Frodo wrócił z adopcji 2RAZY. Do trzech razy sztuka?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 29, 2012 11:22 Re: Ledwo żywy kociak - potrzebne wsparcie - JEST TEŻ RODZEŃSTWO

Podrzucam maluszki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 02, 2012 21:06 Re: Ledwo żywy kociak - potrzebne wsparcie - JEST TEŻ RODZEŃSTWO

Pogoda jest taka, że jak ja wracam z pracy, to nie ma szans na zdjęcia do ogłoszeń :? Frodo jest już gotowy do adopcji, nie widać po nim że był chory, z końcem tygodnia ma odstawiane leki. Fabio słabiej, na dodatek mu jakiś guzek na głowie wyskoczył :cry: Ale jedzą jak szalone, bawią się i są szczęśliwe, a to najważniejsze.

Uzupełniam rozliczenie, dziękuję wszystkim naprawę bardzo za ogromne wsparcie. Gdyby ktoś mógł jeszcze pomóc, to baaaardzo prosimy.
Skany rachunków zrobię w poniedziałek, bo zapomniałam dziś o tym :oops:

Najgorsze jest to, że pod blokiem biega 5 płodnych kotek i przestają przychodzić na tabletki. Czyżby ktoś je dokarmiał? :x

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Śro mar 14, 2012 21:41 Re: Ledwo żywy kociak - potrzebne wsparcie - JEST TEŻ RODZEŃ

Kociaki szukają domu :kotek: Jestem chora, więc mam zaległości, ale juz nadrabiam powoli :roll:

Jest problem, maluchy dziczeją trochę - ma ktoś jakiś pomysł co się dzieje?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Więcej zdjęć: http://s805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Frodo/

zerduszko

Post » Czw mar 15, 2012 7:11 Re: Ledwo żywy kociak - potrzebne wsparcie - JEST TEŻ RODZEŃ

Jakie one już duże 8O :1luvu:
Zmieniły się kociaki nie do poznania :ok:

Co do dziczenia, to dużo czasu im poświęcasz?
Może tu leży odpowiedź?

Erin

Post » Czw mar 15, 2012 20:44 Re: Ledwo żywy kociak - potrzebne wsparcie - JEST TEŻ RODZEŃ

Duże są, jakiś tydzień temu oba ważyły już 2,2 kg. Jedzą i szaleją bardzo, łobuziaki :wink:

Kociaki nie są u mnie, więc ciężko mi stwierdzić ile one mają kontaktu z człowiekiem. Opiekunka jest dość zabiegana, pewnie czasem nie ma go za dużo. Chociaż ja też za dużo czasu nie mam na tymczasy, ale nigdy nie było problemu, żeby się koty cofały. One uciekają przed człowiekiem, a przecież już mruczały i lubiły głaskanie.

zerduszko

Post » Sob mar 24, 2012 20:04 Re: Ledwo żywy kociak - potrzebne wsparcie - JEST TEŻ RODZEŃ

Zagląda tu ktoś jeszcze? Czeka na wieści, dobre wieści? 8)

zerduszko

Post » Sob mar 24, 2012 20:05 Re: Ledwo żywy kociak - potrzebne wsparcie - JEST TEŻ RODZEŃ

Zaglądam i czekam na dobre wieści :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie mar 25, 2012 13:01 Re: Ledwo żywy kociak - potrzebne wsparcie - JEST TEŻ RODZEŃ

I ja też :ok:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Nie mar 25, 2012 13:58 Re: Ledwo żywy kociak - potrzebne wsparcie - JEST TEŻ RODZEŃ

Jak tam nasze dzikuski?
Oswoiły się już trochę?

Erin

Post » Wto mar 27, 2012 22:14 Re: Ledwo żywy kociak - potrzebne wsparcie - JEST TEŻ RODZEŃ

Z oswajaniem, to już muszą powalczyć ich nowi opiekunowie :piwa:

Obaj chłopcy maja domy. Frodo zamieszkał w bloku w Wodz. Śl. a Fabio nie mam pojęcia, bo to domek "załatwiany" przez inna osobę. Mam nadzieję, ze oboje będą szczęśliwi. Na pewno szybciej pójdzie ich oswajanie. Przed adopcją zostały odrobaczone, Fabio dostał jeszcze krople na odchodne. Uzupełnię zaraz rozliczenie (jest malutki dług po chłopakach), zmienię tytuł i... obym nie musiała się zabierać za następne ;)

Dzięki wszystkim za pomoc i obecność na wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

zerduszko

Post » Śro mar 28, 2012 6:13 Re: Ledwo żywe kociaki - CHŁOPCY MAJĄ DOMY

Ale fajne wieści z rana :)
Dużo szczęścia w nowych domkach, Chłopaki :1luvu: :kotek: :ok:

Erin

Post » Śro mar 28, 2012 23:11 Re: Ledwo żywe kociaki - CHŁOPCY MAJĄ DOMY

super! :ok: :mrgreen: :kotek:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Czw mar 29, 2012 16:24 Re: Ledwo żywe kociaki - CHŁOPCY MAJĄ DOMY

Radość była przedwczesna. Frodo wrócił. Biedny się zestresował, a ludzie nie chcieli mu dać czas na aklimatyzacje. Wrrrr :evil:

zerduszko

Post » Czw mar 29, 2012 16:41 Re: Ledwo żywe kociaki - Frodo wrócił z adopcji, POTRZEBNA K

Oj, przykro :(
Ale widać, to nie ten domek.

Erin

Post » Sob cze 02, 2012 13:34 Re: Ledwo żywe kociaki - Frodo wrócił z adopcji, POTRZEBNA K

Forodo wrócił z adopcji drugi raz, tym razem po pięciu dniach. Ludzie widzieli jak on się zachowuje, ale chyba wierzyli, ze w trzy dni się do nich przyzwyczai. Wrrr :evil: Na szczęście się chłopak zmienia na lepsze, ale do normalnego zachowania brakuje mu dużo.

zerduszko

[poprzednia][następna]