Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:kamari pisze:Na pewno przyjedzie ze mną Bożenka.
O proszę, i Bożenka będzie.
wojtek_z pisze::roll:![]()
Czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie:
Czy osoba o nicku najszczesliwsza, która ostatnio nagle pojawiła się na forum, to jest ta sama osoba o nicku najszczesliwsza, która ku radości wszystkich oznajmiła niegdyś entuzjastycznie, że raz na zawsze znika z forum i że będzie tylko na pchlim targu, czy też może jest to przypadkowa zbieżność nicków, czyli - jest to całkiem inna osoba?
BOZENAZWISNIEWA pisze:wojtek_z pisze::roll:![]()
Czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie:
Czy osoba o nicku najszczesliwsza, która ostatnio nagle pojawiła się na forum, to jest ta sama osoba o nicku najszczesliwsza, która ku radości wszystkich oznajmiła niegdyś entuzjastycznie, że raz na zawsze znika z forum i że będzie tylko na pchlim targu, czy też może jest to przypadkowa zbieżność nicków, czyli - jest to całkiem inna osoba?
tak..to jest osoba która "jak nie może wejść drzwiami, włazi oknem",niestety![]()
przypominam "najpobudliwszej',że mój nick to nie BZW....
najszczesliwsza pisze:BZW nie kombinuj tyle, bo się zmęczysz!
Rozróby nie będzie.
BOZENAZWISNIEWA pisze:tak..to jest osoba która "jak nie może wejść drzwiami, włazi oknem",niestety![]()
najszczesliwsza pisze:Grzecznie i cierpliwie odpowiem.
Niestety nie posiadam kota/nigdy nie posiadałam kota o wdzięcznym a jakże imieniu Hello Kitty, więc nie bardzo rozumiem pytanie kierowane do mnie.
Bazyliszkowa pisze:A ta impreza to gdzie konkretnie?
Coś mi chyba umknęło
emkamara pisze:Zanurzyłam się była w robocie całkowicie, ale wpadam rzecz zaczętą dokończyć -
Kamari wróciła, Józka dorzuciła - dziura pełna i gotowa do zakopania, Marysieńka zakopuj!![]()
A dobrze uklep łopatą, żeby która franca nie wylazła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuza i 79 gości