Wstajemy....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:To prawda to chyba to bezstresowe wychowywanie.
Karolek(ona) pisze:alab108 pisze:To prawda to chyba to bezstresowe wychowywanie.
ja to mówie, że ci wszyscy terrorysci, pedofile i gwałciciele byli bezstresowo wychowywani. Nikt im nie tlumaczyl co wolno, a co nie.
taizu pisze:Karolek(ona) pisze:alab108 pisze:To prawda to chyba to bezstresowe wychowywanie.
ja to mówie, że ci wszyscy terrorysci, pedofile i gwałciciele byli bezstresowo wychowywani. Nikt im nie tlumaczyl co wolno, a co nie.
To akurat nieprawda![]()
Statystycznie przestępcami częściej stają się osoby, które w dzieciństwie wychowywano surowo i z częstym (nie zawsze "sprawiedliwym") użyciem pasa. Język przemocy jest jedynym, jaki znają i jak tylko podrosną na tyle, żeby nie dać się pobić - zaczynają bić (gwałcić, okradać, oszukiwać) innych.
Karolek(ona) pisze:taizu pisze:Karolek(ona) pisze:alab108 pisze:To prawda to chyba to bezstresowe wychowywanie.
To akurat nieprawda![]()
Statystycznie przestępcami częściej stają się osoby, które w dzieciństwie wychowywano surowo i z częstym (nie zawsze "sprawiedliwym") użyciem pasa. Język przemocy jest jedynym, jaki znają i jak tylko podrosną na tyle, żeby nie dać się pobić - zaczynają bić (gwałcić, okradać, oszukiwać) innych.
Statystycznie
ale tak naprawde to nie wiadomo co im we łbach siedzi
równie dobrze dzieciak z dobrego domu gdzie nie widzial pasam moze dostac na łeb, nie ma reguły
majencja pisze:Alutka zezarła mi .....cytrynę
majencja pisze:Alutka zezarła mi .....cytrynę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości