Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
RyszarT pisze:1. Priorytetem jest tutaj wiek kotki - chodzi o to by była jak najmłodsza. Jeśli idzie o sterylizację, to zdałem się na wiedzę i doświadczenie klempusii. Sterylizacja nie jest 100% wymogiem. Staram się nie mieć nierealnych wymagań w stylu: 1 miesiąc, sterylizacja i od razu z własnymi porządnymi nawykami. Oczywiście chodzi o taką, którą bezpiecznie można już zabrać od matki. Zdaję sobie sprawę z tego, że będzie to na pewno wymagało większego zachodu, ale jestem pewien, że z Waszą pomocą nie będzie problemów
najszczesliwsza pisze:RyszarT a czy kotka koniecznie musi wychodzić i to bez smyczy?
najszczesliwsza pisze:Myślę że moja Nika - 8 miesięcy, sterylizowana na dniach jest możliwą najmłodszą opcją, rzadko kto sterylizuje koty wcześniej.
Georg-inia pisze: Poza tym weź, proszę, pod uwagę, że taki mały kot = zrujnowane mieszkanie. Pożegnać się należy z firankami i rodową porcelaną - żeby później nie było przykrych niespodzianek.
dziewczyny, przestańcie chłopaka straszyś![]()
olafen pisze:Ta Klempusia już ma kotki - szkoda, ze tu o tym nie napisał
viewtopic.php?f=1&t=139936&start=75
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości