Przyczyny kulawizny prośba o rady :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2012 11:07 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

A więc nie było czym się denerwować.Nawet smrodku nie będzie, bo Leoś młodziutki i jego siusiu jeszcze nie było "aromatyczne".Super!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon mar 26, 2012 12:05 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

Przyznam że zaczynało być aromatyczne. Wetka oceniła po jakiś tam haczykach na prąciu jak to nazwała :D że był już gotowy do reprodukcji. Przy Chrupce szybko dojrzał chłopaczyna, mając taką laskę pod bokiem :D
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon mar 26, 2012 13:21 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

Goyka pisze:Już po zabiegu, wszystko ok. Leoś ma maleńką centymentrową rankę, nawet szwu nie ma, wetka tylko psiknęła srebrem koloidalnym. Leoś narazie osowiały i smutny, że go pozbawili jajek :D ale wetka uprzedziła, że jeszcze 4 tyg może być nieznośny bo testosteron się będzie utrzymywał. Oto pacjent, zdjęcie niewyraźne bo z MMSa od TŻa

Obrazek

Jaki fajny :1luvu:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pon mar 26, 2012 14:27 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

zipek malutki :) a przy okazji przegląd przeszła Chrupcia, bo taka osowiała była ostatnio. Weta dała jej zylexis i lek przeciwzapalny, kropli mamy już nie dawać do oczków tylko przemywać wodą, uszki czyste krople do ucha również odstawiamy. Pani doktor powiedziała, że niunia urosła i wyrżnęły jej się już wszystkie ząbki hihihihi i dlatego pewnie była cieplutka i osowiała. Teraz będzie już tylko lepiej, dobrze, że Leoś dziś osowiały to chociaż mała ma spokój 8)
Obrazek

Goyka

Post » Pon mar 26, 2012 19:13 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

Chrupcia broni się "rękami i nogami" :) przed zalotami Leosia

Obrazek

w końcu znalazła bezpieczną miejscówkę na górze i ma go na oku :)

Obrazek
Obrazek

Goyka

Post » Pon mar 26, 2012 19:37 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

Goyka pisze:zipek malutki :) a przy okazji przegląd przeszła Chrupcia, bo taka osowiała była ostatnio. Weta dała jej zylexis i lek przeciwzapalny, kropli mamy już nie dawać do oczków tylko przemywać wodą, uszki czyste krople do ucha również odstawiamy. Pani doktor powiedziała, że niunia urosła i wyrżnęły jej się już wszystkie ząbki hihihihi i dlatego pewnie była cieplutka i osowiała. Teraz będzie już tylko lepiej, dobrze, że Leoś dziś osowiały to chociaż mała ma spokój 8)

Że te zęby tak dały Chrupci popalić :( moje koty nie miały takich problemów z wymianą uzębienia, nawet nie wiem kiedy zmieniały ząbki. Ale widocznie tak jak u dzieci, jedne przechodzą bez problemu a inne odchorowują.
Obrazek

dzidzia

Post » Pon mar 26, 2012 21:34 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

Beatko u niej się złożyło kilka czynników- kk, potem świerzb, potem znów katar a w międzyczasie ząbki :( ale już jest super jak wetka kazała odstawić i krople do oczu i do uszu to juz bedzie tylko lepiej :ryk: a i Leoś jak jej da spokój to i stresu jej ubędzie. Kastracja nie zrobiła na nim wielkiego wrażenia, dziś dalej próbował ją atakować musiałam za nim ganiac i sprowadzać do pionu, jeszcze tylko 4 tyg :mrgreen:
Obrazek

Goyka

Post » Pon mar 26, 2012 21:56 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

Goyka pisze:Beatko u niej się złożyło kilka czynników- kk, potem świerzb, potem znów katar a w międzyczasie ząbki :( ale już jest super jak wetka kazała odstawić i krople do oczu i do uszu to juz bedzie tylko lepiej :ryk: a i Leoś jak jej da spokój to i stresu jej ubędzie. Kastracja nie zrobiła na nim wielkiego wrażenia, dziś dalej próbował ją atakować musiałam za nim ganiac i sprowadzać do pionu, jeszcze tylko 4 tyg :mrgreen:

Jeszcze po drodze narkoza przy usuwaniu ogonka, faktycznie dużo jak na jednego kotka ale teraz już będzie dobrze i będziemy tylko dobrych wieści słuchać i piękne zdjęcia oglądać :D
Obrazek

dzidzia

Post » Wto mar 27, 2012 10:49 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

dzidzia pisze:Jeszcze po drodze narkoza przy usuwaniu ogonka, faktycznie dużo jak na jednego kotka ale teraz już będzie dobrze i będziemy tylko dobrych wieści słuchać i piękne zdjęcia oglądać :D

teraz już tylko będzie lepiej, apropo zdjęć wczoraj wzruszyłam się jak dostałam mmsa od tża pt Leoś na Ciebie czeka, patrzcie jak kochany od 17ej czekał na mnie patrząc w drzwi :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Goyka

Post » Wto mar 27, 2012 10:53 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

A tutaj fotoreportaż z dzisiejszego ranka, by zobrazować jak wygląda moja poranna toaleta przed lustrem :D tak jest codziennie!! :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

chyba mnie kochuńkają te moje sierściuszki :1luvu:
Obrazek

Goyka

Post » Wto mar 27, 2012 11:01 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

Jakie wygodne legowiska dla kotów :ryk: :1luvu:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto mar 27, 2012 11:07 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

hahaha dokładnie :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Goyka

Post » Wto mar 27, 2012 11:24 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

Chrupka to sobie miejsce znalazła na drzemki :ryk:

A Leoś w umywalce... jak mój Misiek :D chyba rude koty lubią spać w umywalkach
Obrazek

dzidzia

Post » Wto mar 27, 2012 19:05 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

Mój rudas też uwielbia spać w umywalce :lol: i towarzyszy mi przy każdej bytności w łazience, podkradając czasem drobne kosmetyki
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto mar 27, 2012 20:22 Re: Leoś i Chrupcia w jednym stali domku-w poniedz. ciachamy

Goyka pisze:Obrazek

Rozbrajające słodziaki :ok:

psotny kot

Od: Pt sty 13, 2012 20:22

[poprzednia][następna]