Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i my

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 29, 2012 14:34 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Coś za spokojnie.... nie mogę się odnaleźć ;)
Mietka wyłazi częściej, mniej panicznie ucieka, chłopcy traktują ją naprawdę niezasłużenie ulgowo.... nuda, panie, nuda.

Ktoś ma sraczkę, stawiam na ... nie wiem na kogo :( Muszę przyuważyć wizyty w kuwetach.
Oby tylko nie Zołza, bo naprawdę nie chce mi się jechać z nią do weta... ciekawe dlaczego :mrgreen:

Chłopcy mają standardowo podrapane ryje, naprawdę dwa chamy mi się trafiły... a następnie śpią obok siebie... porypańce.

Złożyłam podanie o zmierzenie mi balkonu, bo już czas się tym zająć, nie chce mi się kotów pilnować, żeby mi na balkon nie wyłaziły. Ale podanie złożyłam do brata, który jak by nie patrzeć jest facetem, więc wszystkim chyba wiadomo, że podanie swoje musi odleżeć. Zmierzyłabym sama, ale ja mam takie doświadczenie ze zbieraniem wymiarów, że wymieniałam chyba wszystko w domu, co wymierzyłam samodzielnie :mrgreen: tak, to ja, zdolna bestyja :mrgreen:

Mam plan B, rzecz oczywista, jeśli pomiar nie będzie gotów do końca tygodnia, zamknę brata na rzeczonym balkonie z miarką i wpuszczę jeśli otrzymam niezbędne dane drogą migową przez szybę :twisted: Brat mi nie ucieknie... 4 piętro :twisted: Postanowione!

To tyle u nas, a u Was? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Pt mar 30, 2012 6:56 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Mietka już panów ustawiła :lol:

U nas takie oto cóś przyłazi na parapet sępić żarcie :roll: :P

Obrazek
Quot capita, tot sententiae

Le Tigre

Od: Sob gru 03, 2011 12:37

Post » Pt mar 30, 2012 7:15 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Le Tigre pisze:Mietka już panów ustawiła :lol:

U nas takie oto cóś przyłazi na parapet sępić żarcie :roll: :P

Obrazek

Jakie śliczne to "coś" :) :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pt mar 30, 2012 7:16 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Jakie urocze sępidło :1luvu:

spinca

Post » Pt mar 30, 2012 7:18 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Dobrze, że koty to nie faceci, bo byśmy się pozabijały ;) Wszystkim podoba się tu to samo :mrgreen:

spinca

Post » Pt mar 30, 2012 9:57 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

No :mrgreen:

A Sępidło małe takie - widuję go już ze 2 lata ale jakoś się kotu nie wyrosło ;)
Spryciarz lata ludziom po balkonach i sępi ;) Z tego co wiem jestem trzecią rodziną od której tak żebrze ;)

Le Tigre

Post » Pt mar 30, 2012 9:58 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Ale cwany gościu :mrgreen:

spinca

Post » Pt mar 30, 2012 10:36 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Taki miałam ambitny plan sobie pogratulować pierwszych 1000 postów.... i przegapiłam, do cholery :mrgreen:
I tak sobie gratuluję, a ciastko dla Was, żeby Wam dupy rosły :mrgreen:

Obrazek

spinca

Post » Pt mar 30, 2012 10:42 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

ale mi dobrze zrobiłaś :) gdyby nie praca to jeszcze %% by się przydały :piwa:
Ostatnio edytowano Pt mar 30, 2012 11:08 przez EdytaB_a, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt mar 30, 2012 10:51 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

spinca pisze:Ale cwany gościu :mrgreen:

Do domów ludziom też się pcha ;) i nie odpuści dopóki żarcia nie dostanie :D

Taaaa doopy swej nie poznam niedługo :lol:

Le Tigre

Post » Pt mar 30, 2012 14:09 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

spinca pisze:Taki miałam ambitny plan sobie pogratulować pierwszych 1000 postów.... i przegapiłam, do cholery :mrgreen:
I tak sobie gratuluję, a ciastko dla Was, żeby Wam dupy rosły :mrgreen:

Obrazek

czyli jednak nie bylas z nami szczera, bo niszczysz konkurencje :roll: ............. ;) :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt mar 30, 2012 14:50 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

A pewno!

A czy ja kiedy deklarowałam, że mi nie przeszkadzają mniejsze dupy niż moje?
Wszystkie na świecie powinny być większe i świat byłby piękny :twisted:
Poza noworodkami, bo tego żadnej matce nie życzę ;)

spinca

Post » Sob mar 31, 2012 9:00 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Tymczas przyjeżdża....

Magda, nie szperaj po wątkach, poczekaj na fotki 8)

edit godzinę później: gdzie, do cholery, są prośby, groźby i inne środki nacisku żeby Wam koniecznie, bezdyskusyjnie oraz natentychmiast pokazać co to!!!! :evil:

spinca

Post » Sob mar 31, 2012 11:55 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Pokazać co to!!! :twisted:

Le Tigre

Post » Sob mar 31, 2012 11:58 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

No! Jedna porządna :twisted:

A figa nie pokażę, bo mi jeszcze kto zabierze :ryk:
Jak przyjedzie to pokażę :mrgreen:

... powiem tylko, że półdzik i piękny.... i znowu do łazienki :mrgreen:

spinca

[poprzednia][następna]