kamari pisze:vip0 pisze:kamari pisze:Jaki on pięknypokazałam fotki mężulkowi. Mówi, że bierzemy
...
![]()
![]()
No co...mamy tylko jednego rudego![]()
Mężulo zachwycił się grubym ogonem Punia. Mężczyźni
Może i ja swojemu pokażę

ale po 16 tej
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:vip0 pisze:kamari pisze:Jaki on pięknypokazałam fotki mężulkowi. Mówi, że bierzemy
...
![]()
![]()
No co...mamy tylko jednego rudego![]()
Mężulo zachwycił się grubym ogonem Punia. Mężczyźni
kamari pisze:To po 16-stej już wolno? Do tej pory było prawnie po 22-giej
kamari pisze:Wystarczy wiosna, nie trzeba czekać do wakacjiAle może to i dobrze? Zamiast topić zaczną podrzucać.
kamari pisze:Myślałam, że po Amelce już nic mnie nie ruszy, ale ostatnio, coraz więcej pisze się o katowaniu zwierząt. To dobrze, bo ludzi trzeba uświadamiać, ale jestem chora od czytania tych artykułów. Ostatnia "sensacja" to maltretowany pitbull. I oczywiście większość ludzi wymądrza się na temat groźnych ras. A przecież pies jest taki, jakim wychowa go właściciel. Koty też nie są agresywne, a "co najwyżej" chore lub zaniedbane.
kamari pisze:Kilka lat temu zaatakował mnie pies. Według mnie bez powodu. To było w bloku. Ochroniły mnie jeansy, skończyło się tylko na wielkim siniaku.
Potem dowiedziałam się, że jego właścicielami była para pijaczków. Pies zaniedbany, nie karmiony, nauczony agresji przez ludzi, spał głównie na wycieraczce. On po prostu bronił swojego terytorium.
Długo to trwało, ale pies został odebrany "właścicielom". Teraz mieszka z dziećmi i jest najłagodniejszym i najbardziej miziatym psem na świecie. Bo ma po prostu normalny dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości