I się odczep. o!
Grunt to sprawna kreatywna księgowość

Ciesze się z decyzji , bo Krecikowi tam dooobrze, widać to było z mordki na fotkach...no i serce Madarynki nie krwawi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewona1 pisze:Evelin1- prawie rachunek mi się zgadza: Bronia i Mandarynka to są mikrokotki, ważą razem trochę więcej niż 5 kg, ale niewiele, więc trzeba liczyć jako kot szt. jeden, Zyzio mieszka u sąsiada, ma wracać do domu o 22, więc wraca i jest do rana, czyli nie ma go praktyczne, czasem wpadnie w dzień, ale rzadko, więc 1/3 kota ( 22-6rano, 8 godz), i Krecik. Tak, że suma wynosi 2 1/3 kota, nadmiar niewielki. A Krecik jest nieadopcyny, i długo nie będzie, albo też nigdy, bo znowu się pogorszyło, trzeba przejść na miksowane.
I się odczep. o!
Poryczalam sie .Dzieki za Krecika -nie odsluze do smierci.T
0
Randa pisze:Wklejam wieści o Szarej sprzed dzisiejszej wizyty u weta:
,,Przesyłam zdjęcia diagnozy i paragonu. Badanie, kroplówka i leki - 91 zł plus badanie krwi 45zł. jutro znów kroplówka, żeby wypłukać bilirubinę z krwi, a dziś może jeszcze będą wyniki krwi. daj znać, czy chcecie robić badanie na fip, ale z tego, co twierdzi wetka, to wynik dodatni znaczy, że kot ma fip, a wynik ujemny to już różnie, bo wirusy mutują i nie zawsze test wszytstkie mutacje wykryje. I że lepiej pieniądze przeznaczyć na leczenie niż na test, bo jeśli kot po kilku dniach nie zareaguje na leki, to będzie wirus. Zółtaczka jest tylko objawem, nie chorobą samą w sobie, dlatego mamy podejrzenie fipa, ale może być też żółtaczka metaboliczna (np coś nie tak z metabolizmem wątroby). Badania krwi pewnie dalej by to pokazały, ale zobaczymy, co będzie w tych wynikach, które przyjdą.
ewona1 pisze:Evelin1- prawie rachunek mi się zgadza: Bronia i Mandarynka to są mikrokotki, ważą razem trochę więcej niż 5 kg, ale niewiele, więc trzeba liczyć jako kot szt. jeden, Zyzio mieszka u sąsiada, ma wracać do domu o 22, więc wraca i jest do rana, czyli nie ma go praktyczne, czasem wpadnie w dzień, ale rzadko, więc 1/3 kota ( 22-6rano, 8 godz), i Krecik. Tak, że suma wynosi 2 1/3 kota, z czego pół kota nie jest moje tylko TŻ. Czyli mam mniej niż 2 koty, a o ile, to ju wyższa matematyka, chyba to będzie 1 i 5/6 kota dokładnie. A Krecik jest nieadopcyny, i długo nie będzie, albo też nigdy, bo znowu się pogorszyło, trzeba przejść na miksowane.
I się odczep. o!
0
ametyst55 pisze:Patmol chyba trzeba poprawić kotostan![]()
- w Wólce 0 kotów
- w DT 12 kotów
- w DS 10 kotów
Super że Krecik ma DS
Patmol pisze:ametyst55 pisze:Patmol chyba trzeba poprawić kotostan![]()
- w Wólce 0 kotów
- w DT 12 kotów
- w DS 10 kotów
Super że Krecik ma DS
W Wólce nadal jest 5 kotów (one są tylko czasowo u Irenki) ale dwa dzisiaj jadą do DS -jak pojadą, zostanie podpisana umowa
wtedy zmienię ilość
W DT jest 7 kotów (dlaczego 12?) u Irenki nie ma DT -ona po prostu wzięła te koty na czas nieobecności p. Teresy
one nadal szukają DT lub DS
Irenka ma swoich 23 na DT
W DT jest jeszcze -7 kotów -
-w Warszawie -4 koty (Szara i Inka potrzebują pomocy w ogłoszeniach (Ince pomaga zjawka), Szara w karmie, Szara, Fred i Drapek -w ewen. leczeniu)
-w Białymstoku -1 kot
-w Poznaniu -2 koty
i 10 kotów jest w DS.
Randa pisze:Super wiadomość z Ineczką
A może ten pan wziąłby kolejnego kota na DT.
issey32 pisze:Randa pisze:Super wiadomość z Ineczką
A może ten pan wziąłby kolejnego kota na DT.
...albo dwa....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], moniczka102, Nikolayprofs i 80 gości