchełka 02.11.2025 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob mar 31, 2012 21:21 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

Najgorsze w tym wszystkim jest to że zadano ważne pytania, które zostały totalnie olane. Osoby, które na prawdę obrażały użytkowników nie poniosły żadnej kary. Została natomiast ukarana ta o, której w niewybredny sposób napisano.
Bożena się wkurzyła i napisała do moda. Chyba będzie miała bana na czas dłuższy niż kilka godzin. :(
Ostatnio edytowano Sob mar 31, 2012 21:38 przez meg11, łącznie edytowano 1 raz
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob mar 31, 2012 21:26 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

Strasznie to wszystko przykre :(
Bożenko głowa do góry :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob mar 31, 2012 21:46 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

alix76 pisze:BOZENAZWISNIEWA ma bana czasowego, jeszcze dzisiaj ok. 22.00 będzie miała z powrotem dostęp do forum. Jeśli nie wie dlaczego, to jestem do jej dyspozycji na pw.

ale jazda... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dostałam informacje,że mam bana czasowego do godziny 20.55,a jesli nie wiem za co to mam się zapytac .Odpowiedx dostałam po 22...i mnie nie satysfakcjonuje.
Nie napisze co mysle o tym co zrobiono,bo jestem DAMĄ,CHOC NIE WYGLADAM.
NIE BĘDE ROZWIAZYWAC KONFLIKTÓW I OBRABIAC NIKOMU DUPY NA PW i nie zycze sobie ,aby pozwolenie na takie zachowania miały miejsce na tym forum. :evil:

Musze się streszczac nim znowu dostane BANA,bo i takie info dostałam na e-maila"zebym uwazała, bo sie szykuja ,zeby mnie z forum wypier...niczyc,więc szukaja sposobu,aby nie sprowokowac"
a za dokładnie dostałam z Małgosia bana.No to napisze za co(na moim watku moge chyba się swobodnie wypowiadać :?: Nie ublizajac nikomu :?:

:pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :
na watku Paktu Czarownic po burzliwej dyskusji moderator poprosiła o spuszczenie z tonu,po czym załozycielka watku -według zaleceń moda napisała kulturalnego ,nie kompromitujacego swojej osoby posta:
"Asia_Siunia
Tytuł: Re: Pakt Czarownic XXXI
PostNapisane: So mar 31, 2012 13:11

Alix...bardzo dziękuję za interwencję :!: Myślę, że od kwietnia osoby zgłaszane do pomocy muszą pojawić się na forum wyrażając swoją zgodę na zgłoszenie do głosowania/pomocy ze Skarpety czy do ogłoszeń...

Proszę więc skończyć wszelkie komentarze, insynuacje skargi, pretensje i wyrzygiwanie sobie wszelkich żali. Prawda jest taka, że zrzeszamy się tu nieformalnie, nie jesteśmy instytucją państwową i nie podlegamy audytowi zewnętrznemu w tłumaczeniach dlaczego odmawiamy pomocy. Pieniądze uskrobane nie przepadną - żadna z nas sobie za nie koronkowych gaci nie kupi. Na pewno trafią w miejsce gdzie pomoc jest niezbędna w naszym mniemaniu :!:"
Potem meg 11 JAKO CZŁONEK PAKTU CZAROWNIC PŁACACA JESZCZE WTEDY SKŁADKI DO "SKARPETY' SKOMENTOWAŁA KULTURALNIE TEN pełen empatii i kultury post.
W zwiazku z tym,ze penie czarownice wczoraj edytowły niektóre chamskie posty postanowiłam kliknac "cytuj"i podpisałam (nie pamietam dokładnie),ale "no ,pieknie, czy piekny jezyk :ok: )No DOSTAŁYSMY Z MAŁGOSIA BANY.
Oczywiscie,załozycielka-matka(ave cos tam)bana takiego" za podsycanie konfliktów" nie dostała
:pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig:
Ot cała aferka
Jednoczesnie nie zauwazyłam moderacji moich pstów,które BYŁY KULTURALNE,nikogo nie wyzywałam, nie nasmiewałam sie z nikogo i poprosiłam o zaprzestanie dalszej dyskusji,bo sobie nie zycze takiego traktowania mojej osoby.I owszem uzyłam w swoim WYWAŻONYM tonie sformułowanie,ze :
"moje koty nie potrzebuja takiej wyrzyganej pomocy,bo dostały by niestrawnosci",ale to po tym jak jedna czarownica napisała,ze mozna znowu nas w kwietniu zgłosić :?

Więc jesli teraz dostane bana to jak ktos mnie bedzie chciał znac to mnie znajdzie.meg11,kamari,asi2 beda ze mna w kontakcie na bierzaco.
Nie mam zamiaru nikomu w "dupe"włazić i pewnie niedługo mnie stad wywala, bo nie zgadzam sie na takie traktowanie osób (nie tylko mnie)
Zaraz doczytam co pisałyscie,bo siedze w buciorach i latam do Kamci mojej-znowu jej ta łapka boli i piszczy :roll: dostała lek od reumatyzmu,ale starosc nie radosc,ciemno jak cholera i zobaczyc dobrze nie moge,a do domu nie bede jej ciagała.Zawinełam jej troche te łape w stawie,ale nie zdazyłam odniesc sprzetu i juz bandaz fruwa na płocie...Dałam jej jedzonko zajrze jeszcze nim sie rozbiorę
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob mar 31, 2012 21:53 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

NIE PISZCIE NA WATKU CZAROWNIC BO :
1.DOSTANIECIE BANA
2)JA DOSTANE BANA,ZE WAS PODJUDZAM,A TEGO NIE ZROBIŁAM.Musze sie porozliczac z wpływów i zakupu leków i wkleic skany oddawanego powoli długu,więc ban mi nie potrzebny na razie :idea:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob mar 31, 2012 22:04 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

Forum, to takie dziwne środowisko. Niektórzy moderatorzy, zanim sie nimi staną :mrgreen: są zwykłymi "zbieraczami" kotów, ale boją się pisać o swoich kotach, bo forum może ich pognębić :(
Potem zostają adminami i nagle przestają czytać ze zrozumieniem, tylko dostają nagle wyższej inteligencji 8)
Przykre, ale prawdziwe. I bardzo rozczarowywujące. Albo się ma jaja, albo nie.
Bożka, piszę ci pw, zebyś wiedziała, o którego admina chodzi.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob mar 31, 2012 22:06 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

meg11 pisze:Najgorsze w tym wszystkim jest to że zadano ważne pytania, które zostały totalnie olane. Osoby, które na prawdę obrażały użytkowników nie poniosły żadnej kary. Została natomiast ukarana ta o, której w niewybredny sposób napisano.
Bożena się wkurzyła i napisała do moda. Chyba będzie miała bana na czas dłuższy niż kilka godzin. :(

Małgosia, wiesz dlaczego?Bo ja za Jezusem idę...i od ciemnej strony trzymam sie z daleka :lol: :ok:
I ciesze sie ,ze sie "nawróciłas"i odeszłaś z Klubu w którym tak naprawde masz wielkie G...do powiedzenia.

zapraszam wszystkich do Klubu slepaczków-tam pomoc jest DLA KAZDEGO KOTA,DLA KAZDEGO OPIEKUNA KOTA CHOREGO ,a nie "dla blondyny ,czy tamtej ...no,tej co zbiera kalekie koty,żeby sie dorobić"
Małe sa fundusze-składka człownkowska od 5 zł do......i wiele kotów dostaje pomoc w najtrudniejszych momentach-czesto, gdy czas sie liczy i wzrok tracą...
Ostatnio edytowano Sob mar 31, 2012 22:14 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob mar 31, 2012 22:09 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

Bożena małe sprostowanie. Ja nie płaciłam do "skarpety" ja płaciłam tylko zwykłe składki. Skarpeta to osobny fundusz.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Sob mar 31, 2012 22:16 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

meg11 pisze:Bożena małe sprostowanie. Ja nie płaciłam do "skarpety" ja płaciłam tylko zwykłe składki. Skarpeta to osobny fundusz.

łoj to sory...gdybys moze do skarpety płaciła to by Cie brano pod uwagę?a tak..tylko składka :roll: mało,zeby móc cos powiedzieć i bana nie dostać :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie kwi 01, 2012 7:25 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

Witki mi opadły... Przecież jak brałaś te koty, to miałaś pracę i wypłatę, a meg11 poprosiła bo straciłaś płacę a koty (i psy jak sądzę) się "posypały" i potrzebna była nagle pomoc :roll:
Czyli wiesz - numerek na pw - dużo nie będzie, ale coś tam się uzbiera :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie kwi 01, 2012 7:30 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

Alienor pisze:Witki mi opadły... Przecież jak brałaś te koty, to miałaś pracę i wypłatę, a meg11 poprosiła bo straciłaś płacę a koty (i psy jak sądzę) się "posypały" i potrzebna była nagle pomoc :roll:
Czyli wiesz - numerek na pw - dużo nie będzie, ale coś tam się uzbiera :ok:

Mało, że sama brała, to jeszcze mnie namówiła :mrgreen: Ale ja miałam farta i wyadoptowałam.
Okropna ta nasza Bożenka. Martwi się o koty 8O
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie kwi 01, 2012 8:38 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

Witam. Jestem nowa na tym forum, ale to co czytam wcale mi się nie podoba. Jest grupa osób, która w bezczelny sposób prowokuje do awantur.Moderatorzy, którzy powinni tonować te zachowania u nich nie widzą nic zdrożnego. Czasami mam wrażenie, że to forum to skupisko ludzi, którym wcale ( w mniejszości) nie chodzi o dobrostan kotów. Jak chory to sie woła, że grozi mu zastrzyk, jak pójdzie do DT to już nikogo nic nie obchodzi. Niech DT się tym martwi. Ot i cała filozofia pomocy :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Nie kwi 01, 2012 8:45 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują,Omarek zdrow

Ta sprawa nauczyła mnie jednego. Nigdy więcej nie prosić o pomoc dla kogokolwiek. Po co ma przeczytać że jest kontrowersyjny oraz że już dostał 3 tyś pomocy <sic>
Bożena twój banerek ze ślepaczkami "nie działa".
Wiecie co jest piękne w tej całej sprawie?

AD-1 Bożenę zjechano że wzięła za dużo na swoje barki i że powina znać umiar a nie bez przerwy prosić o pomoc.

AD-2 Tym stwierdzeniem zamknięto pomoc dla każdego kto opiekuje się kotami i kto nie wyrabia finansowo. Bo przecież wziął na siebie za dużo i powinien znać umiar w swej pomocy. A gdy jeszcze robi to długofalowo to już całkowity szlaban na pomoc.

I to jest właśnie kuriozum całej tej sytuacji.
Ciekawe jak to zostanie rozwiązane.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

[poprzednia][następna]