S.K.Niekochane XIX-zapraszamy na bazarek do naszego marketu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2012 22:32 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

czarny z drutu-103 /12
od 23 03

HEMATYD

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

mała czarna
od 24 03
tricat 26 03

Obrazek

ROMINA
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
cieżarna
od 24 03
sterylka 26 03

GARONNA

xxxxxxxxxxxxxxxx
dwie- 105,106/12=?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

DELBANA i BOLIWIA
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
bura, starsza
od 25 03 w schr
dzika chyba[/quote]

BALTONA
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto mar 27, 2012 6:12 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Konto google niekochany jest zakładane "na osobę", tak samo jak allegro - przy allegro ilość formalności żeby zarejestrować je na fundację mnie przerosła....

Zastanawiam się natomiast jak grupować zdjęcia - tzn oddzielny album dla każdego kota z numerem, imieniem i innym info (schronisko, dt, ds, tm) w nazwie albumu (moim zdaniem najlepsza opcja, wszystkie zdjęcia kota w jednym miejscu, choć ma wady... ) ewentualnie "grupy" razem, tzn te przychodzące razem...
a druga opcja to duże galerie - osobna dla kotów w schronisku, osobna jeśli kot znalazł dt/ds itd... Ale tutaj dla odmiany będzie lekki cyrk, bo niektóre koty mają z setkę zdjęć robionych przez rok albo i dłużej, więc przenoszenie wszystkich będzie nie do ogarnięcia....
więc ja się skłaniam zdecydowanie ku opcji galeria na kota ewentualnie dwa, i do tego osobna galeria "grupówki", i ewentualnie jedna o nazwie "do rozpoznania", żeby wrzucać zdjęcia kotów, których nie jesteśmy pewni....

"szkolenie" z obsługi picasy mogę zrobić na spotkaniu, tylko ktoś musiałby mieć lapa z dostępem do netu.... ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto mar 27, 2012 7:11 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Ja tam jeśli chodzi o sprawy powyższe to jestem noga i nawet nie rozumiem o czym Wy tak naprawdę gadacie :oops:

Co do zmniejszania się naszej kociej grupy to ja też mam takie wrażenie jak Mała, że coraz mniej nas jest :( A mam porównanie, bo jak zaczęłam z Wami w czerwcu 2010 roku to naprawdę było sporo osób.

W kwietniu to ja będę musiała trochę mniej się pojawiać, bo czeka mnie praca od rana do wieczora chyba, musze odrobić wypowiedzenie z tutejszej pracy w Tychach popołudniami i zaczynam już nową pracę w Katowicach :roll: Mam nadzieję, że nie oszaleję przez ten miesiąc :evil:
Ale na spotkanie się piszę :wink: :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto mar 27, 2012 8:08 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

My Niekochane grzecznie prosimy - nie zapominajcie o nas :kotek:
O tak, ładnie prosimy:

Obrazek

:1luvu:
tellma

Post » Wto mar 27, 2012 8:26 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

tellma widzę, że masz fotki na każdą okazję :mrgreen:

Ja już Twoim dziewczynom mówiłam, żeby kiedyś mamę przywlokły na jakieś spotkanie :piwa:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Wto mar 27, 2012 8:27 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

tellma super zdjęcie :ok: :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto mar 27, 2012 9:15 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Fotka nie moja, dziewczyny robiły. Też się uśmiałam :ryk: :ryk: :ryk:
Wstyd przyznać, ale schroniskotki znam tylko z opowieści.
No, trzeba będzie to w końcu zmienić :D

Ostanio w przypływie despracji wywołanej uciążliwością dnia codziennego, zastanawiałam się Tżetem nad wyjazdem z naszej pięknej Ojczyzny. No i zgadnijcie, co dla moich dziewczyn byłoby chyba największym problemem? (gdybyśmy taki plan wprowadzili w czyn, ale jak narazie plan upadł całkowicie raczej, to taki zryw był jakiś dziwny, chyba ceny jajek mnie przerosły :roll: :wink: ).

Co byłoby problemem?
No jak to co.
Zostawić NIEKOCHANE??????

:mrgreen:
tellma

Post » Wto mar 27, 2012 9:34 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

tellma pisze:
Wstyd przyznać, ale schroniskotki znam tylko z opowieści.
No, trzeba będzie to w końcu zmienić :D

No najwyższy czas :ok:

tellma pisze:
Ostanio w przypływie despracji wywołanej uciążliwością dnia codziennego, zastanawiałam się Tżetem nad wyjazdem z naszej pięknej Ojczyzny. No i zgadnijcie, co dla moich dziewczyn byłoby chyba największym problemem? (gdybyśmy taki plan wprowadzili w czyn, ale jak narazie plan upadł całkowicie raczej, to taki zryw był jakiś dziwny, chyba ceny jajek mnie przerosły :roll: :wink: ).

Co byłoby problemem?
No jak to co.
Zostawić NIEKOCHANE??????

:mrgreen:

No zawsze wiedziałam, że Korciaczki to mądre dziewczyny :1luvu:

No fakt ceny jajek wymiatają, chyba trza by sobie jakąś prywatną kurę kupić zamiast jednego kota :mrgreen:

AgaPap

Post » Wto mar 27, 2012 11:28 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

ja kategorycznie mówię NIE
Waszym ewentualnym planom wyjazdowym :wink:

to była by ogromna strata dla niekochanych

a jajka-cóż, ja świnia jestem i mimo braku totalnie kasy cieszę się ,że kury będą mogły rozprostować w końcu skrzydła czasem w klatce :kotek:

charm, ja własnie mysle o osobnym albumie dla każdego kota, czy fasktycznie dla np pary z jednego domu

Ustalam termin spotkanka w parku chorzowskim na 14 04 godz 14.00
Zielona Dolina jak zwykle
:piwa:
Obecność obowiązkowa, nieobecnośc grozi koniecznością adopcji jakiegos niekochanego :mrgreen:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto mar 27, 2012 11:56 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Mała1 pisze: Ustalam termin spotkanka w parku chorzowskim na 14 04 godz 14.00
:piwa:
Obecność obowiązkowa, nieobecnośc grozi koniecznością adopcji jakiegos niekochanego :mrgreen:

Ale rozumiem, że komunikacją zewnętrzną przyjeżdżamy :piwa:
I tak nie wiem gdzie to jest :roll:

AgaPap

Post » Wto mar 27, 2012 12:05 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

To jak będę miała chwilę, to powoli zacznę tworzyć albumy w ramach konta niekochanych.... ;)

Mała1 pisze:Obecność obowiązkowa, nieobecnośc grozi koniecznością adopcji jakiegos niekochanego :mrgreen:

wyobrażasz sobie piątego kota u mnie w domu...? :strach:
ale przyjdę na pewno ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto mar 27, 2012 12:17 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Mała1 pisze:a jajka-cóż, ja świnia jestem i mimo braku totalnie kasy cieszę się ,że kury będą mogły rozprostować w końcu skrzydła czasem w klatce :kotek:

Wiem Mała1, wiem. Też się z tego cieszę.
Tak naprawdę, ja nie o jajkach, bo to fakt, że tyle tego dobrego, że tych kur (no fakt, pożeram je), żal...
Ale ja raczej o ZUSach myślałam. Kto ma lub miał działalność, to wie...Jak to czasem bywa...
W tej naszej kochanej Ojczyźnie :roll:
Ale już nie przedłużam tematu.

Pozdr. dla Niekochanych po raz enty dzisiaj :D
tellma

Post » Wto mar 27, 2012 12:26 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

I pewnie bym błądziła po tym parku i Was szukała :mrgreen:

Dołączę sie do Małej jak będzie ze schronu jechać po wolontariacie :D

AgaPap

Post » Wto mar 27, 2012 12:47 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Ustalam termin spotkanka w parku chorzowskim na 14 04 godz 14.00

14sty wyjeżdżam do Wrocławia..
może dam radę i wyjadę troszki później
jeszcze zobaczę i postaram się to zorganizować bo na razie organizuje dzień wolny w tych dniach :roll:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

[poprzednia][następna]