Moderator: Moderatorzy
saggi pisze:tak, tak jak pisalam wczesniej temperatura ok, w pyszczku lekkie zapalenie dziasel. Oczy ok, uszy ok, macanki wykazaly ze jelita puste. No i badanie krwi morfologia, na nerki, watrobe i trzustke. Chciala jeszcze zbadac mocz, ale mimo dlugiego ugniatania brzusia nic z tego nie wyszlo.
Dzis w nocy mlody nie wymiotowal wcale, rano zjadl sniadanko i odpukac do teraz uest spokoj.
Jedna dziwna rzecz zauwazylam, wczoraj lezal przy grzejniku przytulony pleckami mimo iz nigdy nie mial tego w zwyczaju.
lucyper pisze:Za 3 godziny przyjdzie weterynarka i pomoze Twistowi przejsc za Teczowy Most![]()
Przezyl z nami piekne 19 lat.
Dziekuje Wam za dobre rady,za pomoc-dzieki nim moglam cieszyc sie kotem jeszcze przez 4 miesiace.
Potwornie ciezko bylo mi sie zdecydowac.Chce to zrobic,kiedy jeszcze nie jest najgorzej.
lucyper pisze:Za 3 godziny przyjdzie weterynarka i pomoze Twistowi przejsc za Teczowy Most![]()
Przezyl z nami piekne 19 lat.
Dziekuje Wam za dobre rady,za pomoc-dzieki nim moglam cieszyc sie kotem jeszcze przez 4 miesiace.
Potwornie ciezko bylo mi sie zdecydowac.Chce to zrobic,kiedy jeszcze nie jest najgorzej.
1969ak pisze:W środę, po półtorarocznej walce za TM odszedł Bazyl. Chodzę, szukam go wzrokiem i cały czas mam nadzieję, że jest.
A w głowie brzęczy czy mogłam zrobić coś lepiej, inaczej ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości