Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 15, 2012 17:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Marysiu, wiem, że bedzie problem...ale ja go znajdę i już :evil: .
Jeżeli tylko jest gdzieś tutaj, w pobliżu- to znajdę...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 15, 2012 17:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

eh no własnie..... miałam pisać że ja też jeżdżę i wypatruje Doriana jak glupia...
oczy mnie aż szczypią od tego wpatrywania się po ogródkach.....
dzisiaj nawet miałam wrażenie że mi coś mignęło ale myślę sobie, ze niemożliwe...zrobiłam kółko, patrzę a to inny koteczek... :roll: zaczynam mieć zwidy..... i w każdym kocie widzę to bialo-rude cudo....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw mar 15, 2012 17:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dobrze, że wypatrujesz...dzięki, Asia :D .
Anię też juz poprosiłam, żeby zerkała na swoich działkach...
Byle się tylko znalazł, to jakos to będzie :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw mar 15, 2012 17:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

no własnie: byle się znalazl....
choć mnie się wydaje, że moze ktoś go buchnął bo ładny i przylepny....
jak ktoś mu dal jedzonko i skusil czymś dobrym to polazł za jedzonkiem.....

eh... ide się podenerwować na zebranie :evil:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw mar 15, 2012 18:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kalair pisze:Powodzenia w szukaniu Dorianka!! :ok: :ok: :ok:

Dzięki, Bożenka, przyda się :ok: .
Łebek Iris na miejscu? :ryk:

Chyba tak, aż popatrzyłam! :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 15, 2012 18:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Mnie też już właściwie przeszło...ale rano mialam ochotę popełnić kociobójstwo :evil:

vip

Post » Czw mar 15, 2012 18:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

sponsor na jajcotomię kota czeka :mrgreen: :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw mar 15, 2012 18:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

majencja pisze:sponsor na jajcotomię kota czeka :mrgreen: :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
To tak to sie teraz nazywa? :mrgreen:
Maja, byle sie znalazł, to zaraz dziada odjajczymy, żeby mu się wędrówek odechciało :ok: .

vip

Post » Czw mar 15, 2012 18:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Karolek(ona) pisze:
izka53 pisze:
Karolek(ona) pisze:psycholog powiedziala ze moze ma jakies cechy autystyczne ale nie jakies zaawansowane, a psychiatra w sumie nie pwoiedziala ze ma czy nie ma tylko ze fachowo stwierdzic mi moga to w specjalnych osrodkach gdzie sa psychiatrzy typowo pracujacy z autyzmem.

Karola, ale przecież ja już w ubiegłym roku dawałam Tobie nr telefonów do lekarzy, i adresy , tam , gdzie moje wnuki są leczone. To nie jest autyzm, bo Filip nie żyje we własnym swiecie, on tylko nie potrafi przetworzyć swoich myśli na język mówiony.
Teraz juz tych danych nie mam , ale moze uda mi się w weekend porozmawiać z synową. Jego zachowanie naprawdę bardzo przypomina moich wnuków. :evil:

ale psychiatra mowila ze na kase chorych tez diagnozuja wiec mozna to sprawdzic, poza tym autyzm ma wiele odmian, a on ma cechy autyzmu
twoje adresy to mi wcielo z paroma innymi stronami, poza tym na prywatne kliniki to ja nie mam kasy

Karolek(ona) mam wrażenie, że byś chciała by to był autyzm... :(
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw mar 15, 2012 18:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No i już.
Stało się.
Sterylka Michasi 26 bm.
:strach:

vip

Post » Czw mar 15, 2012 18:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Uspokój się!
:lol:
Będzie dobrzeee
Dziś jest taki piękny dzień, słonko świeciło...

najszczesliwsza

Post » Czw mar 15, 2012 18:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:No i już.
Stało się.
Sterylka Michasi 26 bm.
:strach:

:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 15, 2012 18:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

najszczesliwsza pisze:Uspokój się!
:lol:
Będzie dobrzeee
Dziś jest taki piękny dzień, słonko świeciło...

Agata...o psach nie mam bladego pojęcia...zawsze miałam koty, koty, koty...
Panikuję...a o to u mnie trudno, zwykle mam sporo zimnej krwi :? ...

Co do słoneczka...Ciebie jeszcze trzyma? :ryk:

vip

Post » Czw mar 15, 2012 18:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Tak i nie pozwolę, by puściło... :lol:

Jak będziesz panikować, to się udzieli Michalinie.
Pogadaj z Sandrą i tyle.

najszczesliwsza

Post » Czw mar 15, 2012 18:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

najszczesliwsza pisze:Karolek(ona) mam wrażenie, że byś chciała by to był autyzm... :(

no to masz złe wrażenie
tym bardziej, ze ja pisałam, że jeśli nawet to on ma kilka odwracalnych cech a nie jest typowo autystycznym dzieckiem
a ja bym chciała zeby było całkiem normalny, mówil, rozwijał sie normlanie, mógł sam iść do szkoły jak podrosnie, na podwórko itp.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]