Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Cały czas czytam co u Ciebie Fasolko i Twojej Dużej i koleżanek tylko napisać nie umiałem ,a moja duża szkoda gadać ciągle nie ma czasu.Biega do schroniska,pracy,piwnicy bo tam też coś ma i nie ma czasu.Dzisiaj ją dopadłem i przesyłamy pozdrowienia.Niuniek![]()
MalgWroclaw pisze:Żeby nikt o mnie nie zapomniał, poprosiłam dużą, żebym wstawiła moje zdjęcia![]()
http://wstaw.org/m/2012/03/29/Pralcia28 ... 00_q85.jpg[/img][/url]
Pralcia
MalgWroclaw pisze:Znowu zimno na dworzemówi duża, że jest tylko siedem stopni.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Za dużymi porządna kotka nie nadąży. Duża smutna, zimno na dworze, a ja będę mieć znowu nowy opatrunek.
Fasolka
WłasnyKocie pisze:Halo Fasolko!
To ja, Luna.. Poznałyśmy się w wątku u Teo. Chciałam się tylko pochwalić, że właśnie wróciłam od Pani Basi z lecznicy bo dziś mnie sterylkowali. Tak się bałam... A Duża jak mnie odbierała to zaczęła cieknąć, bo Pani Basia powiedziala, że miałam jednorożną macicę i jeden jajnik i dużo innych rzeczy(a ja nic nie rozumiałam). No i duża zaczęła cieknąć i tak ciekła nade mną aż do powrotu do domu... teraz wgramolilam się na "podołek" u Dużej bo cieplutko i zasypiam, bo dziwnie się czuję... Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie...
Pozdrawiam Cię ciepło,
zieeeeeef Lunazieeeeef
Bazyliszkowa pisze:Duża, jak się czujesz? Lepiej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter i 35 gości