Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paw pisze:wstępnie się zgadzamy, choć Dyziek to bardzo wrażliwy mężczyzna... jak to mężczyzna...mam szybki tramwaj pod dworzec
miszelina pisze:Reklamuje Dyzia na prawo i lewo, ale bez efektów. Moze w Galerii komuś wpadnie w oko?
gertaaa pisze:A jak tam reszta ferajny? Bo właśnie wczoraj o Was myślałam
mahob pisze:Czy te domki się zgłaszają z ogłoszeń?
Pytam, bo moją tymczaską nikt zupełnie się nie interesuje i się tak zastanawiam - czy to coś jest nie tak z moimi ogloszeniami? Czy może masz te domki z jakiegoś innego źródła?
paw pisze:mahob pisze:Czy te domki się zgłaszają z ogłoszeń?
Pytam, bo moją tymczaską nikt zupełnie się nie interesuje i się tak zastanawiam - czy to coś jest nie tak z moimi ogloszeniami? Czy może masz te domki z jakiegoś innego źródła?
też się trochę załamałam i rozesłałam ogłoszenie Dyzia prywatnymi kanałami - i niby mam odzew, ale jakiś taki niewyraźny...
gdzieniegdzie ((np strona AFN) pojawia się ogłoszenie obu panów razem - tutaj chyba nie ma szansy na powodzenie
ale wiem że ty dajesz to drugie - samego Filemona, i też nic
teraz napisałam nowy tekst, podkreślający raczej dobrą formę i energię Dyźka a nie jego wiek, ale chyba chodzi o też o promocję osobistą i perswazyjność moich znajomych (być może też o nowe zasoby ludzkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości