Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 29, 2012 19:56 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Wiesz co Zofia&Sasza? R.... mi się chce jak czytam Twoje radosne uniki. Z kogo robisz kretynów - z siebie, czy z innych użytkowników?
Tak ma wyglądać ta 'klasa', o której raczyłaś mnie pouczać?
No to ją zaprezentuj i z klasą - a jakże - odpowiedz na zadawane Ci pytania. Chyba że uważasz, że Ty akurat jesteś ponad ten tłumek, który chcesz rozliczać ze wszystkiego i uważasz, że Ty rozliczać się z niczego nie musisz [również z informacji].

[...]
Ostatnio edytowano Czw mar 01, 2012 15:01 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: brzydki wyraz + personalne zarzuty
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw mar 01, 2012 14:59 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Bardzo proszę by prywatne sprawy załatwiać na pw i nie obrażać publicznie użytkowników.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw mar 01, 2012 16:50 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Zofia&Sasza pisze:
Amika6 pisze:
pixie65 pisze:No to cennik trzeba będzie ustalić: ile za fotkę, ile za słowo

Ta fotka miała być za darmo.
Zofia&Sasza pisze: Dla Ciebie akurat wszystko gratis :D Postaram się cyknąć go w weekend. Dzięki!

Weekend minął, a zdjęcia nie widać.
Pewnie domowy kot nie chciał się pokazać do zdjęcia, albo Zofia&Sasza nie w tym domu była .

Zdjęcie obiecałam Legnicy, gdyż w naiwności swojej sądziłam, że naprawdę interesuje ją Teo. Ponieważ jej wpisy skłaniają mnie do domniemania, że intencje jednak były inne ;) obietnicę jestem niestety zmuszona odwołać. Chętnych zapraszam na bazarek.

Zdjęcia i owszem,obiecałaś mi,gratis,miałaś wstawić w weekend.
W weekend nie pojawiły sie ani fotki,ani Ty.Czekałam do północy w niedzielę(sprawdź godzine i dzień napisania postu,w którym zaczynam wątpić w twoje intencje i wiarygodnosc).
W naiwnosci to może i sadziłaś,ale nie to co faktycznie ma miejsce,otóż w swojej naiwnosci sądziłaś ze Legnica sprawdza domy i to wszystko,a okazuje sie ze Legnica zostawia swoje namiary(mimo ze nie o "mojego"kota chodzi)z informacją ze Legnica słuzy pomocą gdyby była potrzebna.
Wiadomość o tym ze Teo nigdy tu nie przyjechał po prostu mnie zadziwiła i w pierwszym momencie chciałam sprawdzic czy dom nie kłamie,ze strachu ze mu Teo uciekł,odszedł itp.To dom z Legnicy,wolałabym wiedzieć na przyszłość co to za dom.

Zofia&Sasza czy to nagłe przerwanie kontynuowania tego watku ma zwiazek z tym iż w tamtym momencie uciekł ci jakis kot?Czy to Teo ci zginął?
Stąd ta cisza?
Legnica

Post » Czw mar 01, 2012 16:52 Re: Teodorek FIV+ Bez DT. Czeka w lecznicy na cud :(

Zofia&Sasza pisze:Kot bez nadziei i bez szans... A on tak strasznie kocha ludzi!

Nie rozumiem,jak można najpierw narobić takiego lamentu,a potem olać totalnie dom który chce kota adoptować,tymbardziej ze byłaś zdecydowana na wydanie go do nich.
Co sie stało z Teo?
Legnica

Post » Czw mar 01, 2012 16:56 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Co do moich intencji,proponuję Zofia&Sasza abyś dała sobie z tym spokój,to obszary nieosiagalne dla ciebie.
Podpowiem ci najprosciej jak umiem-moje intencje sa wprost proporcjonalnie odwrotne do twoich,skarbie...
Legnica

Post » Pt mar 02, 2012 8:57 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Legnica - nie licz na to, że Zofia&Sasza cokolwiek na temat Teo na tym wątku napisze. Autorka tego wątku postanowiła sobie zakpić ze wszystkich zainteresowanych tym co z Teo się dzieje :?

Taką nową tradycję mamy na miau - nie dość, że za informacje o tym co z kotem się dzieje trzeba zapłacić, to jeszcze można sobie robić kpiny z osób zainteresowanych losami kota. Pod czujnym okiem modów, którzy na takie zachowania oczy mają jakoś zamknięte .............. A nie, nie mają - przy informacji o konieczności wniesienia opłaty za informację o kocie, po jej skasowaniu czujnie odsyłają na bazarek :roll:

A jako podsumowanie tego co się tutaj zadziało:

anna57 pisze:Zofia napisała, że kot jest u niej.
Zdjęcia kota są w internecie. Najnowsze. Zofia szuka mu domu.

Kot nie z forum, więc nie rozumiem, o co Wam chodzi :roll:

(...)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt mar 02, 2012 9:09 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

jeśli kot nie jest z forum to po co mu zakładano na forum wątek? po co szukano mu domu tu na forum?
sytuację z opłatą za informację pozostawię bez komentarza ...

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt mar 02, 2012 13:54 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Na FB pojawiły się foty Teo.
Ponieważ zostałam postraszona konsekwencjami prawnymi, a furiatów dla świętego spokoju omijam tak długo jak mogę, to je usunę - można je jednak obejrzeć tutaj, nawet jak ktoś nie ma FB: http://www.facebook.com/SzalonyKot/post ... 8197687268
Ostatnio edytowano Pt mar 02, 2012 14:17 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 1 raz

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt mar 02, 2012 14:04 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Zofia&Sasza co aktualnie dzieje sie z Teo,gdzie przebywa?
Legnica

Post » Pt mar 02, 2012 14:19 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Szalony Kot pisze:Na FB pojawiły się foty Teo.
Ponieważ zostałam postraszona konsekwencjami prawnymi, a furiatów dla świętego spokoju omijam tak długo jak mogę, to je usunę - można je jednak obejrzeć tutaj, nawet jak ktoś nie ma FB: http://www.facebook.com/SzalonyKot/post ... 8197687268

Nieznajomość prawa nie tłumaczy jego łamania. Dziękuję za zastosowanie się do mojej prośby.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt mar 02, 2012 14:29 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Znam prawo. Ciężko byłoby Ci udowodnić naruszenie Twoich praw majątkowych tą publikacją, bo ja nie czerpie z tego korzyści, a i Ty z tych fotografii raczej też nie zamierzasz, chociaż jak już za słowa każesz sobie płacić, to kto wie...
Jeśli jeszcze raz wparujesz na jakikolwiek wątek ze swoim domaganiem się informacji o kocie, to nie będę miała oporów, by wyciągnąć tę sytuację jako przykład elementarnej dwulicowości, fałszu i zakłamania.

Z ciekawości - jakie wynagrodzenie uważasz za należne tytułem udzielenia zgody na korzystanie z utworu?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt mar 02, 2012 14:32 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Szalony Kot pisze:Znam prawo. Ciężko byłoby Ci udowodnić naruszenie Twoich praw majątkowych tą publikacją, bo ja nie czerpie z tego korzyści, a i Ty z tych fotografii raczej też nie zamierzasz, chociaż jak już za słowa każesz sobie płacić, to kto wie...
Jeśli jeszcze raz wparujesz na jakikolwiek wątek ze swoim domaganiem się informacji o kocie, to nie będę miała oporów, by wyciągnąć tę sytuację jako przykład elementarnej dwulicowości, fałszu i zakłamania.

Z ciekawości - jakie wynagrodzenie uważasz za należne tytułem udzielenia zgody na korzystanie z utworu?

Serdecznie zapraszam na bazarek :mrgreen: I zapewniam, że "wparuję" zawsze i wszędzie, gdzie będę uważała za stosowne. :twisted:

Zamykam na życzenie Autorki.
alix76
20.03.2012 otwieram na prośbę Autorki. Jeśli jednak watek przekształci się pyskówkę, to zostanie zamknięty na stałe a wobec osób łamiących regulamin wyciągnięte konsekwencje.
alix76
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto mar 20, 2012 20:41 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Ponieważ w zaiszaniu z zamykaniem/otwieraniem pewne kwestie mogły umknąć niektórym czytelnikom, pozwolę sobie wkleić link do "konkurencyjnego" wątku w którym padły stosowne propozycje i gdzie na próżno oczekiwać odpowiedzi.

viewtopic.php?f=1&t=139705&start=75

Mam nadzieję iż Legnica nie rzuciła słów na wiatr i swoją propozycję podtrzymuje nadal.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto mar 20, 2012 21:27 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Jek pisze:Ponieważ w zaiszaniu z zamykaniem/otwieraniem pewne kwestie mogły umknąć niektórym czytelnikom, pozwolę sobie wkleić link do "konkurencyjnego" wątku w którym padły stosowne propozycje i gdzie na próżno oczekiwać odpowiedzi.

viewtopic.php?f=1&t=139705&start=75

Mam nadzieję iż Legnica nie rzuciła słów na wiatr i swoją propozycję podtrzymuje nadal.

Skoro tak - to może Zofia&Sasza na tym wątku czyli wątku Teo napisze w końcu co się teraz dzieje z kotem :?: Bez konieczności uiszczania wpłat :?:

Gdyby Zofia&Sasza po reaktywacji wątku napisała co się teraz dzieje z kotem nie byłoby żadnego problemu i konieczności zakładania kolejnego wątku.

Niby proste i jasne, ale jak widać bardzo skomplikowane :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto mar 20, 2012 21:29 Re: Teodorek FIV+ CZYŻBY DOMEK NA HORYZONCIE?

Ja dodam tylko, że propozycję złożenia wizyty podtrzymuję i jestem gotowa jechać.
Czego się w końcu nie zrobi dla słodkiego kota, żeby tylko znalazł w końcu swój wymarzony, najlepszy na świecie domek :) :ok:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

[poprzednia][następna]