MonikaMroz pisze:Witamy wiosennie. Ja tylko się witam i zmykam bo ząb mi nie daje spokoju. Znów zaczyna boleć![]()
![]()
szkoda, że nie mieszkasz bliżej bo bym zastosowała piąchopiryne
chwila bólu i spokój na zawsze

hejka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Witamy wiosennie. Ja tylko się witam i zmykam bo ząb mi nie daje spokoju. Znów zaczyna boleć![]()
![]()
kalair pisze:Doberek Karolka i chłopaki..
vailet pisze:
Witajcie Karola i G&T wiosennie choć dziś niezbyt to widać u nas.Wklejam gif,który nie jest taki duży,dopiero jak daję na forumJak zniknie to trudno,ale kociak ma cudną doopkę
Co do komuny to uważam że z niektórymi sprawami było duuużo lepiej.Praca była nawet dla nieuków,lekarze byli i szłaś bez kolejek.Nie było tylu cudów niewidów i jedzenia mało,ale zdrowsze bez tych dodatków by się nie psuło.Powinien być taki system że trochę z komuny,trochę jak jest teraz i by było ok.
puszatek pisze:cześć Karolinko![]()
korzystam i siedzę na miałmoje liczne towarzystwo śpi więc niczego ode mnie nie chcą...
i tak sobie myślę, że jednak masz ciężkie życie bo nasz rząd nic nie robi w tym kierunku aby pomóc
nic ich nie obchodzą takie szaraczki jak my, nawet gdyby nas zdeptali nawet by nie zauważyli
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Doberek Karolka i chłopaki..
Czesia Kalafiorki
Że jak?!![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Doberek Karolka i chłopaki..
Czesia Kalafiorki
Że jak?!![]()
![]()
że tak
brokuło
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Doberek Karolka i chłopaki..
Czesia Kalafiorki
Że jak?!![]()
![]()
że tak
brokuło
Idź Ty kapusto..
Edytka1984 pisze:witamy serdecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Paula05 i 72 gości