Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:kamari pisze:Bożenko, właśnie doczytałam Pakt Czarownic i bardzo mi za ciebie przykro. Na szczęście nie znam AYO. Nawet nie wiem, czy ma jakieś zwierzaki, bo nie znalazłam jej wątku.
Za to osobiście znam ciebie i twoje koty. Więc tym bardziej mi przykro.
Miałam "przyjemnosc"poprosic o pomoc dla Rumcajsika ponad 2 lata temu jak był umierajacy i odmówiono,więc nie maiłam zamiaru dyskutowac,ale teraz skoro sie kotu pomaga,a osoba jaka się tym kotem zajmuje jest "kontrowersyjna'i DLATEGO sie nie udziela pomocy to dla mnie jakis absurd.....
Dziwne, bo jak znajduje jakies zwierze potrzebujace pilnej opieki to jakos nikt nie pospiesza przejac ode mnie zwierzaka,a zostawienie go na ulicy,chorego,lub kalekiego "bo tak..'jest zupełnie dla mnie nie do pojęcia.Teraz to ja na prawde nic nie przyjme do siebie...zawioze do Siedlec i bedzie uspione...bo jakie mam wyjscie?Niusia miała szczescie,ze sie ulitowałam i ja stamtad zabrałam i trafiła do Ciebie.Przynajmniej troszke szczescia zaznała...I "zbieraczka'zbieraczce nie równa..tak uzbierałam to co mam i staram sie "to"ogarnac sama.Nikt nie interweniuje,bo koty się rozmnazaja u mnie , czy umieraja z wycieńczenia.Dbam o nie jak moge,sobie odjełam wszystko teraz co mogłam odjac,zeby nie ucierpiały przez to,ze straciłam prace...i dzięki wielu osobom moga nie odczuc codziennie tego,ze pani nie ma pieniedzy....A fakt taka sytuacja to kupe stresu mnie kosztuje,bo sie wstydze zebrać i spac spokojnie nie mogę ,bo nie wiem ile mozna zebrać
meggi 2 pisze:Bożenka prosiła przekazać, że dostała BANA, tylko nie wie za co?
meggi 2 pisze:Bożenka prosiła przekazać, że dostała BANA, tylko nie wie za co?
Trzeba znać miarę, nie brać zwierząt bez zastanowienia, borykając się równocześnie z innymi problemami, a później rozglądać się wokół bezradnie za pomocą.
alix76 pisze:BOZENAZWISNIEWA ma bana czasowego, jeszcze dzisiaj ok. 22.00 będzie miała z powrotem dostęp do forum. Jeśli nie wie dlaczego, to jestem do jej dyspozycji na pw.
felin pisze:Zaiste sposób moderowania na tym forum zależy chyba wylącznie od tego, z której strony danego dnia wieje
edit:literówka
Anna61 pisze:meggi 2 pisze:Bożenka prosiła przekazać, że dostała BANA, tylko nie wie za co?
Chyba za to- viewtopic.php?f=1&t=139092&start=840Trzeba znać miarę, nie brać zwierząt bez zastanowienia, borykając się równocześnie z innymi problemami, a później rozglądać się wokół bezradnie za pomocą.
I jaki mamy morał z tego?![]()
Ano taki, że -
trzeba być twardym jak skała i serce z kamienia mieć, o!
kotx2 pisze:Anna61 pisze:meggi 2 pisze:Bożenka prosiła przekazać, że dostała BANA, tylko nie wie za co?
Chyba za to- viewtopic.php?f=1&t=139092&start=840Trzeba znać miarę, nie brać zwierząt bez zastanowienia, borykając się równocześnie z innymi problemami, a później rozglądać się wokół bezradnie za pomocą.
I jaki mamy morał z tego?![]()
Ano taki, że -
trzeba być twardym jak skała i serce z kamienia mieć, o!
Przepraszam ,ale nie rozumiem.Dostała bana przeze mnie
![]()
AYO pisze:Panuj nad sobą kobieto.
Kompromitujesz się.
A PRZEDE WSZYSTKIM WPROWADZASZ ZAMĘT DO WĄTKU roszczeniowym i histerycznym tonem swoich postów.
Licz się ze słowami
kamari pisze:Właśnie doczytałam i mnie wqurwiło (piszę przez q, żeby grzeczne forum mi nie przerobiło na "zdenerwowałam się").alix76 pisze:BOZENAZWISNIEWA ma bana czasowego, jeszcze dzisiaj ok. 22.00 będzie miała z powrotem dostęp do forum. Jeśli nie wie dlaczego, to jestem do jej dyspozycji na pw.
Pewnie też dostanę bana, ale co tam - najwyżej oszczędzę na transferze.
Przeczytałam dokładnie wątek paktu czarownic. Bożenka się tam nie pchała. Została zgłoszona, a czarownica AYO zmieszała ją z błotem. Nie wiem kim jest AYO. Nie wiem, czy ma chociaż mrówkę w domu. Za to świetnie potrafi obrażać innych.
Rozumiem, że pakt czarownic to inicjatywa kilku osób z forum. Ale to nie znaczy, że wolno im obrażać kogoś, kogo nie znają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 65 gości