Szczęśliwa 9 i 6 tymczasów. NumerJeden [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2012 21:41 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

Jana pisze:Kaja w porzo, w domu podjadła gourmeta, siknęła i poszła spać do wersalki. Jutr mamy iść na kontrolę, zastrzyki, zdjęcie wenflonu :roll:

Jak Ty jutro tę wersalkę będziesz niosła...? :roll: :wink:
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Pon mar 26, 2012 23:34 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

Hana pisze:
Jana pisze:Kaja w porzo, w domu podjadła gourmeta, siknęła i poszła spać do wersalki. Jutr mamy iść na kontrolę, zastrzyki, zdjęcie wenflonu :roll:

Spoko, już wróciłem i Janę wyręczę. Dam radę. Chociaż trochę trudno będzie w korytarzu manewrować z tą wersalką. :D
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto mar 27, 2012 6:51 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

I jak się dziś miewają kociaste?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 27, 2012 7:51 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

VVu pisze:
Hana pisze:

Spoko, już wróciłem i Janę wyręczę. Dam radę. Chociaż trochę trudno będzie w korytarzu manewrować z tą wersalką. :D

Nie no. Wyobraziłam to sobie i :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto mar 27, 2012 8:27 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

W sumie to taki większy kontenerek ta wersalka :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto mar 27, 2012 9:17 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

Vvu ja w Ciebie wierzę :ok: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto mar 27, 2012 9:48 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

Spoko, rano zastałam Kaję na jej ulubionym miejscu - na regale. Na wysokości ok. 2 metrów :roll: Zdolna jest, wlazła tam mimo kaftana. Bardzo była zadowolona z siebie, ale do michy ją zdjęłam, na wszelki wypadek, nie chciałam widzieć jak zeskakuje...

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto mar 27, 2012 9:50 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

No niestety, kocice po sterylce bardzo często wykazują jakąś wzmożoną skoczność.
Ale będzie dobrze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 27, 2012 9:50 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

Oj tam. Wersalka czy regał :ryk:

Jana pisze:Bardzo była zadowolona z siebie

No ba :twisted:
Dobrze, że nie zdjęła kaftanika, bo już by była 100% Houdinim.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto mar 27, 2012 10:46 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

Kaftanika nie zdjęła tylko dlatego, że wetki zawiązały tasiemki na podwójne supełki. Kokardki nie mają szans.

Jana

Post » Wto mar 27, 2012 11:13 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

Eeee tam, Taśka dała radę się wywinąć :twisted: Pomogło dopiero zwężenie (zszycie) kaftanika, bo to przecież bródnowsko-chlorakowy syjam po dziesiątej kądzieli :lol:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto mar 27, 2012 18:46 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

Byłem na przeglądzie z Kajunią (nie siedziała na szczęście w wersalce, he, he).
Wygląda na to, że wszystko pięknie. Dostała antybiotyk plus przeciwbólowy. Na jutro też jesteśmy zaproszeni na oględziny.
Oba przeglądy (w tym 2x antybiotyk i 2x przeciwbólowy) w cenie sterylki! To bardzo miłe. :)
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Śro mar 28, 2012 9:48 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

Kaja trochę VVu nastraszyła, bo nie zjadła wczoraj chrurpek. VVu nie wiedział, że rano wrąbała całą puszkę gourmeta, a te chrupki po prostu jej nie smakują :twisted: Dziś rano dostała Mastery (mam kilka opakowań w zapasie na taką okoliczność) i chrupała aż miło. I mleczko kocie lepiej jej wchodzi niż czysta woda :lol: Rekonwalescentka wykorzystuje swój status na całego 8)

Jana

Post » Śro mar 28, 2012 9:49 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

cfana :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Sob mar 31, 2012 20:37 Re: Szczęśliwa dziewiątka i 6 tymczasów. Kaja ciachnięta :-)

Co się polepszy, to się popieprzy :roll: :|

Złotooka ma guzka na boku. Poczułam go już jakiś czas temu, ale myślałam, że to po moim nieudolnym zastrzyku (Młody miał kilka takich grudek w skórze, wyłysień - i ja mu to zrobiłam :oops: ), ale nie - dziś pomacałam ją dokładnie i guzek jest pod skórą, na żebrach. I urósł. No i zaczynamy polowanie na weta, chcę ją zabrać na Białobrzeską tylko jeszcze nie wiem kiedy dokładnie, bo nie ma stronie aktualnego grafiku.

Ech :(

Jana

[poprzednia][następna]