Jeśli chodzi o wiek, to czas szybko leci i miesiące naprawdę nie robią różnicy

A poza tym brat powinien być przecież starszy od siostrzyczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:Puk, puk... To moze ja niesmialo zapytam o tego kotka?
Wlasnie szukam nowego, zaszczepionego. Co prawda myslalam o ciut mlodszym... ale
Mam psa. I 7-miesieczna kotke. I w ubieglym tygodniu pozegnalam 8-miesiecznego kotka![]()
Dlatego nowy kotek musi byc po szczepieniach. Ten jest, jak doczytalam
Zaraz przeczytam caly ten watek tu... a tymczasem, zglaszam sie
Justa&Zwierzaki pisze:Nowa_Sztno pisze:Puk, puk... To moze ja niesmialo zapytam o tego kotka?
Wlasnie szukam nowego, zaszczepionego. Co prawda myslalam o ciut mlodszym... ale
Mam psa. I 7-miesieczna kotke. I w ubieglym tygodniu pozegnalam 8-miesiecznego kotka![]()
Dlatego nowy kotek musi byc po szczepieniach. Ten jest, jak doczytalam
Zaraz przeczytam caly ten watek tu... a tymczasem, zglaszam sie
Witaj na wątku Teodorka
Tak mi przykro z powodu odejścia twojego kiciusia [*] A jesli moge zapytac na co odszedł
A Teoś to żywe srebro , dosłownie wszędzie go pełno jest pełen energii i chętnie by sie pobawił z się z młoda kicią![]()
Tak Teo jest zaszczepiony , tylko w tym problem ze nie ja nie mam jego książeczki bo były DS mi jej nie wysłał![]()
A czym karmisz swojego kociaka bo Teo uwielbia Sanabel , surowe i gotowane mięsko a tez chętnie zjada puszki , żwirek preferuje tylko bentonit bo mimo iz w większości kuwet mam drewniany to on czeka az dzwi otworze do łazienki i tam sie załatwia , może masz jakieś pytania ? A i uwielbia sie bawić koralikami z rolet , a masz jakos okna zabezpieczone , wiesz to żywe srebro
A skąd jesteś ?
Nowa_Sztno pisze:Wizyta przedadopcyjna - jak najbardziejNie mam nic przeciwko.
A ile razy byl kotek szczepiony? I czy od ostatniego szczepienia minelo min. 2 tyg? Pewnie tak, skoro wrocil z domu, gdzie zostala jego ksiazeczka.
Jesli trzeba go doszczepic, to jak najbardziej trzeba to zrobic, zreszta zalezy, na co byl szczepiony.
W kazdym razie, jesli byl szczepiony min. 2 razy i uplynelo juz troche czasu od szczepienia, to mysle, ze nie bedzie zadnych przeciwwskazan zdrowotnych.
A czy mozesz chociaz od swojego weterynarza wziac jakies "zaswiadczenie" tego, na co byl szczepiony? I kiedy? Zeby moja weterynarz mogla taka informacje wprowadzic do systemu i odpowiednio prowadzic kotka dalej
Tylko jak my transport zorganizujemy? Przyjedziesz razem z kotkiem na wizyte p/adopcyjna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 47 gości