Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 19, 2012 13:18 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Karolinko bardzo szkoda tej kotki życzę Ci aby znalazła dt ja mam kocurka ześrubowanego,który nie może wrócić na dwór,poznałam kocurka w Zakładach Fosforowych,który ma dziurę w nodze a jest cudowny,młody oswojony jak mało który i nie mam co z nimi zrobić.Tam jest b dużo oswojonych kotów,które żyją tam w strasznych warunkach.To druga stocznia.Zakaz karmienia kotów,lisy tragiczne wypadki typu porażenia prądem,utopienia,rozerwanie w maszynach produkcyjnych.Nasłuchałam się tam strasznych rzeczy.Nie ma nikogo do pomocy.Sama nic nie zrobię :( Mam kotkę u Kasprzyka też trzeba jej znalezć dt bo nie może tam dłużej przebywać no jedna wielka masakra!!!
Nie wiem co robić wiem że zostawiając te koty skazujemy je na śmierć nie da się z tym żyć a trzeba...
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Pon mar 19, 2012 13:52 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

o matko :(
Aga straszne to wszystko :(
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pon mar 19, 2012 15:42 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Tak to wszystko jest straszne!!! dziewczyny zawsze warto spróbować zrobić fotkę i założyć wątek czasem cuda się zdarzają, może i tym razem tak będzie....ja napiszę łzawe historie ale muszę mieć fotki, bo zawsze piszę po spojrzeniu w oczy kotom.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon mar 19, 2012 16:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

biamila pisze:Tak to wszystko jest straszne!!! dziewczyny zawsze warto spróbować zrobić fotkę i założyć wątek czasem cuda się zdarzają, może i tym razem tak będzie....ja napiszę łzawe historie ale muszę mieć fotki, bo zawsze piszę po spojrzeniu w oczy kotom.

Na pewno warto próbować moze akurat się uda .Ten kotek z dziurą w nodze jakieś zdjęcia kotów które pilnie potrzebują dt jak oswojone są duże szanse że się uda .

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon mar 19, 2012 18:44 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Będę tam w środę postaram się odnalezć chłopaka :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Pon mar 19, 2012 19:56 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Trzymam kciuki za foty!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon mar 19, 2012 21:25 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

aga marczak pisze:Będę tam w środę postaram się odnalezć chłopaka :ok:

:ok: dla kotka to duża szansa .......

lidka02

Post » Pon mar 19, 2012 21:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

ja mam do wydania srebrzysta tygryske wysterylizowana z tego co pamietam i wyliczam to ma teraz 8 meisiecy. podrzucona do mnei na dzialke. zamieszkala u sasiadow, niestety sasiedzi sie rozstaja, babka wrocila do siebei do rumi, a facet emigruje :(

kotka piekna srebrny tygrysek, zdrowa , zadbana,a jakby ktos szukal prosze o info

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Pon mar 19, 2012 22:24 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

MagdaGdynia pisze:ja mam do wydania srebrzysta tygryske wysterylizowana z tego co pamietam i wyliczam to ma teraz 8 meisiecy. podrzucona do mnei na dzialke. zamieszkala u sasiadow, niestety sasiedzi sie rozstaja, babka wrocila do siebei do rumi, a facet emigruje :(

kotka piekna srebrny tygrysek, zdrowa , zadbana,a jakby ktos szukal prosze o info

Musisz wstawić zdjęcie .

lidka02

Post » Pon mar 19, 2012 23:09 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

jak tylko zrobie. narazie pozyczylam transporter zeby wysterylizowali i narazie nei wrocil a jak wracam to jest ciemnoi :( w weekend ogarne temat

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Wto mar 20, 2012 0:34 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Ja szukam tymczasu dla 2 doroslych kotow, maja okolo roku, po kastracji i sterylizacji, 2 pingwinki, umarl pan a rodzina je wyrzucila. nie mam miejsca w domu, wolnego pomieszczenia, nie moge puscic ich luzem bo moi rezydenci sie buntuja juz teraz (sikanie, walki itp). Bardzo prosze o pomoc, one nigdy nie mieszkaly na wolnosci.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Wto mar 20, 2012 7:49 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z364092014

Witam,
8 - go marca w godzinach wieczornych zaginął mi kot w okolicach Oksywia (Dickmana)
Czarny, białe łapki, biały krawacik, mordka (wąsy, jeden pultynek biały, jeden czarny).
Jest bardzo przyjacielski i przytulaśny. Porozwieszałam ogłoszenia, jednak do tej pory cisza. Chodzę codziennie po osiedlu, bez odzewu. Jest wykastrowany, ma około 4 lat.
506 445 132
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto mar 20, 2012 13:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Marlon pisze:Ja szukam tymczasu dla 2 doroslych kotow, maja okolo roku, po kastracji i sterylizacji, 2 pingwinki, umarl pan a rodzina je wyrzucila. nie mam miejsca w domu, wolnego pomieszczenia, nie moge puscic ich luzem bo moi rezydenci sie buntuja juz teraz (sikanie, walki itp). Bardzo prosze o pomoc, one nigdy nie mieszkaly na wolnosci.

Tak ludzie są bezduszni ktoś umiera zwierzę na ulice nie moge tego pojąć .Zwierze zna tylko dom w takiej sytuacji nawet schronisko to dla niego szok , byś musiała wstawić zdjęcia może ktoś sie odezwie kotki młode nauczą sie ...

lidka02

Post » Wto mar 20, 2012 20:09 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Uwaga, dzwoniła do mnie pani z Białegostoku (nr 85/651..98), bo znalazła stare ogłoszenie Antosia. Mówię, ze nieaktualne, zażartowałam, czy już w Białymstoku kotków nie ma, a ona, że są, ale wszystkie kastrowane, a ona chce "normalnego" kocura. Powiedziałam, że w fundacjach kastracja/sterylizacja to standard, zmartwiła się. Tak informuję, gdyby jednak próbowała dalej.

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Wto mar 20, 2012 20:11 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

echtom pisze:Uwaga, dzwoniła do mnie pani z Białegostoku (nr 85/651..98), bo znalazła stare ogłoszenie Antosia. Mówię, ze nieaktualne, zażartowałam, czy już w Białymstoku kotków nie ma, a ona, że są, ale wszystkie kastrowane, a ona chce "normalnego" kocura. Powiedziałam, że w fundacjach kastracja/sterylizacja to standard, zmartwiła się. Tak informuję, gdyby jednak próbowała dalej.

Przeklejam na wątek Kotkowa, na wszelki wypadek.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]