Jeżeli tylko jest gdzieś tutaj, w pobliżu- to znajdę...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:kalair pisze:Powodzenia w szukaniu Dorianka!!![]()
![]()
Dzięki, Bożenka, przyda się.
Łebek Iris na miejscu?
majencja pisze:sponsor na jajcotomię kota czeka![]()
Karolek(ona) pisze:izka53 pisze:Karolek(ona) pisze:psycholog powiedziala ze moze ma jakies cechy autystyczne ale nie jakies zaawansowane, a psychiatra w sumie nie pwoiedziala ze ma czy nie ma tylko ze fachowo stwierdzic mi moga to w specjalnych osrodkach gdzie sa psychiatrzy typowo pracujacy z autyzmem.
Karola, ale przecież ja już w ubiegłym roku dawałam Tobie nr telefonów do lekarzy, i adresy , tam , gdzie moje wnuki są leczone. To nie jest autyzm, bo Filip nie żyje we własnym swiecie, on tylko nie potrafi przetworzyć swoich myśli na język mówiony.
Teraz juz tych danych nie mam , ale moze uda mi się w weekend porozmawiać z synową. Jego zachowanie naprawdę bardzo przypomina moich wnuków.
ale psychiatra mowila ze na kase chorych tez diagnozuja wiec mozna to sprawdzic, poza tym autyzm ma wiele odmian, a on ma cechy autyzmu
twoje adresy to mi wcielo z paroma innymi stronami, poza tym na prywatne kliniki to ja nie mam kasy
najszczesliwsza pisze:Uspokój się!
![]()
Będzie dobrzeee
Dziś jest taki piękny dzień, słonko świeciło...
najszczesliwsza pisze:Karolek(ona) mam wrażenie, że byś chciała by to był autyzm...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości