Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 17, 2012 6:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Przed chwilą Pusiek wrócił ze spacerku i na przywitanie walnął mnie łbem w nos :evil: :evil: :evil: .
Krew nie leci, ale czuję, oj czuję :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob mar 17, 2012 7:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
mamaGiny pisze:to ja sie przyznam - otwieram dziś sezon grillowy ;-)
edit : tylko ze zwykła kiełbaską ale zawsze !

Uuuch, już mi zapachniało! :D
Chciałam oświadczyć, że mamaGiny jest niereformowalna! :evil:
Dziękuję, Małgoś.

:roll:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob mar 17, 2012 7:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Przed chwilą Pusiek wrócił ze spacerku i na przywitanie walnął mnie łbem w nos :evil: :evil: :evil: .

bo to miało być : sie ma Stara,jakieś żarcie jest ? głodny wróciłem :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob mar 17, 2012 7:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

mamaGiny pisze:
vip0 pisze:Przed chwilą Pusiek wrócił ze spacerku i na przywitanie walnął mnie łbem w nos :evil: :evil: :evil: .

bo to miało być : sie ma Stara,jakieś żarcie jest ? głodny wróciłem :ryk:

A to, że wrąbał godzine wcześniej swoje żarełko i połowę Zosi, to nic? :evil:
Małgoś, on ma zrzucic po zimie, a nie przybrać :evil: .
Będzie się odchudzał. :ok:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob mar 17, 2012 7:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

świeże powietrze wzmaga apetyt :ryk:
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob mar 17, 2012 7:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Kitłaś się tak ze mną wita. Cały czas mu tłumaczę, żeby nie walił po oczach, bo znowu będzie, że mnie mąż bije :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob mar 17, 2012 7:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:Kitłaś się tak ze mną wita. Cały czas mu tłumaczę, żeby nie walił po oczach, bo znowu będzie, że mnie mąż bije :roll:

No, Punio tez potrafi oko podbić :roll: .
Żadnego wyczucia, jak słowo daję :evil: .
Może duże koty tak mają?
Chociaż nie, Zosia potrafi mi wpakować bezceremonialnie wąsy do oka, albo nos do ust :? ...
Już nie wspomnę o tym, że najfajniej się barankuje, jak Duża coś pije, bo można przy okazji wylać i jest zabawa :evil: .

vip

Post » Sob mar 17, 2012 7:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

U mnie na szczęście tylko Kitłaniu tak robi, inaczej chodziłabym cała obita :mrgreen:
Reszta wdzięcznie podbija od dołu kubek z piciem :twisted:
Teraz najgorszy jest Pan Florian, wiecznie mnie obcałowuje. A ja mam alergię na koty i zaraz mnie cały pysk swędzi i parchów dostaję :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob mar 17, 2012 8:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:U mnie na szczęście tylko Kitłaniu tak robi, inaczej chodziłabym cała obita :mrgreen:
Reszta wdzięcznie podbija od dołu kubek z piciem :twisted:
Teraz najgorszy jest Pan Florian, wiecznie mnie obcałowuje. A ja mam alergię na koty i zaraz mnie cały pysk swędzi i parchów dostaję :mrgreen:

No a jak Feluś, Mario?
Bez jajeczek?
Ogarnie się pewnie szybciutko, maluszek kochany :1luvu: .
Ja Cię bardzo przepraszam, że tak " felusiuję " , ale mi zapadł cholernik w serce :1luvu: .
Przez te oczyska chyba :D .

vip

Post » Sob mar 17, 2012 8:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Jose Feliciano (zwany również Felkiem) już bez jajeczek i szybciutko się wybudził. Poza tym, że ma przepiękne oczy, potrafi również cudownie gadać :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob mar 17, 2012 8:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

dobry :)

vip0 pisze:( a wogóle, jakby ktos tutaj na forum napisał, że widział na własne prywatne oczy galopującego Punia, to nie wierzcie :ryk: :ryk: :ryk: ).

taaa.... nie galopujący tylko biegający :) ale za to z jaką gracją biegał....
widok niesamowity.... duży Punio i maleńka Zosia razem bawiące się :1luvu:

a u nas małoletnia kaszle krtaniowo :evil:
fajnie...dawno chora nie była :evil:

idę śniadanko sklecic.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob mar 17, 2012 8:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:Jose Feliciano (zwany również Felkiem) już bez jajeczek i szybciutko się wybudził. Poza tym, że ma przepiękne oczy, potrafi również cudownie gadać :D

No tak, nawet już na żadnego Felusiowego potomka szans nie mam :( ...
Moja córka starsza powiedziała mi wczoraj; " Wiesz co mama? Biedna ta nasza Michasia. Nawet nie wie, jak facet smakuje..i już sie nie dowie, ile straciła..."
Normalnie wytrzeszcz moich oczy bezcenny 8O .
A ja przeżywam tą sterylkę Michasi, jakby to co najmniej moja była :ryk: .

vip

Post » Sob mar 17, 2012 8:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:dobry :)

vip0 pisze:( a wogóle, jakby ktos tutaj na forum napisał, że widział na własne prywatne oczy galopującego Punia, to nie wierzcie :ryk: :ryk: :ryk: ).

taaa.... nie galopujący tylko biegający :) ale za to z jaką gracją biegał....
widok niesamowity.... duży Punio i maleńka Zosia razem bawiące się :1luvu:

a u nas małoletnia kaszle krtaniowo :evil:
fajnie...dawno chora nie była :evil:

idę śniadanko sklecic.....

A mówiłam, uprzedzałam, nie wierzyć! :ryk: :ryk: :ryk:
Ale fakt, sama byłam zaskoczona 8O .
I nawet się za bardzo nie spocił 8O .

vip

Post » Sob mar 17, 2012 8:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

no nie spocił się bo biegał z gracją... wiedział, że jak pobiegnie szybciej to się zgrzeje.... a po co mu to ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob mar 17, 2012 8:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No dobra, pogadaliśmy, pośmialiśmy się, miło było...a teraz proza życia czeka, czyli większe sobotnie sprzatanie :( .
Na którego szybkie skończenie nie mam najmniejszych szans, bo oprócz Plamka wszyscy w domu już.
Największy przeszkadzaj ( Punio ) też :( ...
Ale trzeba, przynajmniej spróbować :ok: .
Do miłego, Cioteczki :D .

Asia, słowa " Pusiek " i " gracja " to największy oxymoron, jaki widziałam w życiu :ryk: !

vip

[poprzednia][następna]