Po 4 kwietnia Pysiolek pojedzie do domku, poczekamy tylko na drugie szczepienie na grzyba, Pan już zakupił szeleczki i smycz do wychodzenia na spacery z Pysiolkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Tereniu czy na posłanka tylko swetry?? Robie remanent po szafach - podkoszulki, pizamy , spodnie -czy coś takiego się nadaje?? Aaaa i książeczka przyszła - dziekuję
wiesiak pisze:Jak dziś malutki czarnulek i Orzeszek się czują moze trzeba im zmierzyć gorączkę? Mam nadzieje ze dziśiaj lepiej z nimi
terenia1 pisze: Ala ma ściągnięte szwy, brzuszek ma ładnie zagojony. W nagrodę z przeproszeniem zesrała się do kuwety tak potwornie śmierdzącą kupą, że masakra, musiałam jej myć całe łapy bo była cała utytłana, kontenerek rozłożony i wymyty.
terenia1 pisze:Przed chwilą miałam telefon - zmarła kobieta w mieszkaniu zostały trzy kastrowane kocurki teraz są same dokarmia je sąsiadka. Kobieta która do mnie dzwoniła powiedziała, że kocurki mają tydzień czasu, ona musi oddać mieszkanie z kociakami nie ma co zrobić, jaeśli nie to zaniesie je do uśpieniaja jej na to że zaden wet zdrowych kotów nie może uśpić, ona na to że ma zaufanego weterynarza i załatwi to z nim
edisza pisze:Genialne miny naszych Kotów:![]()
![]()
![]()
CatAngel pisze:terenia1 pisze: Ala ma ściągnięte szwy, brzuszek ma ładnie zagojony. W nagrodę z przeproszeniem zesrała się do kuwety tak potwornie śmierdzącą kupą, że masakra, musiałam jej myć całe łapy bo była cała utytłana, kontenerek rozłożony i wymyty.
Oj działo się działo![]()
terenia1 pisze:Przed chwilą miałam telefon - zmarła kobieta w mieszkaniu zostały trzy kastrowane kocurki teraz są same dokarmia je sąsiadka. Kobieta która do mnie dzwoniła powiedziała, że kocurki mają tydzień czasu, ona musi oddać mieszkanie z kociakami nie ma co zrobić, jaeśli nie to zaniesie je do uśpieniaja jej na to że zaden wet zdrowych kotów nie może uśpić, ona na to że ma zaufanego weterynarza i załatwi to z nim
Oczywiście szantaż musi byćbo jak nie to po kotach.
To może poznamy tego zaufanego weta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 77 gości