Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 18, 2012 15:07 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Nie wiem, jak można było dopuścić do takiego wychudzenia 8) :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie mar 18, 2012 17:31 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:dzisiaj jest szczególnie cudowny - cały dzień śpi albo się wyleguje na parapecie :wink:

W nocy da wam popalić :D
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Nie mar 18, 2012 17:33 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

MalgWroclaw pisze:Nie wiem, jak można było dopuścić do takiego wychudzenia 8) :wink:

biję się w pierś - moja wina, moja wina.... :wink:

marta-po pisze:
ewexoxo pisze:dzisiaj jest szczególnie cudowny - cały dzień śpi albo się wyleguje na parapecie :wink:

W nocy da wam popalić :D

wieczorem zastosujemy profilaktykę - ugonimy go aż padnie :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie mar 18, 2012 19:17 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

... albo raczej Wy padniecie 8)
coś o tym wiem, jak wiele lat temu odchudzałam Franię i biegałyśmy razem 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie mar 18, 2012 20:28 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

dzisiaj jakoś Morris bardziej ma dzień na spanie, bo trochę poszalał i spanko :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie mar 18, 2012 21:09 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Dobrej nocy . :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon mar 19, 2012 19:37 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Cóż tam dzisiaj u Was słychać?

horacy 7

Post » Pon mar 19, 2012 20:32 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

włąśnie czytałąm o Rudym z wątku Szczytniaków i tak mi się smutno zrobiło :cry: patrzę na Morrisa spokojnie śpiącego obok mnie i to pociesza, że przynajmniej jemu udało się nam pomóc
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon mar 19, 2012 20:42 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Te uratowane cieszą niestety we mnie zawsze jest niedosyt i żal mi ściska serce ,że część ogromna pomocy nie doczeka.

horacy 7

Post » Pon mar 19, 2012 21:25 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

smutno się robi, a wątek miał być juz pozytywny :|
żeby zmienić podrzucam film o kocie Simona - nasz Morris zachowuje się identycznie http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTI ... re=related
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon mar 19, 2012 23:20 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Niezły - jak każdy z Simonem :D

Ale ja i tak wolę te prawdziwe koty, np. Morrisa.
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Wto mar 20, 2012 8:32 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Już przestajemy pisać o smutnych rzeczach,najważniejsza dobra nowina to mamy dt dla Brylanta u koleżanki Marty_po tylko musimy mieć na utrzymanie kota bo dziewczyna ma sporo swoich zwierząt.Mam nadzieję ,że damy radę tylko aby był zdrowy,wykastruje go jeszcze u siebie.Mieszkałby w pokoju nie piwnicy i byłby dopieszczony chłopiec w końcu.Marto jesz ze raz wielkie dzięki. :P
Białe nadal szaleją zwariować z nimi można tak rozrabiają nic się w tym domu nie dzieje bez ich udziału,jedzenie,ścielenie łóżek,odkurzanie we wszystkim pomagają gorliwie.Lord był dzisiaj na mnie wściekły bo oglądałam mu kołtuny koło pupci owarczał mnie solidnie i próbował pogryźć ,nie podobało mu sie majstrowanie przy miejscach intymnych.

horacy 7

Post » Wto mar 20, 2012 13:05 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

bardzo się cieszę i składam ukłony w kierunku Marty :1luvu: tak bardzo mi szkoda Brylancika, bo kocisko ładne i kochane, a musi sam siedzieć w piwnicy :(
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto mar 20, 2012 21:53 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Morris dzisiaj daje popalić :evil: mam wrażenie, że gdyby jego zachowanie zapisywać na jakimś mądrym wykresie to wyglądałoby to jak wynik badania EKG :roll:
zatem dzisiaj mamy takie apogeum stanu mocno przedzawałowego :evil: przyszłam z pracy zmęczona, marząc o małej drzemce, no i w zasadzie mogłam sobie o niej pomarzyć...
Morris tradycyjnie po zjedzeniu kolacji dostał kociego kręćka do gonitw i zabawy. Nie zwracając uwagi na skaczącego, rzucającego się po łóżku i ścigającego wyimaginowane myszki kota polożyłam się na kanapie, pod kocykiem. Pewnie znacie takie błogie uczucie, kiedy przyjemnie odpływa się zasypiając po męczącym dniu :wink: I właśnie w tym momencie, w tej minucie z objęć Morfeusza wyrwał mnie brzdęk przewróconej szklanki :evil: Jedyne co pomyślałam, to że nie wstanę, bo szklanka cała, choć woda się leje z szafki na podłogę :evil: ale nie wstanę, mam w nosie, jestem zmęczona!
I wtedy nastąpiło drugie hopsnięcie, drugi złośliwy koci atak na niewinną szklankę, która z szafki poleciała na podłogę roztrzaskując się na kawałki :evil: Zatem już miałam mokrą szafkę, mokrą podłogę, mokrą skóre owczą która pod tym wszystkim leżała, dodatkowo nabitą odpryskami z rozbitej szklanki.
Wstałam, posprzątałam, kotu pogroziłam że trafi do rosołu, i co z tego? I nic. Bo Morris właśnie wyciąga pendrive z dvd i za chwilę będzie nim ciskał pod szafkę, a ja będe starałą się umęczyć tego kociego drania żeby dał w nocy spać. A jutro pewnie będzie miły i grzeczny jak aniołek, że nie będzie jak się na niego złościć i rozpamiętywać dzisiejszego dnia...
Nie miała baba problemu, wzięła sobie kota :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto mar 20, 2012 21:55 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Bo to kara jest za to, że wzięłaś tylko jednego kota :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

[poprzednia][następna]