agreka pisze:Hmm. To może napisz jakie dni są bez stałej ,,obstawy"
Dni p. Wiesi są w tej chwili bez stałej obstawy - czyli wtorki, czwartki i soboty.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agreka pisze:Hmm. To może napisz jakie dni są bez stałej ,,obstawy"
Annathea pisze:Właśnie znalazłam wątek i chciałabym pomóc, w końcu mieszkam w okolicy.
Niestety, do końca marca nie jestem w stanie pomóc osobiście i karmić, wracam do domu w głupich porach, a weekendy spędzam poza stolicą.
Ale jeśli można finansowo/rzeczowo, to ja bardzo chętnie!
meggi 2 pisze:Annathea pisze:Właśnie znalazłam wątek i chciałabym pomóc, w końcu mieszkam w okolicy.
Niestety, do końca marca nie jestem w stanie pomóc osobiście i karmić, wracam do domu w głupich porach, a weekendy spędzam poza stolicą.
Ale jeśli można finansowo/rzeczowo, to ja bardzo chętnie!
witamywysłałam pw.
Kwiaciarka Bożena pisze:Byłam dzisiaj u wszystkich nakarmione stawiły sie licznie staram sie teraz kiedy pwiesława choruje bywac tam codziennie
pojawił sie nawet po kilkutygodniowej nieobecnosci slepaczek wygłodzony zmizerniały i kuleje na łape
Albo po walkach albo ktos go uszkodził słabo wygladał
Mziel jest prośba o jutrzejszy dzień bo muszę jechać po towar na niedziele i nie wiem kiedy wróce
Może ktoś mnie jutro zastapi???? a jeżeli nikt nie da rady to oczywiscie tam wpadne
Proszę o info żebym wiedziała co robic
Kwiaciarka Bożena pisze:Spoko spoko Slepaczek jest pod stała obserwacja mielismy z p Wiesia obawy ale chyba sie wyliże
Byłam w niedziele w sobote była p Wiesia wszystko pod kontrolą we wtorek będe ale proszę nie zaprzestawac akcji do świat bo jest ciezko z casem no ita rechabilitacja pozdrawiam i dzieki za wsparcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Szymkowa i 669 gości