Sosnowiec Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 29, 2012 8:48 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Na zdrowej pod kontenerkami jest klatka inekcyjna ( ta do zastrzyków)
ARO
8)

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Czw mar 29, 2012 12:34 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Renia biega jak szalona, już nawet z pokoju ucieka przy każdej okazji... dlatego jak jestem sama w domu to stwierdziłam, że zanim pójdę do niej to Inkę zamknę w drugim pokoju. Ma apetycik i wygląda z dnia na dzień lepiej :) jutro do Lupusa na kontrolę z nią jedziemy :) ciekawe co się dowiemy, trzymajcie kciuki :) ale na pewno trzeba jej obciąć pazurki, bo ja jej tylko te czubeczki przycięłam, ale jak poluje na ręce to jednak wbija się dość mocno jeszcze hehe :D
Inka też szalona, ale ona zawsze taki dzikus :) rzucić kuleczkę z folii to gania za nią jak opętana :D wczoraj nie umieliśmy z Rafałem znaleźć żadnej- nie wiemy gdzie ona to wszystko chowa :D
Plakat do szkoły muszę zrobić na nowo, bo jak otwierałam marker, to mi prysnęło na brystol i jest wielka czerwona kropa... akcję zrobię do końca kwietnia albo do początku maja, zależy jak będzie szło zbieranie- o ile pójdzie...
Postanowiłam, że jak będę chodzić na zakupy, to zawsze kupię jakieś papu dla kociaków, chociaż ze 2 puszeczki (zależy od drobniaków w portfelu :D ) i jak uzbieramy tego więcej to przywieziemy do Chatki :)
Moja strona stanęła w budowie, są jakieś problemy, że jak wkleja się informacje to na podglądzie widać, a jak się kliknie "wyślij" to nic nie ma... :( Rafał powiedział, że będzie z tym walczył, a jak się nie uda, to zrobię bloga, tak przecież też można :) prawda? :)

Czy ktoś wie jak się nasza Jadzia czuje ? Prosimy o to, że jak będziecie się widzieć, to żeby powiedzieć info o Reni i Ince :) jakie to małe diabełki są :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Czw mar 29, 2012 13:19 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Miło czytać takie optymistyczne wieści, Jadzia na pewno się ucieszy, że Inka i Renia takie zabawowe :D

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw mar 29, 2012 13:44 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

edisza pisze:Czy ktoś wie jak się nasza Jadzia czuje ? Prosimy o to, że jak będziecie się widzieć, to żeby powiedzieć info o Reni i Ince jakie to małe diabełki są

We wtorek byłam u Jadzi i wszystko opowiedziałam o Reni i Ince.Mam nadzieję że wyjdzie w tym tygodniu ale to zależy jeszcze
od kolejnego badania. Trzymajcie za nią kciuki jest to bardzo potrzebne :ok:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Czw mar 29, 2012 14:14 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Trzymamy kciuki bardzo mocno :ok: :ok:
W końcu umawialiśmy się już dawno temu na herbatkę z Jadzią i Wiesiem :) musi to w końcu wypalić :)

edisza

Post » Czw mar 29, 2012 14:23 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Malutki czarnulek był dzisiaj apatyczny.
Cały czarny na drowej (Orzeszek?) nic nie zjadł i nie ruszył się z miejsca.
Musiałam włączyc grzejnik na zdrowej, bo było mocno wyziębione.

Czikita musi miec zabawki w boksie (szczególnie piłeczki i myszki), szalała dzisiaj jak kociak.

The Szops

Post » Czw mar 29, 2012 14:25 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Genialne miny naszych Kotów:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

edisza

Post » Czw mar 29, 2012 16:09 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

The Szops pisze:Malutki czarnulek był dzisiaj apatyczny.
Cały czarny na drowej (Orzeszek?) nic nie zjadł i nie ruszył się z miejsca.
Musiałam włączyc grzejnik na zdrowej, bo było mocno wyziębione.

Czikita musi miec zabawki w boksie (szczególnie piłeczki i myszki), szalała dzisiaj jak kociak.

Orzeszek wczoraj też taki był obojętny na wszystko.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Czw mar 29, 2012 20:46 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

przyjdę jutro rano na dyżur, bo chyba nie jest obsadzony

The Szops

Post » Czw mar 29, 2012 21:19 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

The Szops pisze:Musiałam włączyc grzejnik na zdrowej, bo było mocno wyziębione.

Jak brak słońca to pomieszczenia są zimne lepiej nie wyłaczać grzejników szczególnie na noc bo nam koty się zakatarzą!
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Post » Czw mar 29, 2012 21:20 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

edisza pisze:Genialne miny naszych Kotów:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Super fotki i minki małych szczęściarek! :P :1luvu:

Mark Twain

wiesiak

Post » Pt mar 30, 2012 7:44 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Wczorajszy wieczorny dyżur:
Dwa kosmitki pojechały do swoich domków. Wieczorkiem już miałam sms-a z domku dziewczynki, "Kotek dzielnie zniósł podróż. Od czasu do czasu woła braciszka, ale jest bardzo wesoła i dużo bawi się, cały czas przytula się dużo ją głaszczemy. Daliśmu jej jedzenie, teraz jest senna"
Z Alą i Orzeszkiem byłam u weta. Ala ma ściągnięte szwy, brzuszek ma ładnie zagojony. W nagrodę z przeproszeniem zesrała się do kuwety tak potwornie śmierdzącą kupą, że masakra, musiałam jej myć całe łapy bo była cała utytłana, kontenerek rozłożony i wymyty.
Z Orzeszkiem tak ogólnie dobrze - ma tylko lekko podwyższoną temperaturę dostał dwa zastrzyki. Po przywiezieniu wyjadł całą miseczkę mokrego jedzonka. Strasznie ze stresu wyłazi mu sierść. Reszta kotów ok.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt mar 30, 2012 7:46 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 26.03.-01.04.2012 r.
26.03. pon. rano Beatka wie. Cookie
27.03. wt. rano Gosia, Wiesia wie. MaraS.
28.03. śr. rano Beatka wie Iwonka
29.03. czw.rano The Szops wie. Teresa
30.03. piat rano The Szops wie. Alienor
31.03. sob. rano Gosia,Teresa wie. Teresa
01.04. niedz. rano Dorotka wie. Cookie

terenia1

Post » Pt mar 30, 2012 8:17 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 02.04.-04.04.2012 r.
02.04. pon. rano brak wie. Teresa
03.04. wt. rano brak wie. Teresa
04.04. śr. rano brak wie brak
05.04. czw.rano brak wie. brak
06.04. piat rano brak wie. brak
07.04. sob. rano brak wie. brak
08.04. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Post » Pt mar 30, 2012 8:48 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Środa wieczór

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

[poprzednia][następna]