Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Amika6 pisze:pixie65 pisze:No to cennik trzeba będzie ustalić: ile za fotkę, ile za słowo
Ta fotka miała być za darmo.Zofia&Sasza pisze: Dla Ciebie akurat wszystko gratisPostaram się cyknąć go w weekend. Dzięki!
Weekend minął, a zdjęcia nie widać.
Pewnie domowy kot nie chciał się pokazać do zdjęcia, albo Zofia&Sasza nie w tym domu była .
Zdjęcie obiecałam Legnicy, gdyż w naiwności swojej sądziłam, że naprawdę interesuje ją Teo. Ponieważ jej wpisy skłaniają mnie do domniemania, że intencje jednak były inneobietnicę jestem niestety zmuszona odwołać. Chętnych zapraszam na bazarek.
Zofia&Sasza pisze:Kot bez nadziei i bez szans... A on tak strasznie kocha ludzi!
anna57 pisze:Zofia napisała, że kot jest u niej.
Zdjęcia kota są w internecie. Najnowsze. Zofia szuka mu domu.
Kot nie z forum, więc nie rozumiem, o co Wam chodzi
(...)
Szalony Kot pisze:Na FB pojawiły się foty Teo.
Ponieważ zostałam postraszona konsekwencjami prawnymi, a furiatów dla świętego spokoju omijam tak długo jak mogę, to je usunę - można je jednak obejrzeć tutaj, nawet jak ktoś nie ma FB: http://www.facebook.com/SzalonyKot/post ... 8197687268
Szalony Kot pisze:Znam prawo. Ciężko byłoby Ci udowodnić naruszenie Twoich praw majątkowych tą publikacją, bo ja nie czerpie z tego korzyści, a i Ty z tych fotografii raczej też nie zamierzasz, chociaż jak już za słowa każesz sobie płacić, to kto wie...
Jeśli jeszcze raz wparujesz na jakikolwiek wątek ze swoim domaganiem się informacji o kocie, to nie będę miała oporów, by wyciągnąć tę sytuację jako przykład elementarnej dwulicowości, fałszu i zakłamania.
Z ciekawości - jakie wynagrodzenie uważasz za należne tytułem udzielenia zgody na korzystanie z utworu?
Jek pisze:Ponieważ w zaiszaniu z zamykaniem/otwieraniem pewne kwestie mogły umknąć niektórym czytelnikom, pozwolę sobie wkleić link do "konkurencyjnego" wątku w którym padły stosowne propozycje i gdzie na próżno oczekiwać odpowiedzi.
viewtopic.php?f=1&t=139705&start=75
Mam nadzieję iż Legnica nie rzuciła słów na wiatr i swoją propozycję podtrzymuje nadal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 87 gości