Brak wyobraźni u wielu ludzi dosłownie poraża.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Z całym szacunkiem dla starszych pań karmicielek, ale bardzo często spotykam się z tym, że według nich wystaczy jak przyniosą w woreczku serduszka lub jakąś puszkę whiskasa a leczenie i sterylizacja to już pani po co to pani łapie da se rade
Magija pisze:Mamrot pisze:Ciepła pisze:A Behemot w niedziele jedzie do prawdopodobnie DS![]()
Państwo pofatygowali się specjalnie do mnie,żeby go obejrzeć realnie..
więc trzymajmy kciuki za rozwój sytuacji![]()
![]()
![]()
![]()
NO I CZO?!
i ja dopytuję
Georg-inia pisze:szkoda, że wet jej nie wyciął od razu... przecież to ucho też było pod narkozą robione... a tak, za jakiś czas, kot znów będzie premedykowany
Ciepła pisze:mam coraz więcej wątpliwości co do tej adopcji..
Behemot miałby domek wychodzący,ale w szelkach..
to jestem jeszcze wstanie przetrawić,ale moje wątpliwości budzi fakt,że w Ankiecie była wzmianka o psie którego musieli oddać do przyjaciela..teraz są tam dwa psy w boksach w ogrodzie,ale poprzedni kot został zagryziony![]()
![]()
![]()
Georg-inia pisze:Ciepła pisze:mam coraz więcej wątpliwości co do tej adopcji..
Behemot miałby domek wychodzący,ale w szelkach..
to jestem jeszcze wstanie przetrawić,ale moje wątpliwości budzi fakt,że w Ankiecie była wzmianka o psie którego musieli oddać do przyjaciela..teraz są tam dwa psy w boksach w ogrodzie,ale poprzedni kot został zagryziony![]()
![]()
![]()
nie podoba mi się to... już raz miałam rozmowę z kimś, kto MUSIAŁ psa oddać sąsiadom. Jak zapytałam, dlaczego, jak pies to zniósł i czy nie tęskni - dostałam odpowiedź - cytuję: "Ty w końcu chcesz tego kota oddać, czy wolisz martwić się, że mojemu psu było smutno"![]()
rozumiem oddanie zwierzaka komuś zaprzyjaźnionemu, naprawdę, raz nawet wydałam kota do takiego domu. Nie chcę ujawniać publicznie powodów, dlaczego ci państwo oddali swoją kotkę, a po 5 latach zgłosili się do mnie po kota, to bardzo osobiste, prawie płakali i ciężko im było o tym mówić, ale byli szczerzy - nikt nie wymyśliłby na poczekaniu takiej historii. Natomiast tutaj? nie rozumiem. Psa oddali, teraz mają dwa...
Ciepła, to Ty z nimi rozmawiasz i "czujesz" ludzi, ale przemyśl to jeszcze, bardzo proszę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 560 gości