Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 22, 2012 22:30 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ksb pisze:Wiecie co? Jak tak czytam o Waszych rozrabiających kotach, to okazuje się, że moje są bliskie ideału :D
Wprawdzie jeden do pasji doprowadza mnie przychodzeniem z mokrym tyłkiem do wycierania (na co już się chyba skarżyłam), ale poza tym:
- są spokojne i rygorystycznie przestrzegające ustalonego cyklu dnia
- nie łażą po firankach
- nawet jak wskakują na półki lub stoły to nic nie zrzucają
- nie niszczą mebli
- przy komputrze siadają i czasami wgapiają się w ekran, ale żaden nie włazi na klawiaturę
i tak dalej.......

Czy już zazdrościcie? :mrgreen:

oj tam, oj tam... Morris też jest bardzo grzeczny
- jest spokojny (jak śpi) i też rygorystycznie przestrzega ustalonego cyklu dnia (całowieczorne szaleństwo średnio co drugi dzień do upadłego)
- też nie łazi po firankach (bo mu się nie chce)
- też nie wskakuje na półki (bo żadnych nie mamy) ani na stół (bo za wysoko i też mu się nie chce) i nic nie zrzuca (chyba, że szklanka znajdzie się na jego paraboli lotu z łóżka na szafkę nocną)
- też nie niszczy mebli (bo ma pazury obcięte tak krótko jak to możliwe)
- no dobra - z komputera korzysta, ale jakby nie patrzeć to świadczy o jego inteligencji i umiejętnościach (czyli również na "+" )
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw mar 22, 2012 22:32 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw mar 22, 2012 22:38 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:
oj tam, oj tam... Morris też jest bardzo grzeczny (...)

I to mi się podoba - moje przechwalanie sie podziałało :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Czw mar 22, 2012 22:39 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ksb pisze:
ewexoxo pisze:
oj tam, oj tam... Morris też jest bardzo grzeczny (...)

I to mi się podoba - moje przechwalanie sie podziałało :mrgreen:

no co? zdarza mu się :mrgreen:

za chwilę będzie drugi filmik, ale się ładuje na youtube z prędkością żółwia :|
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw mar 22, 2012 22:41 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:a to na potwierdzenie pkt.1: http://www.youtube.com/watch?v=7g6uVK8H ... e=youtu.be

Ale Morris ma fajny "obrys" buziaka - nawet jak śpi wygląda jak usmiechający się kot :D
* Semper eadem *

ksb

Post » Czw mar 22, 2012 22:55 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Faktycznie kupiłaś zabawkę, ale nie dla Morrisa :ryk:
* Semper eadem *

ksb

Post » Czw mar 22, 2012 22:56 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ksb pisze:Faktycznie kupiłaś zabawkę, ale nie dla Morrisa :ryk:

godzine tak siedział przed telewizorem i bawił się :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw mar 22, 2012 23:03 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Te wędki z kocimi zabawkami mają chyba dziwny wpływ na ludzi.
Czasami też łapię się na tym, że siedzę machając sobie wędką chociaż kocury już dawno sobie poszły :roll:
* Semper eadem *

ksb

Post » Czw mar 22, 2012 23:05 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Najważniejsze ,że zabawka jest wykorzystana ,a kto się nią bawi jest mało istotne,bawi się i już.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw mar 22, 2012 23:10 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

horacy 7 pisze:Najważniejsze ,że zabawka jest wykorzystana ,a kto się nią bawi jest mało istotne,bawi się i już.

oba kocury wybawione :wink: ten mniejszy padł - poszedł spać do kuchni. Nie wiem dlaczego, ale jakoś mu pasuje spanie w kuchni na siedzisku, a rano przychodzi do łóżka i rozciąga się między nami jak długi :-)
No to pewnie jutro będzie spokój wieczorem :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw mar 22, 2012 23:15 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze: Nie wiem dlaczego, ale jakoś mu pasuje spanie w kuchni na siedzisku (...)

Naprawdę nie wiesz???

Lodówki pilnuje :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Post » Czw mar 22, 2012 23:18 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:a to na potwierdzenie pkt.1: http://www.youtube.com/watch?v=7g6uVK8H ... e=youtu.be

:ryk: Kot padł :ryk:
po_prostu_kaska

Post » Czw mar 22, 2012 23:34 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Obejrzyjcie filmik - cytuje z innego wątku (viewtopic.php?f=8&t=140085&start=30)

KiCiMama pisze:Zresztą - pokażę Wam moje kochane koteczki :)
http://youtu.be/feUFwV8Rc-I

Tutaj z zabawką, którą im zrobiłam po pudełku z pizzy

Jutro kupuję pizzę i robię zabawkę dla moich kotów :D
* Semper eadem *

ksb

Post » Czw mar 22, 2012 23:41 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Super :ok:

Mój Paweł tu podpowiada czy czasem nie można wykorzystać kartonu po jogurtach dostępnego na sklepach :D Jutro jedziemy na zakupy, jak podpasuje to przytargam coś z hipermarketu :)
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]