Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 21, 2012 16:49 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

MonikaMroz pisze:Witamy wiosennie. Ja tylko się witam i zmykam bo ząb mi nie daje spokoju. Znów zaczyna boleć :cry: :cry: :cry:

szkoda, że nie mieszkasz bliżej bo bym zastosowała piąchopiryne
chwila bólu i spokój na zawsze :ryk: :wink:
hejka
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro mar 21, 2012 16:50 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:Doberek Karolka i chłopaki..

Czesia Kalafiorki :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Śro mar 21, 2012 16:51 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vailet pisze:Obrazek
Witajcie Karola i G&T wiosennie choć dziś niezbyt to widać u nas.Wklejam gif,który nie jest taki duży,dopiero jak daję na forum 8O Jak zniknie to trudno,ale kociak ma cudną doopkę :P Co do komuny to uważam że z niektórymi sprawami było duuużo lepiej.Praca była nawet dla nieuków,lekarze byli i szłaś bez kolejek.Nie było tylu cudów niewidów i jedzenia mało,ale zdrowsze bez tych dodatków by się nie psuło.Powinien być taki system że trochę z komuny,trochę jak jest teraz i by było ok.

ano było ale sie skończyło, teraz patrza tylko zeby sobie napchać a ty mozesz isc zdychac

Karolek(ona)

Post » Śro mar 21, 2012 16:51 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

puszatek pisze:cześć Karolinko :1luvu:
korzystam i siedzę na miał :lol: moje liczne towarzystwo śpi więc niczego ode mnie nie chcą...
i tak sobie myślę, że jednak masz ciężkie życie bo nasz rząd nic nie robi w tym kierunku aby pomóc
nic ich nie obchodzą takie szaraczki jak my, nawet gdyby nas zdeptali nawet by nie zauważyli

hejka
a co rząd obchodzą ludzie?
ważne żeby koryto pełne mieli

Karolek(ona)

Post » Śro mar 21, 2012 16:53 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:

Że jak?! 8O :twisted: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro mar 21, 2012 16:56 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:

że tak
:mrgreen: brokuło

Karolek(ona)

Post » Śro mar 21, 2012 16:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:
kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:

że tak

Idź Ty kapusto.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro mar 21, 2012 16:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:
kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:

że tak

Idź Ty kapusto.. :twisted:

karczoch sie znalazl

Karolek(ona)

Post » Śro mar 21, 2012 20:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw mar 22, 2012 7:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kocurzyca41 pisze:Obrazek

wzajemnie
ale mi sie głupoty dzis snily - az o 5 jak sie obudzilam to wstalam i stwierdizlam ze dalej nie spie, bo w nocy jak sie przbudzilam i zasnelam to mialam ciąg dalszy
jakis sylwester, poparzona moja szyja od fajerwerkow, z jakas panna sie tukłam, mega głupoty 8O

Karolek(ona)

Post » Czw mar 22, 2012 7:29 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Czw mar 22, 2012 7:42 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

witamy serdecznie

Obrazek
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw mar 22, 2012 8:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Dzień dobry Karolka :D
Miłego i cieplutkiego czwartku :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 22, 2012 8:56 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Ło matko 8O Karola, Ty to masz sny :strach:
Ja się co chwila przebudzałam i sprawdzałam która godzina i cieszyłam się ilością snu, jaka mi za każdym razem pozostawała :lol: Nie mniej kilkanaście takich przebudzeń w nocy doprowadziło w rezultacie końcowym do niewyspania :roll:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw mar 22, 2012 10:14 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Edytka1984 pisze:witamy serdecznie

Obrazek

a a a apsik :wink:
hejka

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]