Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:A tam, na pohybel wrzodom....zdrowie![]()
![]()
!....herbatką
.
Megana pisze:Łaaaał, Mario! Nie wyżłop wszystkiego dziś, zostaw sobie miejsce na 15 kwietnia! Się zbeszcześcim!
Józkowemu truchłu na pochybel!
alab108 pisze:A od kiedy budżetówka pracuje w soboty???
kamari pisze:Megana pisze:Łaaaał, Mario! Nie wyżłop wszystkiego dziś, zostaw sobie miejsce na 15 kwietnia! Się zbeszcześcim!
A pewnie, że wyżłopię wszystko, a coNie wiem tylko, jak pójdę jutro do pracy, ale co mi tam. Muszę trenować przed 15-stym
Bianka 4 pisze:kamari pisze:Megana pisze:Łaaaał, Mario! Nie wyżłop wszystkiego dziś, zostaw sobie miejsce na 15 kwietnia! Się zbeszcześcim!
A pewnie, że wyżłopię wszystko, a coNie wiem tylko, jak pójdę jutro do pracy, ale co mi tam. Muszę trenować przed 15-stym
Widzę, że 15-go po zajęciach będę musiała odstawić samochód i psiaki do domu i dopiero wtedy do Was dołączyćDobrze, że 16-go idę do pracy na 11-tą
kamari pisze:Bianka 4 pisze:kamari pisze:Megana pisze:Łaaaał, Mario! Nie wyżłop wszystkiego dziś, zostaw sobie miejsce na 15 kwietnia! Się zbeszcześcim!
Widzę, że 15-go po zajęciach będę musiała odstawić samochód i psiaki do domu i dopiero wtedy do Was dołączyćDobrze, że 16-go idę do pracy na 11-tą
No jak to tak bez psiaków?Już się nastawiłam na poznanie cudności
Chyba cię odholują do domu?
alab108 pisze:A od kiedy budżetówka pracuje w soboty???
Użytkownicy przeglądający ten dział: jackthecat i 140 gości