Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Dagmara podam na PW telefon do siebie .Pojadę po kicię do rodziców Dagmary i odbiorę w Poniedziałek wielkanocny( jakieś tramwaje, autobusy przecież będą jeździć).Dziewczyn kciuki za przejazd kici
mawin pisze:Figaro52 pisze:Dagmara podam na PW telefon do siebie .Pojadę po kicię do rodziców Dagmary i odbiorę w Poniedziałek wielkanocny( jakieś tramwaje, autobusy przecież będą jeździć).Dziewczyn kciuki za przejazd kici
ja będę spowrotem we Wrocławiu w poniedziałek około 15-16 więc jak wrócę mogę przewieźć kotkę od rodziców Dagmary do Figaro.
mawin pisze:Figaro52 pisze:Dagmara podam na PW telefon do siebie .Pojadę po kicię do rodziców Dagmary i odbiorę w Poniedziałek wielkanocny( jakieś tramwaje, autobusy przecież będą jeździć).Dziewczyn kciuki za przejazd kici
ja będę spowrotem we Wrocławiu w poniedziałek około 15-16 więc jak wrócę mogę przewieźć kotkę od rodziców Dagmary do Figaro.
bakakaj pisze:Mam już transporter. W środę rano czekam z kicią na dworcu. Itaka, jedziesz z głównego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 24 gości