AYO pisze:Vill - ja doczytałam. On jest po amputacji jednej i elementów paputka w drugiej i ostrożnie dobrze rokuje.
Kotx - może potpytaj budryska, czego najbardziej potrzebują.
Najbardziej pomocy w spłacie długu w lecznicy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Vill - ja doczytałam. On jest po amputacji jednej i elementów paputka w drugiej i ostrożnie dobrze rokuje.
Kotx - może potpytaj budryska, czego najbardziej potrzebują.
AYO pisze:A masz może takie bardziej nieoficjalne rozeznanie w sytuacji?
Bo gdybyś zdecydowała zgłaszać tę bidę w kwietniu, to myślę, że w ramach regulaminowej [] agitacji mogłabyś wyskrobać coś dla tych, które chciałyby wiedzieć coś więcej.
To potworna historia i piękny, bardzo dzielny zwierzak
AYO pisze:Przy okazji Siostry Drogie, chciałabym przypomnieć ten punkt naszego regulaminu, który stanowi, że między 1 a 20 każdego miesiąca jest czas na zgłoszenie kandydatury, które to zgłoszenie nie tylko się uzasadnia ale i MONITORUJE i że ten właśnie czas przeznaczony jest na agitację oraz dyskusję i wyjaśnianie ewentualnych wątpliwości.
Od 20 mamy ciszę wyborczą i głosowanie.
TYLKO
Tak gwoli ścisłości, bo nowy miesiąc za progiem.
EDIT:
Kotx2 - dopytaj może?
villemo5 pisze:Uzupełniając wpis AYO...
Głównie chodzi nam o to, że Skarpeta jest na sytuacje NAGŁE...
Bożena ma "pożar" nieustająco i jakoś nie potrafi z tego zakletego kręgu wyjść. U niej to nie jest stan nagły i niespodziewany, tylko permanentny. Nie widać jakoś woli zmian. Jest to naszym zdaniem postać dość kontrowersyjna.
Nie była to łatwa decyzja.
AYO pisze:Drogie Siostry.
Po konsultacji zdecydowałyśmy, że BOŻENAZWISNIEWA nie dostanie wsparcia ze skarpety.
Była już kandydatką do pomocy i fakt, że nie przeszła w głosowaniu o czyms chyba świadczy naszym zdaniem.
Trzeba znać miarę, nie brać zwierząt bez zastanowienia, borykając się równocześnie z innymi problemami, a później rozglądać się wokół bezradnie za pomocą.
Decyzja zapadła większością głosów 3:1.
AYO pisze:Sugerowałabym jednak powściągnięcie tonu wypowiedzi.
Nikt tu nie zrobił Ci nic złego, a jedynie w sposób wyważony wyraził swoją opinię.
Tak już jest na tym świecie, że nie wszyscy muszą nas kochać i zgadzać się z nami.
Taki lajf.
AYO pisze:Panuj nad sobą kobieto.
Kompromitujesz się.
A PRZEDE WSZYSTKIM WPROWADZASZ ZAMĘT DO WĄTKU roszczeniowym i histerycznym tonem swoich postów.
Licz się ze słowami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 103 gości