Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
więc ją oddajLebara80 pisze:żaden zabójca,ale jak widac nie jestem w stanie poradzic sobie w obecnej sytuacji
no nic, nicLebara80 pisze:p.s a co to za różnica skąd jest kotka-nie jest kotką hodowlaną,a rozmnażana również nie będzie z racji sterylizacji
Lebara80 pisze:Sisay,dziękuję za odpowiedź
Owszem,sytuacja jest dla mnie nowa,wszystkiego się uczę...
Kotka nie śpi z nami w pokoju od co najmniej roku,czasem marudziła,ale to nie było aż do tego stopnia.Nie chodzi o to,że jestem taką czyściochą,że nie mogę spac z kotem w łóżku-sama jestem inż.zootechnikiem i całe życie pracowałam ze zwierzętami.Chodzi o to,że w domu panuje pewna hierarchia,i jak ona zacznie spac to i reszta zwierzaków będzie chciała.
Ona ma drapak,zabawki,drugiego kota i psa do towarzystwa...
No nic,poczekamy...Nie jesteśmy w stanie jej oddac,po prostu nie jesteśmy...Wiem,że przyjdzie moment,kiedy dziecko troszkę podrośnie i wtedy zniknie ten irracjonalny strach,że ona niechcący coś mu zrobi-tak jak pisałam reaguje bardzo żywo na jego zabawki czy to w wóżku czy łóżeczku,a nie sposób tego pilnowac w nocy po prostu.Chociaż z drugiej strony nie wiem czy nie bardziej od tego by ją nie interesowało przypadkiem spanie smaczne pod kołdrą..I też wiem,a przynajmniej w to wierze,że jak mały jeszcze troszkę podrośnie to mogą byc najlepszymi kompanami do zabawy-cornishe to naprawdę fajne koty.A ona dzieci uwielbia,mamy w rodzinie dziecko z którym się bawi bardzo ładnie,liże po twarzy,łasi się itp.Ale jest trochę różnica miesięczne dziecko,a np.roczne echh
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości