Czar-koty,bur-koty,paw i jej siostra życzą DOBREGO ROKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 21, 2012 12:29 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Zooafryka.
Ale stolika raczej nie ma, tym razem jest minimalistycznie: rollup, puszka, kot na rekach i dwójka wolontariuszy z ulotkami.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro mar 21, 2012 12:52 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

wstępnie się zgadzamy, choć Dyziek to bardzo wrażliwy mężczyzna... jak to mężczyzna... :( mam szybki tramwaj pod dworzec

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Śro mar 21, 2012 13:04 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:wstępnie się zgadzamy, choć Dyziek to bardzo wrażliwy mężczyzna... jak to mężczyzna... :( mam szybki tramwaj pod dworzec

Bedzie dopieszczany jak przystało na mezczyzne.
Dam jeszcze znać, jak dogramy szczególy, bo nawet nie wiem, kto z wolontariuszy bedzie.
Obrazek

miszelina

Post » Śro mar 21, 2012 13:15 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Bedzie samochodowy transport dla kotów do Galerii i spowrotem :1luvu:
Obrazek

miszelina

Post » Śro mar 21, 2012 14:15 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

dziękuję, ale ja się stąd nigdzie nie ruszam :evil:
D.

Obrazek

paw

Post » Śro mar 21, 2012 14:36 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Aaaale mu dobrze!!!!
Obrazek

miszelina

Post » Czw mar 29, 2012 9:04 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Proszę Państwa oto Dyź!

Obrazek

Dyzia będzie można zobaczyć na żywo w niedzielę w Galerii Krakowskiej. Miałam nadzieję że wcześniej pójdzie do domku, ale domek nie dzwoni choć zapowiadał że zadzwoni...

paw

Post » Czw mar 29, 2012 9:16 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

nie chce podać??? a to szkoda.....

Obrazek

paw

Post » Czw mar 29, 2012 9:25 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Reklamuje Dyzia na prawo i lewo, ale bez efektów. Moze w Galerii komuś wpadnie w oko?
Obrazek

miszelina

Post » Czw mar 29, 2012 10:39 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

A jak tam reszta ferajny? Bo właśnie wczoraj o Was myślałam :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Czw mar 29, 2012 11:10 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

miszelina pisze:Reklamuje Dyzia na prawo i lewo, ale bez efektów. Moze w Galerii komuś wpadnie w oko?

wiemy cioteczko :1luvu:

ja się czepiam tamtego domku bo wydaje mi się że miałby tam fajnie - dom z ogrodem, a wiec trochę przestrzeni, możliwość wychodzenie np. w szeleczkach, trójka ludzi do zabawy, 2 psy w ogrodzie...
muszę uzyskać potwierdzenie na tak lub nie - ale jak?

bo jeszcze być może mam w odwodzie mieszkanie z dwoma kotami - ale muszę się dowiedzieć jak tam z zabezpieczeniem okien, jakie te koty itd

paw

Post » Czw mar 29, 2012 11:21 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Czy te domki się zgłaszają z ogłoszeń?
Pytam, bo moją tymczaską nikt zupełnie się nie interesuje i się tak zastanawiam - czy to coś jest nie tak z moimi ogloszeniami? Czy może masz te domki z jakiegoś innego źródła?

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw mar 29, 2012 11:25 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

gertaaa pisze:A jak tam reszta ferajny? Bo właśnie wczoraj o Was myślałam :D

my też myśleliśmy, że się cioteczka chrzestna wogle nie interesuje :kotek:

a u nas: Dyziek bardzo dobrze, jest coraz fajniejszy! Te zdjęcia to u sąsiadów, pstrykał sąsiad - jak widać wyluzowany.

Bezik bezczelny. Też chodzi do sąsiadów i kradnie! Miał chore drugie oczko, ale chyba udało się je wyleczyć okładami ze świetlika. Ale słodki jak beza ze śmietanką. Nazywam go Beżinem z Bażin :)

Lukrecjanek już zdrowy, ale chyba przytkany kłakami bo ma napady kaszlu. Dajemy pastę odkłaczającą. Pierwszego dnie lubił i zjadł chętnie, teraz pluje.

Wykałaczuszka troszkę wycofana, pilnie szuka domu dla Dyźka :kotek:

i trochę jeszcze fotek (jak się w nie klika to się powiększają)

ja gruby?!?!??! przecież mieszczę się w poprzek! (prawie)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i wszyscy się mieszczą... (prawie)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

paw

Post » Czw mar 29, 2012 11:39 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

mahob pisze:Czy te domki się zgłaszają z ogłoszeń?
Pytam, bo moją tymczaską nikt zupełnie się nie interesuje i się tak zastanawiam - czy to coś jest nie tak z moimi ogloszeniami? Czy może masz te domki z jakiegoś innego źródła?

też się trochę załamałam i rozesłałam ogłoszenie Dyzia prywatnymi kanałami - i niby mam odzew, ale jakiś taki niewyraźny...

gdzieniegdzie ((np strona AFN) pojawia się ogłoszenie obu panów razem - tutaj chyba nie ma szansy na powodzenie
ale wiem że ty dajesz to drugie - samego Filemona, i też nic :(

teraz napisałam nowy tekst, podkreślający raczej dobrą formę i energię Dyźka a nie jego wiek, ale chyba chodzi o też o promocję osobistą i perswazyjność moich znajomych (być może też o nowe zasoby ludzkie :)

paw

Post » Czw mar 29, 2012 12:02 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:
mahob pisze:Czy te domki się zgłaszają z ogłoszeń?

też się trochę załamałam i rozesłałam ogłoszenie Dyzia prywatnymi kanałami - i niby mam odzew, ale jakiś taki niewyraźny...

gdzieniegdzie ((np strona AFN) pojawia się ogłoszenie obu panów razem - tutaj chyba nie ma szansy na powodzenie
ale wiem że ty dajesz to drugie - samego Filemona, i też nic :(

teraz napisałam nowy tekst, podkreślający raczej dobrą formę i energię Dyźka a nie jego wiek, ale chyba chodzi o też o promocję osobistą i perswazyjność moich znajomych (być może też o nowe zasoby ludzkie :)

To trochę pocieszające, że z ogłoszeń w necie też nie było odzewu zbyt wielkiego. Bo czasem to już nie wiem o co chodzi - dlaczego taka cisza...

Ja wystawiam dwa rodzaje ogłoszeń - dla panów razem i dla Dyźka indywidualne.
Gdybyś chciała zmienić tekst to prześlij proszę - może najlepiej do wszystkich ogłaszarek do zmiany?

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]