Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 29, 2012 12:01 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Cały czas czytam co u Ciebie Fasolko i Twojej Dużej i koleżanek tylko napisać nie umiałem ,a moja duża szkoda gadać ciągle nie ma czasu.Biega do schroniska,pracy,piwnicy bo tam też coś ma i nie ma czasu.Dzisiaj ją dopadłem i przesyłamy pozdrowienia.Niuniek :ryk:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw mar 29, 2012 14:55 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

horacy 7 pisze:Cały czas czytam co u Ciebie Fasolko i Twojej Dużej i koleżanek tylko napisać nie umiałem ,a moja duża szkoda gadać ciągle nie ma czasu.Biega do schroniska,pracy,piwnicy bo tam też coś ma i nie ma czasu.Dzisiaj ją dopadłem i przesyłamy pozdrowienia.Niuniek :ryk:

Niuńku :P
bardzo tęskniłam :oops:
my też czytamy, co u Was.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 29, 2012 15:18 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

MalgWroclaw pisze:Żeby nikt o mnie nie zapomniał, poprosiłam dużą, żebym wstawiła moje zdjęcia :oops:
http://wstaw.org/m/2012/03/29/Pralcia28 ... 00_q85.jpg[/img][/url]
Pralcia

Poza kota Shreka :1luvu:
Wiecie co, nie mogę brać udziału w głosowaniach na miss i mistera, bo nigdy nie jestem w stanie zdecydować się na jednego kota... :oops: :catmilk:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Czw mar 29, 2012 15:26 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

MalgWroclaw pisze:Żeby nikt o mnie nie zapomniał, poprosiłam dużą, żebym wstawiła moje zdjęcia :oops:
bo ja też jestem bardzo miłą kicią, duża mówi, że jestem najważniejsza na świecie
Obrazek Obrazek Obrazek
Pralcia

Pralciu, jaka Ty słodka jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu: Buziaczki dla Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witanko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Duża zgłupła. Wieje strasznie, a ona okno otwarte 8O Ale na szczęście zamknęła i teraz sobie siedzę z Dużą w wyrku i nie wystawiam noska spod kołderki :mrgreen:
Kitek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw mar 29, 2012 17:06 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Nareszcie ktoś mnie docenił. Ciocia mateosia, Ciocia Caragh...
na dużą nie ma co liczyć. Jak jest w domu, cały czas chodzę za nią i kładę się tam, gdzie jest. Opiekuję się dużą (zjadła dziś i była nieszczęśliwa), a ona od razu się zrywa i idzie gdzie indziej.
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw mar 29, 2012 17:08 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Idzie gdzie indziej, zamiast leżeć z taką cudowną koteczką? 8O Ojjj Duża! :evil:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw mar 29, 2012 17:14 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

a dlaczego duża nieszczęśliwa ? to bardzo ważne :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw mar 29, 2012 17:17 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Znowu zimno na dworze :( mówi duża, że jest tylko siedem stopni.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw mar 29, 2012 17:18 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

MalgWroclaw pisze:Znowu zimno na dworze :( mówi duża, że jest tylko siedem stopni.
Fasolka

ale to chyba nie powód ,żeby była nieszczęśliwa-to chyba coś poważniejszego?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw mar 29, 2012 17:20 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Za dużymi porządna kotka nie nadąży. Duża smutna, zimno na dworze, a ja będę mieć znowu nowy opatrunek.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw mar 29, 2012 17:34 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

MalgWroclaw pisze:Za dużymi porządna kotka nie nadąży. Duża smutna, zimno na dworze, a ja będę mieć znowu nowy opatrunek.
Fasolka

Fasolko dużej wystarczy kłopotów -proszę nie drap się
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw mar 29, 2012 19:45 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Duża, jak się czujesz? Lepiej?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw mar 29, 2012 20:41 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Halo Fasolko!
To ja, Luna.. Poznałyśmy się w wątku u Teo. Chciałam się tylko pochwalić, że właśnie wróciłam od Pani Basi z lecznicy bo dziś mnie sterylkowali. Tak się bałam... A Duża jak mnie odbierała to zaczęła cieknąć, bo Pani Basia powiedziala, że miałam jednorożną macicę i jeden jajnik i dużo innych rzeczy(a ja nic nie rozumiałam). No i duża zaczęła cieknąć i tak ciekła nade mną aż do powrotu do domu... teraz wgramolilam się na "podołek" u Dużej bo cieplutko i zasypiam, bo dziwnie się czuję... Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie...
Pozdrawiam Cię ciepło,
zieeeeeef Luna :kotek: zieeeeef

WłasnyKocie

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Czw mar 29, 2012 22:32 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

WłasnyKocie pisze:Halo Fasolko!
To ja, Luna.. Poznałyśmy się w wątku u Teo. Chciałam się tylko pochwalić, że właśnie wróciłam od Pani Basi z lecznicy bo dziś mnie sterylkowali. Tak się bałam... A Duża jak mnie odbierała to zaczęła cieknąć, bo Pani Basia powiedziala, że miałam jednorożną macicę i jeden jajnik i dużo innych rzeczy(a ja nic nie rozumiałam). No i duża zaczęła cieknąć i tak ciekła nade mną aż do powrotu do domu... teraz wgramolilam się na "podołek" u Dużej bo cieplutko i zasypiam, bo dziwnie się czuję... Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie...
Pozdrawiam Cię ciepło,
zieeeeeef Luna :kotek: zieeeeef

Miau :P
to dobrze, że już jesteś po sterylizacji. Na pewno jeszcze nie czujesz się najlepiej. Pamiętam, jak to ze mną było.
Będę trzymać za Ciebie łapki.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw mar 29, 2012 22:34 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Bazyliszkowa pisze:Duża, jak się czujesz? Lepiej?

To ja napiszę. Dużej lepiej, powiedziała, że chyba nic nie wyjdzie z planu niejedzenia całkiem. Trochę zjadła i od razu gorzej się poczuła, ale już lepiej.
Idziemy spać. Proszę się kłaniać Kalkierowi, Ciociu.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]