Krew nie leci, ale czuję, oj czuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:mamaGiny pisze:to ja sie przyznam - otwieram dziś sezon grillowy
edit : tylko ze zwykła kiełbaską ale zawsze !
Uuuch, już mi zapachniało!![]()
Chciałam oświadczyć, że mamaGiny jest niereformowalna!![]()
Dziękuję, Małgoś.
vip0 pisze:Przed chwilą Pusiek wrócił ze spacerku i na przywitanie walnął mnie łbem w nos![]()
![]()
.
Krew nie leci, ale czuję, oj czuję.
mamaGiny pisze:vip0 pisze:Przed chwilą Pusiek wrócił ze spacerku i na przywitanie walnął mnie łbem w nos![]()
![]()
.
Krew nie leci, ale czuję, oj czuję.
bo to miało być : sie ma Stara,jakieś żarcie jest ? głodny wróciłem
kamari pisze:Kitłaś się tak ze mną wita. Cały czas mu tłumaczę, żeby nie walił po oczach, bo znowu będzie, że mnie mąż bije
kamari pisze:U mnie na szczęście tylko Kitłaniu tak robi, inaczej chodziłabym cała obita![]()
Reszta wdzięcznie podbija od dołu kubek z piciem![]()
Teraz najgorszy jest Pan Florian, wiecznie mnie obcałowuje. A ja mam alergię na koty i zaraz mnie cały pysk swędzi i parchów dostaję
vip0 pisze:( a wogóle, jakby ktos tutaj na forum napisał, że widział na własne prywatne oczy galopującego Punia, to nie wierzcie![]()
![]()
).
kamari pisze:Jose Feliciano (zwany również Felkiem) już bez jajeczek i szybciutko się wybudził. Poza tym, że ma przepiękne oczy, potrafi również cudownie gadać
johaśka pisze:dobryvip0 pisze:( a wogóle, jakby ktos tutaj na forum napisał, że widział na własne prywatne oczy galopującego Punia, to nie wierzcie![]()
![]()
).
taaa.... nie galopujący tylko biegającyale za to z jaką gracją biegał....
widok niesamowity.... duży Punio i maleńka Zosia razem bawiące się![]()
a u nas małoletnia kaszle krtaniowo![]()
fajnie...dawno chora nie była![]()
idę śniadanko sklecic.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości