K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 19, 2012 14:07 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

mikela pisze:Kocimska ok, tylko Zafira biegunkuje. Na Cat-Roomie w dalszym ciągu strajk głodowy, tylko Okruch spałaszował swoją porcję- dałam mu Gourmeta, bo mokre z wieczora było w ogóle nietknięte, pożywiał się tylko suchym. Kuwety pełne. Franek sikał.
Dzikusy jedzą średnio (tylko czarna(?) kotka z klatki pierwszej wszystko zjadła), ale wydalają prawidłowo. Ta z trójki ma prześliczne umaszczenie, ale dzika jak sto diabłów. Z dwójki na dole wylazła z transportera i skarży się na okrutny los :wink:

Okrunio jest cuuuuuudny :1luvu:

A odstrzeliłaś sie na pierwsze mizianko z Okruchem ? Coś tam było o kiecce :) Okruszek to esteta wielki a do komplementów i lekkiego flitru skory więc wszystkie kobiety za nim przepadają :mrgreen:

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Pon mar 19, 2012 14:15 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

mikela pisze:Kocimska ok, tylko Zafira biegunkuje. Na Cat-Roomie w dalszym ciągu strajk głodowy, tylko Okruch spałaszował swoją porcję- dałam mu Gourmeta, bo mokre z wieczora było w ogóle nietknięte, pożywiał się tylko suchym. Kuwety pełne. Franek sikał.
Dzikusy jedzą średnio (tylko czarna(?) kotka z klatki pierwszej wszystko zjadła), ale wydalają prawidłowo. Ta z trójki ma prześliczne umaszczenie, ale dzika jak sto diabłów. Z dwójki na dole wylazła z transportera i skarży się na okrutny los :wink:

Poszalały te koty, czy co? Felix nie, kitekat nie, whiskas nie, gourmet nie. Bozita tez nie. Wywale na pole jak nic, niech myszy łapia. :evil:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon mar 19, 2012 14:25 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

A jak dziewuszka czarno-biała po sterylce? Pytam ogólnie bo nie wiem czy wylądowała na Kocimskiej czy w drugiej kociarni...
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Pon mar 19, 2012 14:41 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

annakreft pisze:A odstrzeliłaś sie na pierwsze mizianko z Okruchem ? Coś tam było o kiecce :) Okruszek to esteta wielki a do komplementów i lekkiego flitru skory więc wszystkie kobiety za nim przepadają :mrgreen:

Ależ oczywiście, zadbałam o wygląd na tyle, na ile natura mi pozwoliła :twisted: . Żeby takiego chłopa znaleźć w ludzkiej skórze, ach! :mrgreen:

miszelina pisze:Poszalały te koty, czy co? Felix nie, kitekat nie, whiskas nie, gourmet nie. Bozita tez nie. Wywale na pole jak nic, niech myszy łapia. :evil:

Dzisiaj na C-R dostały Felixa, a na kwarantannie Whiskasa w saszetkach, oprócz Zafiry- tej dałam Gourmeta, bo wcześniej miała w misce coś w kawałkach, toteż pomyślałam, że może jej nie posłużyło.

Jafusia pisze:A jak dziewuszka czarno-biała po sterylce? Pytam ogólnie bo nie wiem czy wylądowała na Kocimskiej czy w drugiej kociarni...

Coś czarnawego jest w pierwszej klatce, ale nie wiem, czy z białym, nie zdołałam jej spacyfikować. Jeśli to ona jednak, to je i wydala prawidłowo, tylko przerażona maksymalnie.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Pon mar 19, 2012 14:45 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

Jafusia pisze:A jak dziewuszka czarno-biała po sterylce? Pytam ogólnie bo nie wiem czy wylądowała na Kocimskiej czy w drugiej kociarni...

W kociarni do wczorajszego wieczora nie było dzikiej kotki biało-czarnej.
Jest mała czarna, szylkreta i bura.
Obrazek

miszelina

Post » Pon mar 19, 2012 15:14 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

miszelina pisze:

to możliwe że w szpitaliku jeśli sterylka była w piątek ? zajrzę do niej dzisiaj i dam znać

annakreft

Post » Pon mar 19, 2012 16:31 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

annakreft pisze:
miszelina pisze:

to możliwe że w szpitaliku jeśli sterylka była w piątek ? zajrzę do niej dzisiaj i dam znać

tak to możliwe, łapana była w piątek.
Będę wdzięczna za info. :)
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Pon mar 19, 2012 21:38 Re:

Kotka biało czarna w miarę ok. Siedzi w transporterku i stamtąd łypie groźnie oczyskami. Je i kuwetkuje.

annakreft

Post » Wto mar 20, 2012 14:19 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

miszelina pisze:

Poszalały te koty, czy co? Felix nie, kitekat nie, whiskas nie, gourmet nie. Bozita tez nie. Wywale na pole jak nic, niech myszy łapia. :evil:

to nie jest taki zły pomysł :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 20, 2012 14:32 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

Basia Cz. zgłosiła sie do Galerii.
Jeszcze nie wiem, na jaki termin, bo wpisala sie w grafiku, ktory wisi w kociarni.

NADAL POTRZEBNY KTOŚ NA DYZUR W KOCIARNI RANO W PONIEDZIALEK 26 MARCA I CZWARTEK 29 MARCA!!!!
Obrazek

miszelina

Post » Wto mar 20, 2012 14:49 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

PROGRESsteron w Centrum Sztuki Solvay:

25.03 niedziela
godz. 9 - 13
1. kocuria
2..
godz. 13- 17

to jeden grafik

Galeria Krakowska
31.03 sobota

godz. 15 - 18
1. mikela
2...
kot:
12 - 14 ...
14 - 16 ...
16 - 18 ...

01.04 niedziela

godz. 15 - 18
1...
2...

kot:
12 - 14 ...
14 - 16 ...
16 - 18 ...

drugi i ...
trzeci

Alma

31.03. sobota
godz. 11-14:30
1.
2.
3.
4.
godz. 14:30 - 18
1. kocuria
2. Dominka O.
3.
4.

01.04. niedziela
godz. 15-19
1. kocuria
2. yenika
3.
4.

wklejam tylko to gdzie są luki, najpilniejsza w najbliższą niedzielę!
trochę nam się komplikuje, bo ostatni weekend wislackikot ma szkołę a ja jestem w sobotę na szkoleniu fundacyjnym z Sieci Off więc kłopot z wożeniem kotów do GK. Mamy tu jakichś zmotoryzowanych, niezaangażowanych, którzy mogliby rozwozić kocie ogony? Wedle mojej wiedzy mahob przyjedzie z kotem i miszelina też czyli dwa najwcześniejsze odpadają i zostaje nr 2 i 3 w obydwa dni czyli gdzieś dopiero przed 14-stą będzie ktoś potrzebny

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 20, 2012 15:01 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

Tylko o których kotach mowa?
Z Kocimskiej nadaja sie tylko Okruszek i Bunia. Ja rano wziełabym Bunie, bo Okruszek musi jechać autem, jako ze przy jego głosiku z tramwaju by nas wysadzili najpózniej po dwóch przystankach. :mrgreen:
Poza tym proponowałabym na trzeciego kota w niedziele Filemona (Dyzia) od Paw.

Które koty w sobote? Myßlałam o Cezarze i Cleo, ale doszly mnie słuchy, ze Cleo rujkuje :evil: wiec odpada.
Obrazek

miszelina

Post » Wto mar 20, 2012 16:48 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

Kocuria pisze:
Tweety pisze:PROGRESsteron w Centrum Sztuki Solvay:

25.03 niedziela
godz. 9 - 13
1. kocuria
2..
godz. 13- 17
1.Gerta
2. yenika
pom pom.

Na stronie 25 z 16 marca znalazłam to. Aktualne?? Ja potwierdzam niedzielę.

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro mar 21, 2012 8:26 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

miszelina pisze:NADAL POTRZEBNY KTOŚ NA DYZUR W KOCIARNI RANO W PONIEDZIALEK 26 MARCA I CZWARTEK 29 MARCA!!!!
Obrazek

miszelina

Post » Śro mar 21, 2012 9:14 Re: K-ów, szpitalik już mocno eksploatowany

ratunku, pluskwa po sterylce zamieniła się w katkę, tylko z zębami :strach: po mieszkaniu latają ziemnaki... 8O

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

[poprzednia][następna]